"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 876
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Бреййй!!! Хитрото Джаки как замаИ синчето и как си запази гаджето!!! Mr. Green То, никитУ ще поФърля плюнки, ама мама му си се сдоби с млад сОпруг.... Mr. Green Учи се, брук,учи се !!! Naughty
А бе хора!! Я се явете на плаца!!! Останахме 2-3 и готината ни темичка шъ уйде у ряката!!!

Тук  Peace  Grinning

Ох, Сузи, филма хич не става вече за коментиране. Все същите бели птици, мадам от Сиатъл, Ридж от прост по-прост, чак задмина баща си  Mr. Green Само  Стефани е на ниво  Peace

# 406
Последната седмица не съм гльодала и за това не се обаждам по темата  Laughing
Ама май не съм изтървала кой знае какво -пак същите истории.
В един от разказите гльодах триглавата змия Лоугън, че показва старчески прелести по потничета  Joy Joy Joy
Ама май могат да впИчатлят вече само дедовци като Ерик  Crazy

# 407
Ч е с т и т   Р о ж д е н  Д е н  на най-активния мъж в темата !!!

Пожелавам ти най-честит и даровит Рожден ден,
с много приятели да бъдеш заобиколен,
от здраве, щастие и усмивки окрилен,
и да знаеш, че от мен си най-сърдечно поздравен!
  newsm59   ura  newsm38  Tada  bigdance2 

И все така активен, находчив  и френско-галантен в темата!

# 408
Сакън,дано само не продължи с
Цитат
френско-галантен
стил на писане!   Mr. Green

Иначе,ЧРД,Фенче!   Пожелавам много  усмивки и никакви    #2gunfire   повече!
 nbirthday

# 409
Хайде ЧРД и от мен! newsm59

Сериала напоследък наистина не е много-много за гледане- нито българските, нито американските серии. Но поне в българските Ридж донякъде си отваря очите за Брук и Тейлър, докато в американските си се е заковал с Брук и си е пълен слепец с тук-таме някой признак на ум.
Имам чувството, че този сериал е имал и далеч по-добри времена... newsm78

# 410
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Марси,ако има начин дай ''едър план'' на ЧУДОТО на коафьорското изкуство-прическата на Малкото СтефчИ Joy hahaha ooooh! ooooh! ooooh!
А за пиеската на Джаки ''Глей' си работата,синко!'', брук трябваше да си купи билет на първия ред Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 17:48 от susy

# 411
Баба Донка днес я сринаха със земята...     Joy   Joy    Joy   Joy   Joy   Joy   Joy
Изкараха я връстничка на 100-годишната буля Пам.....     Joy Joy   Joy
"Къде отиде сестра ви?"

# 412
  • somewhere near the sea

Ник е ядосан на майка си-как може да се сгоди за хлапе. Джаки нацупено ме посочва, че и Бриджит е много малка за него. Ник се поправя, Бриджит не е използвачка, а и не ставало въпрос за възрастта, а това, че Оуен ще се възползва от нея.
Пам се опитва да оправи нещата и да говорят с някой от продуцентите на шоуто, но попадат все на асистенти, които си придават важност.

Дона ѝ казва да се откаже и без това все още не са взели одобрението на Ерик. Пам е решена да останат, убедена е, че на Ерик ще му хареса. Докато вървят, Пам забелязва продуцента в двора и хуква след него.
Оуен: „Ами, аз някак си помислих, че може би ще се радваш за мен.”
Бриджит разпитва Оуен относно сериозността на намеренията му към Джаки. Той се засяга, че и тя не му вярва. Заявява, че обича Джаки и възнамерява да я направи щастлива.
Ник: „Аз го уволних. Мислех, че сме се отървали от него, а ето вие сте се сгодили.”
Джеки: „Уволни го, защото действаш като сприхаво дете. Ники, аз направих много през годините. Направих жертвите, които трябва. Живях заради теб и пак съм готова да го направя. Не е честно от теб да искаш това от мен.”
Ник: „Уволнявам Оуен, а той контрира с предложение.” Помисли, майко. Ще бъдеш наранена, емоционално и финансово. И аз няма да седя и да  го оставя да се случи. Така че днес, ние официално ще отменим този смешен годеж.”

Пам предлага да си вземат билети и да останат в шоуто. Дона е притеснена и иска да си тръгнат. Въпреки това Пам настоява.
Джаки: „Ще се омъжа за Оуен и по-добре да свикнеш с идеята.”
Ник: „Моля те, кажете ми, че не си отворила обща банкова сметка.”

Джеки: „Не съм глупачка. Не се заблуждавам, че той щеше се интересува от мен, ако бяхме бедни, Той обича хубавия живот.”
Ник: „Значи си съгласна, че преследва парите ти”
Джеки: „О, абсолютно не. Започна заради това, но не е това, което го държи тук. Ники, нека да се позабавлявам.”
Ник: „ И колко трябва да понеса? Трябва ли да го наричам "татко"? Дали той сега има повече власт в тази компания от мен?”
Джеки: „Той ми е годеник. Той не е баща ти. И, да, той остава на работа в Jackie М.”
Бриджит: „Поздравления, Джаки. Чух  новините.”
Ник: „Подръж го настрана от компанията, майко, и ще видиш как бързо интересът му към теб ще се изпари.”
Джаки заявява, че Оуен остава. Ник поставя ултиматум: той или Оуен.
„Ще ми липсваш, Ники”- извива се Джаки.

Пам решава да участват в шоуто.
Ник упорства, продължава да е кисел, Оуен го уверява, че с майка му ще бъдат щастливи. Джаки се ядосва-никой няма да напуска. Караницата продължава доста дълго в същия дух.
Пам и Дона се включват в шоуто като състезатели.

Брук се обажда по телефона на Ридж и му се моли да се прибере у дома. Той отговаря, че е наясно, че не може да го направи, въпреки че я обича.
Телевизионното шоу започва, избират Дона да участва. Пам е доста разочарована.
В първия тур изненадващо и за нея Дона печели възможност да играе за кола.
Стефи се чувства виновна пред баща си, че баща ѝ се е изнесъл от къщата на Брук. Ридж казва, че не е заради нея, но все пак я пита как може да иска да има нещо общо с  този човек.

Идва Стефи, която е сконфузена и се чуди как да оправи нещата с баща си.
Steffy: „Татко, Рик се обърка, но той е първият, който си го призна. Той е променен.”
Ridge: „Хора като Рик не се променят. Той не е такъв човек. Само ще те нарани отново.”
Steffy: „Очите ми са широко отворени, и си мислех много за това. Аз няма да направя нещо лудо като да бързам към олтара.” Моли го да не се тревожи.
Дона трябва да познае цената на три вида храни, които се оказват познати  на нея и Пам. Това е кучешка храна (любимата на Тайни-кучето на Пам), лимонови резанки и бутилчица с мед. Естествено, че Дона спечелва колата. Пам е потресена.
Тейлър е приготвила любимата вечеря на Ридж.

Стефи иска от Рик този път да правят всичко по-бавно, да не бързат като преди, за да докажат на родителите ѝ, че се е променил. Тя също не може да забрави какво се е случило, иска той да заслужи доверието ѝ.
Тейлър се тревожи за психическото състояние на Ридж, намира, че е много стресиран. Той признава, че е заради Рик. Тейлър добавя, че и Стефи не го прави по-лесно. Той казва, че е говорил с нея днес по-рано и не може да ѝ се начуди как може да бъде толкова наивна и да иска да има нещо общо с Рик все още.

Дона печели освен колата още една награда- 65 хиляди долара.

Ридж ядосано казва, че докато е говорил със Стефи, Рик се е обадил и тя е излязла като обучено куче, за да се види с него. Тейлър се надява, че Стефи ще се събуди, защото е умна и ще се осъзнае. Отива да види вечерята, а докато я няма Ридж взема от чантата ѝ няколко хапчете, изпива ги, позамисля си и прибира в джоба си цялото шишенце.
После благодари на Тейлър: „Докторе, аз се чувствам много благословен да имам в живота си някой, който наистина разбира това, което преживявам, който разбира защо връзката на Steffy с този идиот е толкова болезнена за мен.”

Стефани отива у Брук тъкмо, когато тя се кани да отиде и да се моли на Ридж да се прибере. Казва ѝ, че трябва да го остави, да му даде малко време и пространство. Добавя, че я разбира като майка защо винаги застава на страната на сина си.
Брук: „Той не е щастлив с нея. Не мога да приема това. Не мога дори да си представя, че Ridge би казал такова нещо.”
На Ridge се причуват кошмари: гласът на Steffy: „Татко, моля те. Искам да приемеш Рик и мен.”….
Гласът на Брук: „Приеми го . приеми сина ми ... приеми сина ми ...”
гласът на Рик: „Кажи чао-чао на другата си дъщеря ...  другата дъщеря ...” Ridge изпива още четири хапчета…

# 413
  • somewhere near the sea
Ето я още веднъж, този път сама. Наистина е разплетена дамаджана
Но все пак не личи чак толкова. Отзад беше хваната с някаква щипка.

# 414
Мдаааа!!! За да докараш такава фризура,бръснарят трябва да е на 2 водки, а косата да не e мита поне от седмица и да не е виждала боя поне от половин година... Whistling ooooh!.''Супер'' за холивудска актриса.. Rolling Eyes. Мнооого паднА нивото,мнооооого!!! Успехът е в детайлите!!! Naughty

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 22:11 от susy

# 415
На Фена,наздраве!!! Остани си бунтар!!! Имаш енергия,насочи я в правилна посока и ще успееш!!! smile3510 newsm67

# 416
ПРЕДСТОИ В ДЪРЗОСТ И КРАСОТА

Тейлър признава, че е спала с Ридж, докато е бил упоен

- Ник заплашва Оуен, че няма да му позволи да се ожени за Джаки.
- Стефани уверява Брук, че  Тейлър ще помогне на Ридж да преодолее проблемите си. Тя обаче й няма доверие, защото знае, че  Тейлър е влюбена в него, а той в момента е уязвим. Брук обвинява Стефани, че е казала на Ридж за невалидността на брачното им свидетелство, за да го тласне към Тейлър. Стефани се оправдава, че иска той да бъде с Тейлър, защото тя му дава стабилност.
- Ридж отива да си вземе душ. Тейлър се спъва в панталоните му и намира празното шишенце от лекарства. Когато той излиза от банята, тя го пита дали е изпил всичките хапчета. Той не си спомня. Тейлър се разстройва, защото той не помни как са прекарали нощта. Ридж иска да признае всичко на Брук. Тейлър се страхува, че тя ще я обвини, че се е възползвала от него.
- Бриджит пита Ник къде ще я заведе на меден месец, но той иска да я изненада. Тя се чуди какви дрехи да си вземе, но Ник й казва да мисли само за сватбения си обет.
- Оуен се оплаква на Джаки, че Ник не го е поканил на сватбата, тя му обещава да говори с него. Казва и на Бриджит, че Ник го е предупредил да не ходи на сватбата им, и заплашва да му върне за всичко. Бриджит го моли да не прави сцени на сватбата.
- Тейлър си припомня нощта си с Ридж и неприятната изненада сутринта, когато е намерила празното шишенце в джоба му, Брук идва да й благодари, че помага на Ридж да преодолее кризата. Тейлър я пита дали очаква той да се върне при нея. Брук не се съмнява в това.
- Джаки заварва Оуен да се облича за сватбата. Той иска да я придружи като неин годеник. Тя решава да го вземе със себе си, защото иска Ник да го приема, след като той ще й бъде съпруг.
- Джаки заварва Оуен да се облича за сватбата. Той иска да я придружи като неин годеник. Тя решава да го вземе със себе си, защото иска Ник да го приеме, след той ще й бъде съпруг.
- Джаки идва с Оуен и Ник побеснява. Джаки го моли да не прави сцени. Рик също моли Оуен да си върви, но Ник решава да се разправи с него по-късно. Музиката започва и Ерик отвежда Бриджит до олтара. Церемонията започва. Ридж и Тейлър се споглеждат усмихнати.
- Ник и Бриджит си разменят пръстените. Ник заявява, че не знае с какво я е заслужил, но е щастлив. Просълзен, тя го нарича свой приятел и любим.
- След церемонията Кейти поздравява Ник. Той й се извинява, че я е наранил, и тя му прощава.
- Пам изпраща Ник при булката, след като казва на Джаки, че желанието й да се омъжи за Оуен  си има название в психиатрията. Джаки й казва, че трябва да я вкарат в лудницата.
- Кейти дразни Бил Спенсър за желанието му да купи "Форестър".
- Оуен поздравява Бриджит и й казва, че иска да са близки, защото ще бъдат едно семейство.  Тя го моли да стои настрана от Ник. Оуен й обещава да го избягва.
- Рик вдига тост за младоженците и се шегува с многобройните бракове на Ник и с това, че двамата с Бриджит се женят за трети път.
- Бриджит си хвърля букета и Джаки го хваща, което радва Оуен и ядосва Ник.
- Ник и Бриджит се скриват от всички и обещават винаги да се обичат.
- Стефани дава на Ерик чаша мартини. Той й казва за намерението на Фелиша и Торн да напуснат. Стефани обвинява Дона. Ерик смята,че решението им е свързано с нейното уволнение. Той не иска да прави сцени и казва на Торн и Фелиша да дойдат в офиса.
- Джаки се тревожи, че Стефани може да се върне във "Форестър", което би било катастрофа за "Джаки М". Оуен я успокоява.
– Брук пита Ридж, какво иска да й каже, преди Тейлър пак да ги прекъсне.  Той започва, но е прекъснат от Бриджит и Ник.
- Кейти забелязва, че Бил Спенсър наблюдава Дона, и го съветва да не си губи времето с нея, защото тя е щастливо омъжена.
- Тейлър убеждава Ридж, че няма вина, защото е бил упоен. Той обаче не иска да има тайни от Брук. Стефани вижда Тейлър да плаче и тя й признава, че е спала с Ридж, но той е бил упоен.

По-нататък: Оуен иска да изненада Джаки с романтична сватба на Хаваите

ТВ САГА                        

# 417
Оох, горката Тейлър пак ще трябва да оправя кашите на Брук! Ако не беше такова безчувствено отношението й към "мъжа й", той нямаше да стигне до там да гълта хаповете с кутийката. Едно нещо поиска от нея - да се противопостави на връзката на Рик и Стефи и тя и това не можа да направи за него!
Нека поддръжниците на Бруки в случая да помислят, колко от тях щяха да се чувстват щастливи на мястото на Ридж и дали нямаше да се чувстват самотни в тази връзка? За жалост, глупавата Стефи налива масло в огъня, а Тейлър пак отнася товара на Ричовата мъка и нещастие в "брака" му с Брук.

# 418
  • somewhere near the sea

Ridge се намира в къщата за гости, където се изважда няколко от антидепресантите от флакона на Тейлър. Бързо ги изпива преди Тейлър да се върне от кухнята.
Когато Тейлър се връща, налива на Ridge чаша вино и го насърчава да забрави Steffy и Рик за сега и да се опита да се отпусне.

Стефани е при Брук. Двете спорят дали Тейлър може да помогне на Ридж за това изпитание. Брук разбира, че имат връзка заради смъртта на Фийби.  За нея мотивите на Тейлър са съмнителни, тъй като тя е влюбена в Ридж. Стефани е сигурна, че Ridge ще отговори на Тейлър, което означава, че има някои чувства. Брук просто мисли, че Ridge е уязвим и Тейлър ще се възползва от това. Стефани е съгласна, че Ridge е уязвим, но Тейлър му дава нещо, което Брук не може, защото не го притежава. Стефани мисли, че Ridge ще е много по-щастлив с Тейлър. Брук е мълчалива.
В къщата за гости Тейлър и Ридж вечерят на свещи.
Тейлър се опитва да говори с Ридж, но той  не може да остана фокусиран. Тейлър има нужда от тази вечер с него и  не осъзнава, че е упоен.

Ridge разглежда Тейлър и зрението му е замъглено.
Стефани се обажда на Тейлър и ѝ казва, че се намира у Брук, която иска да говори с Ридж. Затова я съветва да изключи телефона, за да прекарат една незабравима вечер.                                                                                                                                                                                                               
Ridge влиза в стаята и казва колко хубава вечер е било. Тейлър се съгласява. Прави ѝ комплимент, че изглежда страхотно. Ridge е все още чувства последиците от наркотиците. Казва, че има толкова много мир, когато тя е наоколо. Тейлър казва, че мисли, че имат специална връзка. Те се връщат на съвсем ново ниво. Ridge се бори да следи разговора. Тейлър не забелязва, тъй като не го гледа. Ridge най-накрая излиза от вцепенението си и казва, че е време да отиде в спалнята.
Брук набира Ридж. Телефонът е на гласова поща. Стефани я пита какво планира да каже на Ридж- че ще убеди сина си да стои далеч от Стефи ли? Брук не отговаря. Стефани казва: „Ето, нищо не се е променило.” Брук ѝ казва, че се опитва да събере Тейлър и Ридж, но това няма да стане. Ридж не иска да бъде с Тейлър. Стефани я пита дали е сигурна в това. В момента Ridge не иска да е с Брук. Пита я отново готова ли е да отдалечи сина си. Брук казва, че синът ѝ е добър човек и съвсем искрено вярва, че обича Steffy. Стефани отговаря, че това няма да убеди Ридж да се върне. Съветва я да изчака да види Ridge по време на работа утре и той може да има различна гледна точка. Брук слуша замислено. Тя затваря вратата. Казва си, че това не е краят. Просто трябва да вярва на това.
Ридж и Тейлър са в спалнята. Ridge продължава да говори с Тейлър. Тя е  щастлива. Чакала е дълго това да се случи. Ridge гали лицето ѝ, но все още е със замъглено зрение. Той казва на Тейлър, че е знаел, че нещата са се променили в Биг беър.
Тейлър го извежда навън и гледат звездите. Тя държи ръката му и му казва да търси. Той посочво Полярната звезда. Тейлър му казва, че обича да мисля за нея като за Фийби. Ridge гали ръката ѝ и ѝ казва, че  го прави толкова лесно да се помни Фийби. Тейлър му припомня за времето, когато са се родили близначките. Ridge си спомня как  почти е щял да изгуби Тейлър. Тя казва, че е нямало да позволи това да се случи. Тейлър говори за това колко го обожават децата. Ridge слуша и я гледа  нефокусирано. Иска да си лягат. Връщат се вътре, държейки се за ръце.

Ридж влиза и ляга на леглото е заявява, че главата му се върти. Тейлър витае над него и се навежда, за да го целуне. Ridge отговаря, но очите му са притворени.

В къщата за гости, дрехите са разпръснати из целия етаж. Тейлър наблюдава Ридж, който все още спи.   Събужда го и му казва "добро утро". Ридж е замаян. Тейлър му казва колко много ѝ  е лепсвал. Ridge е изненадан да види Тейлър. Тя продължава за това колко обича да прави  любов с него и да се буди до него. Ридж не коментира. Лицето му все още се отразява изненада в какво се е случило.
Ник кашли в ухото на Бриджит да я събуди. Пита я знае ли какво ще стане утре. Тя се шегува да не би да е ден за пране и т.н. Казва ѝ, че ако  може да намери време да се омъжи за него, ще бъде оценена. Съобщава ѝ, че е поканил Рик да му бъде кум. Бриджит е развълнувана. Целуват се и се гушват в леглото. Тя също знае кого да покани за кума.
В Джаки М, Оуен показва страст и ненаситност към Джаки.

Дона е в офиса на Ерик и разказва на Брук за участието си в шауто. Брук изглежда изненадана. Ерик, Felicia и Торн са там заедно с Пам. Те не разбират как Donna го е спечелила. Дона им показва етикета с името си като доказателство. Дона казва, че Пам е малко огорчена, тъй като  е било мечтата на живота ѝ да  бъде в шоуто. Пам настоява, че Дона не би спечелила, ако тя не ѝ подсказваше. Ерик все още не разбира за какво става дума. Пам се обяснява как е имала среща с продуцентите на шоуто. Искали са  модели на Forrester като награди. Ерик е изненадан от идеята. Торн напомня на Пам, че няма правомощия да взема такива решения. Дона бърза да се оправдае, че я е предупредила за това, затова решила като човек от ръководството да придружи Пам.  Торн я прекъсва и казва, че има  други неща, с които да се справят. Всички се чудят къде е Ridge. . Обръщат се към Брук очаквателно. Тя неохотно им казва, че Ridge е прекарал нощта в къщата за гости. Щяла да мине да го провери, но Стефани я е убедила да му даде известно време сам. Надява се, че не е грешно решение. Разтревожена е.
Стефани е на поста си в Джаки M. Тя се обажда на Тейлър, но не получава отговор. Тя оставя съобщение за Тейлър ще се свърже с нея. Тя искаше да види как нещата вървяха снощи.
В къщата за гости Ridge седи отстрани на леглото и държи главата си. Той казва на Тейлър, че споменът му за снощи е доста размит. Тейлър се усмихва и казва, че не очаква нищо да се случи. Ridge изглежда изцеден. Тейлър скача и му казва, че ще отиде за закуска. Ridge продължава да седи на леглото и се опитват да се припомни какво се е случило.

В хола Тейлър се усмихва. На вратата на спалнята са обувките на  Ridge, а в едната е флаконът с хапчета .
В офиса на Джаки тя и Оуен говорят за това колко са щастливи. Джаки желае Ник да види колко  е щастлива.
Обратно в офиса на Ерик Торн разтрива раменете на Брук в подкрепа. Семейството знае, че Ridge се е изнесъл. Брук казва, че е само временно. Пам се извинява за брачното свидетелство. Брук бързо отговаря, че това няма голямо значение, защото с Ридж все още смятат, че са женени. Брук получава съобщение от Бриджит. Тя кани майка си и баща си да я предадат на Ник. Ерик казва, че те имат време в момента. Докато се подготвят да излязат Дона казва на Брук, че нещата ще се оправят. Мъжете просто понякога се нуждаят от пространство. Брук е разтревожена защо Ридж не се явява на работа.
В къщата за гости Тейлър се отправя към спалнята с портокалов сок. Ridge е в леглото с подноса. Отново казва, че вечерта му изглежда размита. Тейлър пита дали си спомня какво се е случило. Ridge знае, че са правили любов. Той се е чувствал страхотно  последната нощ. Изправя се и казва, че  ще отиде да вземе душ. Тейлър го гледа с усмивка.
След като излиза, Тейлър се отправя към хола и забелязва флакона с хапчета. Взима го и установява, че е празен. Тя е зашеметена.
Обажда се Стефани, която иска да знае всичко за снощи.
Тейлър е извън контрол заради хапчета. Казва на Стефани, че е прекарала нощта, но  не може да  говори за това в момента и затваря. Стефани недоумява защо Тейлър е толкова рязка.
Тейлър продължава да стои в хола с флакона с хапчета. Гледа невярващо.
Ерик и Брук стигат до Ник. Посреща ги Бриджит. Развълнувана е за утрешния ден. Брук стои настрана, но подкрепя дъщеря си. Бриджит казва на баща си, че наистина се нуждае от благословията му. Ерик казва, че не иска да я види наранена.

Ник заварва Джаки и Оуен да се целуват и сърдито казва на Оуен, че дните с майка му са преброени. Джаки мълчи.
Обратно в къща за гости Ридж излиза от банята. Тейлър държи флакона с хапчета и пита Ридж за него. Ridge изглежда малко объркан. Тейлър иска да знае колко е взел. Ридж не помни. Тя му напомня, че е  трябвало да я пита дали има нужда от лекарства. Ридж казва, че помни, че е бил развълнуван заради Рик и Steffy. Тейлър е разстроена и казва на Ридж, че дори пи вино в добавка на лекарствата. Ридж не вижда в това голяма работа. Тейлър е срещу него и казва, че си е мислила, че всичко е било истинско, че отново са свързани, че той също го е искал… Ridge не казва нищо. Тейлър е разочарована и бързо излиза от стаята. Ridge  стои там, без да знае какво да каже.
В офиса на Джаки, Оуен пита Ник дали е там, за да работят или да го тормози. Ник се обръща към майка си и казва, че е дошъл, за да обсъдят сватбените планове за утре. Подчертава, че Оуен  не е поканен. Ако майка му дойде с него ще стане за смях. Джаки изглежда объркана. Ник заплашва Оуен, че ако дойде на сватбата,  ще си тръгне на носилка. Оуен го гледа изпод вежди.
Бриджит показва родителите си роклята си за сватбата, която е по неин дизайн. Ерик и Брук са много горди. Бриджит кани майка си за шаферка. Брук е развълнувана и приема. Двете жени  се прегръщат просълзено.

Тейлър е изключително разстроена. Ридж иска да каже на Брук какво се е случило, тъй като са си обещали да бъдат честни един с друг. Тейлър моли Ридж да не прави това. Тя знае, че Брук ще извърти нещата и ще обвини нея, че нарочно го е упоила. Тейлър наистина е почувствала като че ли се завръщат един към друг. Тя не може да повярва какво се е случило. Пита Ридж дали наистина не си спомня всички неща, които е казал снощи. Нищо ли не означава за него? Ridge  ѝ казва, разбира се, че означава нещо. Те са споделили толкова много. Всичко е било заради хапчетата...Тейлър казва, че никога не е трябвало да се случи. Ridge я държи за ръката и ѝ посочва, че винаги го е подкрепяла. Тя е красивата му "Док". Тейлър е в сълзи. Казва на Ридж, че не това е искала. Но няма да се откаже от него завинаги. Прегръщат се.

# 419
Хора от Л.А. идват страшни новини за сапунената индустрия  Cry Оказасе, че секторът е силно засегнат от кризата СиБиЕс първи реагираха като свалиха Пътеводна Светлина през 2009 и Докато Свят светува през 2010. Сега ЕйБиСи заяви,че Всички Мои Деца и Оne LIfe to Live слизат от екран през септември 2011. Така ABC остава само с един сериал- General Hospital, също и  NBC остава с един сериал Days Of Our Lives. Все по-упорито се твърди, че и  CBS смята да остане с един сериал и да заложи на The Young and the Restless  Shocked Shocked Shocked и шели да кажат " сбогом" на Дързост и Красота.

Общи условия

Активация на акаунт