"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 708
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Тия думи не ги разбирам ooooh!
Може ли на български Naughty

Цитат
ИЗРУСЕНО и НЕАДЕКВАТНО... Mr. Green
Ще ме извиняваш Naughty Понявга се изказваш доста мъдро,а Сега това ooooh!
Не мога да разберА хора,които не могат да се зарадват на красивото Naughty
Може ли по-конкретно да кажеш кое й е неадекватното в клипчето Naughty

ВеднагА си сложете ръка на..............сърцето и си признайте,че не сте виждАли по-красива,по-запазена и по-гъвкава Жена Naughty

# 646
Ейййй големи чудеса, големи ефекти бяха в петъчната серия на ДиК в Америка... Crazy Халюцинациите на Брук и Томас по пътя им към 'забранения плод' бяха изобразени крайно нетипично за сапунен сериал. Но пък се получи много шарено и вълнуващо. Разбира се, няма как да пропусна да споделя това с вас:

Доколкото разбрах, самият секс няма да го покажат сега, за да може Брук и Томас след време изведнъж да си го спомнят. Но мисля, че сега вече спокойно мога да кажа... че най-накрая си имаме Бромас! newsm44

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 02:16 от SuperGeorgi

# 647
  • В средата на времето
Ужасни са. Сценаристите имам предвид. Много се надявам да не забременят Брук от Томас Tired

# 648
Ехейййййй това вече си е баш фантастика smile3532 smile3532 smile3532
Предполагам ще е много интересно на някои хора,които обичат да гледат за вълци,вампири,ловци и здрачове smile3532 smile3532 smile3532

# 649
Ох, наистина се ужасни тези сценаристи  Sick
Преди си мислех, че са напушени, а се оказа, че просто са извратени  Sick
То бива глупости, ама техните нямат край  ooooh!

# 650
Нищо, ако правят секс ще кажат, че онези плодчета които ядоха са им въздействали  Sunglasses Иначе всички са се събралли и и треперят дали ще ги намерят. Пам и Стивън и тая тяхна любов лекинко ме шокира  Crazy Crazy

# 651
  • В средата на времето
Нищо, ако правят секс ще кажат, че онези плодчета които ядоха са им въздействали  Sunglasses

Явно са им въздействали, гледай че се държат смахнато.  Tired Като гледам, видеото завършва многозначително, ясно е че ще има какво да си спомнят Tired

# 652
  • somewhere near the sea
Прави сте smile3515Това е безумие...И монтажът е ужасен #Cussing out

# 653
Приличат ми на маймуни, попаднали в цивилизацията, а и звуците им бяха такива  Mr. Green

# 654
Какво ли още ни чака hahaha hahaha hahaha
Сигурно следУЙющия път рич ще падне на някой остров и ще спи с маймуна hahaha hahaha hahaha

# 655
90 те години на шоуто бяха друго нещо.С Сали,Шийла и по-нерешения Рич.Сега Рич като твърдо е избрал Брук тая сюжетна линия която привлече много хора отначало отпадна и сценаристите се чудят кво да измислят.Ама аз съм сиурен че квото и да прави Брук Рич ще си остане е нея.Това е и една от идеите на шоуто.Въпреки всичките грешки на Брук Рич си я обича повече и ще си остане с нея.

# 656
Въпреки всичките грешки на Брук Рич си я обича повече и ще си остане с нея.
Това не е грешка на Брук,то разбира се е несъзнателно,както и онова с другия,така че няма какво да й се прощава Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 657
Че тя Брукасита кога е правила грешки  Crazy
Разбира се, че никога  Naughty
Тя все е невинна милинката, все не е искАла тъй да стане  Crazy
Все без да иска се оказва на****** и то не от мъжа, с който е в момента  Crazy
Как тъй все на нея се случва  ooooh! newsm78

# 658
Въпреки всичките грешки на Брук Рич си я обича повече и ще си остане с нея.
Това не е грешка на Брук,то разбира се е несъзнателно................

Ами нали и аз  това повтарям от самото начало!  Peace
При брукито всичко е несъзнателно,подсъзнателно,т.е. ,това й е природа,генно заложено да хвърка от легло в легло и от мъж на мъж....!!!
Пък вие....любов,та любов!Била флибена баба ви бруки....   Joy Joy Joy
Няма либоф при нея....всичко е ген!  Peace Несъзнателен,подсъзнателен.....само секс да е!   Peace Peace

# 659
Сега вече идва ред на Оуен Crazy

Общи условия

Активация на акаунт