"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 686
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Оуен е прекалено хубав за баба Брукасита  Naughty
Иска й се, ама няма да я огрее  Naughty

# 661
  • В средата на времето

А щото Оуен и Джаки са връх Laughing. Като им дават лИбовните моменти на двамата...в повечко ми идват  Crazy
За тези хора продължава да няма болници бе:
http://vbox7.com/play:c61c6564

# 662

А щото Оуен и Джаки са връх Laughing. Като им дават лИбовните моменти на двамата...в повечко ми идват  Crazy

И те са смешна гледка, не отричам  Laughing
Като баба и внуче  Whistling

# 663
А Сега,когато Бриджит и рик са  в небитието,не ги ли дават поне за миг аджАба да кажат от хорски срам,че се притесняват за Мамма Laughing

# 664
  • somewhere near the sea
Дръжте ме да въздъхна дълбоко и аз: "Горката......"

Същата картинка!! Twisted Evil

# 665
  • Край ''синьосиньото синьо море''
[/b]
Тия думи не ги разбирам ooooh!
Може ли на български Naughty

Цитат
ИЗРУСЕНО и НЕАДЕКВАТНО... Mr. Green
Ще ме извиняваш Naughty Понявга се изказваш доста мъдро,а Сега това ooooh!
Не мога да разберА хора,които не могат да се зарадват на красивото Naughty
Може ли по-конкретно да кажеш кое й е неадекватното в клипчето Naughty

ВеднагА си сложете ръка на..............сърцето и си признайте,че не сте виждАли по-красива,по-запазена и по-гъвкава Жена Naughty
Ти постна линка[/quote] Значи, че ТИ го предостави на публиката за'' наслаждение и възхита''... Mr. Green
Мерси,че си оценил ''мъдрите'' ми изказвания....Чак пък ''мъдро'' Party
Някак си не ми са красиви изяви на БАБИ в танцувални ПОЗОРИЩА(нали знаеш какво е ''позорище'') ...иде ми някак НЕАДЕКВАТНО.... Възрастта връхлита всеки и е въпрос на ум и разум да я приемеш ....Пак се подсещам за лили иванова .брук се парзаля по нейната писта СТРЕМГЛАВО... Mr. Green

# 666
Възрастта връхлита всеки и е въпрос на ум и разум да я приемеш ....Пак се подсещам за лили иванова .брук се парзаля по нейната писта СТРЕМГЛАВО... Mr. Green

И добре се справя  Mr. Green Има си конкуренция нашта Лили  Mr. Green

# 667
Възрастта връхлита всеки и е въпрос на ум и разум да я приемеш
И това значи ли,че като е на тази възраст,трябва да се насочи към садене на краставици сорт "Гергана" Crazy

И какво неадекватно има,ако възрастта не личи Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Аз си мислех,че в този клип е на 35 Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Нормално е когато човек има хубаво тяло,да го показва Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 668
По-ненормалното е младеж на 25 да харесва бабички на 50  Mr. Green И не само това, но и да им се възхищава пред цял форум  Mr. Green

# 669
А Сега,когато Бриджит и рик са  в небитието,не ги ли дават поне за миг аджАба да кажат от хорски срам,че се притесняват за Мамма Laughing
Ами Кейти вметна само че се е обадила на Бриджит да й каже, обаче Рик-не изобщо не го броят за жив  Crazy

# 670
Хъмм,пък аз четох в един френски сайт,че рик се е обадил на Ерик,който му е казАл,че няма новини за Маммчето Crazy
Интересно кой ли глас са използували за рик,като са изгонили актьора Laughing

# 671
  • В средата на времето
Някой ще ми обясни ли с две думи каква е тази история с Рик?...И той ли е катастрофирал като Брук и Томас? И защо са изгонили актьора?

# 672
И какво неадекватно има,ако възрастта не личи ........................
Ама в случая личи...та се къса!    Mr. Green
И някак 60-годишна баба да се кълчи и тресе......не ми се вписва в картинката!    Joy Joy

# 673
  • somewhere near the sea

„Окото на модата” започва с полятата с мед  Дона в целия ѝ блясък. Кейти уверява Ерик, Дона и Ridge, че няма такова нещо като лоша реклама. Ридж не е сигурен, че ще могат да се възстановят все пак. Ерик иска да отклонят пътя си от това бедствие Бил Спенсър. Джаред казва на Бил, че не би искал да е на мястото на Кейти Logan в момента.

Ерик държи в ръцете си папки за заседанието на борда, защото иска да  каже, че ще има някои промени, които ще засегнат всички. Казва на Дона, че тя ще трябва да изпълнява ролята, държана преди това от Стефани. Обявява, че поверява на Маркъс позицията  на Торн. Задълженията на  Felicia ще се поемат от Томас и Steffy.

Рик си мисли, че може да разшири Forrester International, но Маркъс смята, че е рисковано и има по-добра идея с по-млада линия точно тук, във Forrester. Изгубили са много със смъртта на Фийби, но биха могли да си  върнат престижа чрез  Steffy.
Кейти избухва срещу Бил и му казва, че ѝ имат доверие в компанията. Ерик е зле. Бил ѝ казва, че не трябва да се чувства отговорна,  не е виновна. Тя изразява съжаление, че не е такъв, за какъвто го е мислела.
Брук идва у Тейлър с R.J. да се види детето с баща си. Тейлър казва, че съжалява за това, което Брук преживява. Брук посочва, че е лесно да го каже от позиция на печеливш ... .... За сега. Вярвала е, че биха могли да оправят всичко това, но Тейлър е упоила Ridge с хапчета и след това спа с него. И нека не очаква да повярва, че не е знаела, че той е изпил хапчетата.

Ridge смята, че  Маркъс заслужава да заеме подобаваща служба.  Steffy би искала да остане на по-ниската позиция. Рик не е съгласен, но се съгласява с  решенията и дори ги хвали. Ерик му напомня, че иска всички да работят заедно.
Бил показва на Кейти статията за Ерик и Дона ... .. тази, която той  няма да публикува. Тя му благодари за това, че го прави заради  нея. Отговаря ѝ, че не е в негов стил  да  прави нещо хубаво за някой друг. Кейти се усмихва и добавя, че  мисли, че има и друг Бил Спенсър -дълбоко вътре в него. Желае да се срещне с него някой ден ... ... много ще е трудно, но ще си струва усилията.

Пред Steffy Маркъс казва на Рик, че не е опазил Steffy и сега той получава възможност  да бъдат заедно. Щом веднъж е станало, може да бъде отново.
Ридж идва на срещата с Брук и RJ. Брук му казва, че ѝ липсва и  не може да повярва защо той реши да я напусне и да се върне при Тейлър, а тя така лесно го пусна…Сега  ще трябва да живее с тази грешка. Прегръща го и казва, че никога няма да спре да го обича. Но по-добре да си тръгне…Ридж излиза след нея и я моли да почака да поговорят. Тейлър ги гледа.

Стефани е изненадана от посещението на Тейлър. Носи ѝ семейна снимка, Стефани  казва, че  може да познае , че всичко е наред. Тейлър я осведомява за Брук и опита ѝ с RJ. После идва Пам и  Тейлър я осведомява, че знае, че тяе  извадила малкия трик с меда. Пам отговаря, че никой във Forrester не би трябвало да очаква  извинение, тъй като цялата тази публичност е добра реклама. Стефани предупреждава Пам да не казва и дума за това, което се случи във Форестър Криейшънс. Ще опита да ѝ издейства същата работа в Джаки M.

Ник пита дали Пам има нещо общо с това, тъй като тя  признава, че не е фен на Мис Дона. Тя твърди, че Ерик е превърнал ФК в мръсен салон за масаж.
Кейти казва на Бил, че  не трябва да я подценява, нито пък Forrester. Неговите малки каскади не работят.
Steffy заявява на Ridge и Ерик, че иска да  помогне, но не мисли, че става за модел. Ридж ѝ хвали Джовани, че е един от най-добрите фотографи в бизнеса и той ще я направят да изглежда добре. Всички гледат към  Steffy. Тя се съгласява да пробва.

Бил влиза и обявява на Ерик, че трябва да мисли извън рамките. Ако иска да запази тази компания, ще трябва да се направи нещо много по-смело от това и то бързо. Ерик казва на Бил, че не се нуждае от реклама в таблоидите.
Steffy не се чувства комфортно в рокля на принцеса.Бил, който се е промъкнал налива масло в огъня: „Това ли е вашият отговор на фиаското? Един нов, неопитен модел?” Тя избягва от стаята. Бил вижда това и казва: "Изглежда, че вашият план няма да работи. Някога силната ФК е на хлъзгав наклон и се  руши или в най-добрия случай отива към фалит.” Ерик му казва да млъкне, нито дума.
 Ник прави остра забележка на Стефани, че трябва да съгласува с него следващия път, когато иска да наемат някой от нейните роднини. Пам се връща обратно, защото е чула забележката и вметва, че има още едно нещо да каже.

Тя знае, че не носи дизайнерски рокли, сама си плете пуловерите, нито владее модния жаргон, правила е грешки, но е лоялна и отговорна. Тя знае, че ще направи Джаки М да се гордеят. Ник не издържа и я назначава. Веднага й искат кафе, тя предлага и лимонов пай. Всички в хор извикват: „Неее!”
Ерик казва на Бил, че е издигнал тази фирма от самото начало с голи  ръце, не я е създал за себе си, а и за децата си ... .компания с име, с което те да се гордеят..И при това една от най-успешните в света. И сега си губи времето. Бил никога няма да има тази фирма. Бил, все едно не го е чул, казва, че ще я има, защото винаги  получава това, което иска. Той се присмива на Ridge, че е верен до края и ще потъне с кораба. Ridge му казва, че ФК не е за продан и никога няма да бъде .... И със сигурност не за него. Бил твърди, че когато кредиторите започнат да ги търсят, да се сетят за думите му. Ридж казва, че няма да се случи. Те няма да се провалят така че просто нека се маха от тук.

Стефани гледа през купища заявления на бюрото си и изведнъж се развеселява, когато  вижда лица от миналото ... .. Едно от тях е  Уип Джоунс с актуална снимка ... ..  красиво лице. И той ще бъде добър за техен PR и удобен за отвличане на вниманието Брук, докато Ридж и Тейлър се оженят.

# 674
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Коя беше Кимбърли... newsm78 Нещо около Сали и Мейси ми се върти...амааа  newsm78
Евала на Тейлър....За сетен път демонстрира КЛАСА.... Naughty Тактично излезе докато Пепелянката пръскаше отрова и облъчваше галфона рич....Обичала го ама решението било нейно(сакън,някой да не се обърка!!!)....И 'сичките глупотевини,дето ние добре си знаемЕ..... Погледна я жената от висотата на положението си.....и отиде да и нагледа детето.... Crossing Arms
Вместо да я нарита както заслужава.... Twisted Evil....... thumbsup за Тейлър....

Общи условия

Активация на акаунт