"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 677
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Брук не вярвала ,че Тейлър не знае за изпитите хапчета от Рич...   Mr. Green
Естествено, че няма да вярва....
Човек,способен на подобни подлости ,подозира и останалите в същата липса на морал...
Баба брук си мисли ,че всички са подли,лицемерни и лукави като нея....   Laughing

# 676
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И без за миг да се замисли,ЗАЩО му са на Рич хапчета....... Twisted Evil
Присъединявам се към Izida . За к'ви катастрофи иде реч  newsm78 Кой се е споминал и кой е оцелял newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 18:38 от susy

# 677
Кимбърли беше доведената дъщеря на сали от мъжа й адам мисля се казваше.тя и амбър се биха за рик после знам че връзката й с торн предизвикала много критики и затова си заминала и тя с адам.тогава ми беше тъп сериала имаше го и сина на кларк си джей.
А някой ще каже ли наистина кво стана с рик и бриджит.знам че са се махнали ма не ми се ровичка из преразказите.

# 678
А някой ще каже ли наистина кво стана с рик и бриджит.знам че са се махнали ма не ми се ровичка из преразказите.
Понеже госпожичката е светило в медицината,та съвсем логично е бегАла да играе в "доктор хаус" hahaha затУЙ я няма Naughty
За господинчото и аз не разбрах,но от тУЙ което четох,останАх с впечатление,че господинчото,който прави филма,мрази другия господинчо и го е изритАл без много обяснения Crazy

# 679
Хъмм,пък аз четох в един френски сайт,че рик се е обадил на Ерик,който му е казАл,че няма новини за Маммчето Crazy
Интересно кой ли глас са използували за рик,като са изгонили актьора Laughing

Ами няма такова нещо за сега поне (петъчната серия 29.04) Рик последно е даван някъде ако не ме лъже паметта или края на януари или февруари за една сцена и повече дори не е и споменаван.
Ако във ВиБокса можеше да се качват клипове по голями от 1000 байта можех да качвам всяка серия от сибиес-а.....но писах на една от девойките там ако може да направи нещо въпроса или да и ги пращам тя да ги смали да ги качва не знам,а ма още си чакакм отговор вече 4ти ден  ooooh!

ЕДИТ-а иначе намерих едно момче(който се оказа от БГ) дето има всички серии, обаче нещо май не е много съгласен да ги качва, прати ми последните серии от април по скайп и това беше.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 20:24 от anastasja

# 680
А бе,хора!!!!За какво говорите...Рик го даваха днес на събрание на ФК...Я се уточнете....Пак питам Naughty Кой е катастрофирал....Къде,кога,как....Кой е жив и кой е мъртав...Бричката вчера се лезеше на ничу,пък днес ''отишла при Д-р Хаус''..... ooooh! ooooh! ooooh! Зберете се,уточнете се и дайте свестен отговор на непросветените по причина бач... Praynig Praynig Praynig

# 681
Сузи, те говорят за бъдещи серии, гледАли са в кълбото (Хамериканското, че са по-напред)  Crazy

# 682
Сузи, те говорят за бъдещи серии, гледАли са в кълбото (Хамериканското, че са по-напред)  Crazy

Затова не сме в час  Laughing Тъкмо се чудих да не съм объркала темата, пък гледам действащите лица същите  hahaha Тоест обсъжда се всичко чуждо, само не и българското  Peace

# 683
Ама за чуждоземните нямаше ли БЯЛО newsm78 А и нямаше ли мълчаливо съгласие да се коментира само туй дето са го давалЕ....Ама чИ стИ значи.... smile3516

# 684
Виж ти,пак някУЙ хора следАт избирателно събитията Naughty
Точно вие въведохте коментирането на нови серии,без да се пише в бяло Naughty Naughty
Правехте го,когато не ви изнасяха българските серии Naughty
Тогава ви правИх.........забележки,но вие най-невъзмутимо се направИхте,че не сте забелязЪли и продължихте да си коментирате,но не в бяло Naughty

# 685
Джаки ме спечели завинаги....    Joy Joy Joy Joy
"Има ли в ЛА мъж над 30 години,който да не е бил женен за брук?"  

Точно в целта!     smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 686
Охххх, този навлек Брукаситааааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Писна ми от нея, какво търчи подир РичУ или се раздлят или не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Казва му, че направИла грешка, ама не забрави да му спомене, че и той е направИл грешка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 687
Оххххххххх,много са трагикомични тия бабета-Мецаната и Джуклата #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пак са задрапали неистово за рич и пак ще се осЕрат hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 688
Охххххххххххххххххххххххххх, няма толкова неориентирано същество като брукасита  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Срамота е, предвид преклонната й възраст  Naughty
Акълът й е на дете в детската градина  Crazy

# 689
аххххххххххх че ми е кеф Брук да ги разиграва както си иска и да си получава своето Naughty

Общи условия

Активация на акаунт