Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 483
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
А стига бе - О Динамизант? звучи ми направо нереално - за мен това беше някакъв О де Колон с мъжка нотка и нищо хубаво Mr. Green На засукана силиконова блондинка никога не бих си го представила дори ooooh! ooooh!

# 496
  • София
Нат,моят Роял отиде при Контеска,така че е съвсем същият Grinning От немския ибей.

Просто да не повярваш. И моят е от там. По-точно от продавача, който пусках като линк с Shaal Nur.  ooooh!

ПП Този е моят. Само без картичката. Същият ли е, Сънчо?

Да, 100 % същият, а картичката ви я преписах дословно на 100% - така,че - ту-бе-ро-за-та е там  Twisted Evil

Предполагам,че Силви е абсолютно права, като казва,че съм в момент на залитане по силни, трайни  аромати, които забелязвам,че на момента ме грабват много силно, но после трудно ги нося....  newsm78
ЛМ се изказа,че според него "съм малка" за такива парфюми и не ми стоят.  Confused
Може би е прав . Забелязвам,че когато ги разносвам въпросните аромати, започват....да ми "тежат"..някак...  Tired  Това обаче не ми пречи да си ги харесвам ...  Flutter

# 497
  • Paris, France
Карен, познавала е силно казано. Засичала съм я тук-там. Тя беше много мил човек, Бог да я прости.

А стига бе - О Динамизант? звучи ми направо нереално - за мен това беше някакъв О де Колон с мъжка нотка и нищо хубаво Mr. Green На засукана силиконова блондинка никога не бих си го представила дори ooooh! ooooh!

И аз така. Точно по същия начин го възприемах. Върху нея миришеше божествено и почти не повярвах като ми каза. Аз не бях го и пробвала. Тогава даже не седеше при парфюмите ами до лаковете и червилата им. Първо си купих дезодоранта, после и ЕДТто. Има невероятен шлейф за хора, които обичат шипри и получавах много комплименти с него, ако щеш вярвай. Вече почти 20 години не оставам без него. После започнах да си купувам Отпечатъка на Куреж, ето този:

http://www.fragrantica.com/perfume/Courreges/Empreinte-10614.html

Много подобен на Динамизиращата вода без да е толкова мъжки. Описан е като алдехид, но аз и майка ми го възприемаме като шипър. Прилича на оригиналния Кабошар без зеленината и по-подправен. Нещо междинно между Кабошар и Динамитната вода. Вече го няма за мое голямо съжаление но водата на Кларенс си я ползувам.

Парфюмът, който А.Н. Смит пусна на пазара беше в шише, подобно на Ланкастер, този:

http://www.fragrantica.com/perfume/Lancaster/Lancaster-Eau-de-Co … centree-9009.html

Може и Ланкастър да го е маркетирал. Те правят парфюми на знаменитости. Очаквах подобие на Ланкастър, който, между другото, не беше лош. Още на първо помирисване се сетих за Динамитната ми вода. Ако все още го има някъде, струва си да се купи, защото беше траен и ароматичен. Имаше мъжка нотка, обаче. Не точно лавандула, но нещо подобно, същото като в Динамизант.

*Kontessa* , носи си ги. Просто пръскай по-леко! Няма малки и големи. Кой каквото си хареса.

# 498
Предполагам,че Силви е абсолютно права, като казва,че съм в момент на залитане по силни, трайни  аромати, които забелязвам,че на момента ме грабват много силно, но после трудно ги нося....  newsm78
ЛМ се изказа,че според него "съм малка" за такива парфюми и не ми стоят.  Confused
Може би е прав . Забелязвам,че когато ги разносвам въпросните аромати, започват....да ми "тежат"..някак...  Tired  Това обаче не ми пречи да си ги харесвам ...  Flutter
Това е защото не ги разносваш преди да купиш Mr. Green понякога май дори и на китка не ги пръскаш newsm78 Помня как с триста зора те накарах,да пръснеш Хабанита Joy щото ти още от капачка реши,че го искаш newsm78
Що се отнася до това дали си малка или не,ти трябва да прецениш,ТМ вероятно е свикнал да носиш леки ароматчета,най-общо казано,а и времето вече предполага такива,тъй като се затопля.До колкото помня иначе,ти май не прекаляваш с количествата,за разлика от мен Mr. Green
Едно съветче,следващия път,когато се влюбиш в парфюм,особено ако е на парфюмна среща,помоли за пробичка,за да го разносиш и да прецениш,искаш ли цяла бутилка или не,аз поне не бих ти отказала Hug а и не мисля,че някоя бургазлийка би те отрязала Wink

# 499
Хайде и аз да се запиша за вечерта.
Първо, подобно на Бижу и Алекса, и за мен Лакост Фам е нежен, кремест и женствен.Нещо като един топ мек велур (бежов!  Crazy) между чиито пластове са били скрити за дълго време сапунчета "Дав" и ароматът им се е смесил с този на кожата  ooooh! Описанието е смешно, но аромата го докарва  Wink Натали  Hug , ако това е твоята спортна миризма, хайде да спортуваме ЗАЕДНО  Praynig

Сънчо  Hug, Денси, прави сте за Елисейските поля! Ароматът надхвърли очакванията ми за прилика с цъфнала липа. Наистина е такъв! (с малката разлика, че в "природния аромат" има една зелено-медна нишка, която тук липсва, ама не е болка за умиране  Wink ). Ще го придобивам май  Whistling (компромис ще направя само с количеството и ще се спра на 30 мл, защото ще го ползвам спорадично). Честит Монтал на Сънчо. Белия ауд е един от трите ауда от серията им, които тествах и харесах.Много. Heart Eyes И съм съгласна с твърдението, че Среднощния ауд на JHAG е доста по-различен от Монталите (те са много интензивни), но на мен ми допадна комбинацията ауд-роза в него и ще се вземаме.По-нататък. Много по-нататък.  Grinning

Денси, благородно завид  за "Случка с ЛМ, Дон Жуан, омаен парфюм и театър" Crazy Щеше да е "неблагородно"  Wink, ако не бях дрогирана с липов цвят и ЛМ не обикаляше около мен, обгрижвайки изнурената ми снага  Grinning

И да попитам нещо. Милото, подочуло и позапомнило, че съм споменавала AP Strip ми го поръчало  Heart Eyes За изненада. А аз не зная как мирише. Thinking Само по ревюта съм го набелязала. Какво да очаквам? (аз всички Агенти без него и L'Agent имам,обичам и нося).

# 500
  • София
Това е защото не ги разносваш преди да купиш Mr. Green понякога май дори и на китка не ги пръскаш newsm78 Помня как с триста зора те накарах,да пръснеш Хабанита Joy щото ти още от капачка реши,че го искаш newsm78
Що се отнася до това дали си малка или не,ти трябва да прецениш,ТМ вероятно е свикнал да носиш леки ароматчета,най-общо казано,а и времето вече предполага такива,тъй като се затопля.До колкото помня иначе,ти май не прекаляваш с количествата,за разлика от мен Mr. Green
Едно съветче,следващия път,когато се влюбиш в парфюм,особено ако е на парфюмна среща,помоли за пробичка,за да го разносиш и да прецениш,искаш ли цяла бутилка или не,аз поне не бих ти отказала Hug а и не мисля,че някоя бургазлийка би те отрязала Wink

bouquet Аз съм убедена,че така е правилният начин да се процедира, за да разбереш дали можеш или не можеш да носиш даден аромат,ама като с всичко съм така!  Crazy Като поискам нещо на момента и- край! Нямам търпението и упоритостта да чакам да го разносвам и да преценям  ooooh!  Много бих искала да го имам това търпение - да чакам, да изследвам как се развива аромата в-у мен, дали не ме дразни, дали изобщо го усещам --- някой ден сигурно ще се науча да го правя  Mr. Green (обаче жестоко се съмнявам -както казах, с всичко съм така и имам склонността да се затрупвам с неща,които после седя и ги гледам и се чууудяяя..то това не е от вчера и днес  Blush )

Да, най-после дойде времето за по-пролетни ароматчета и съм много щастлива,защото имам доста любимци,които зимата ги убива веднага  Confused

P.S. А как чакам да пуснат най-накрая NR по магазините тук! Защото стигнах до заключението,че ми харесват едва ли не всички негови аромати /които съм имала шанса да пробвам/ , но  вслушвайки се в гласа на разума,искам да изчакам да се запозная с всички, които изкарат и да си избера само единnewsm56

# 501
Оле,радвам се,че си добре Hug

Контеска,отсега те предупреждавам,внимавай със "За нея" на Нарцизо,иначе Есенсите са общо взето лесни за харесване или по-точно казано по твой вкус,поне така си мисля Thinking Още малко,не остана и аз чакам,че ми се тества всичко непознато негово Wink

# 502
  • София
Оле,радвам се,че си добре Hug

Контеска,отсега те предупреждавам,внимавай със "За нея" на Нарцизо,иначе Есенсите са общо взето лесни за харесване или по-точно казано по твой вкус,поне така си мисля Thinking Още малко,не остана и аз чакам,че ми се тества всичко непознато негово Wink

"За нея" вече съм си го заплюла безвъзвратно, защото от  него получих една пробичка като бонус към едно пакетче. Успях да го разнося 2 пъти и ми допадна много!  Heart Eyes Става въпрос за ЕДТ-то,а  ЕДП-то чакам да го пробвам и него, като ги пуснат  newsm18
Пробвах също и Есенса /чистия/ , но For Her EDT повече ми харесва. А муска ти ми го показа и си спомням,че също беше разкошен... затова - още малко търпение и само единMr. Green

# 503
Няма да те мисля тогава Joy

Моля ви кажете нещо за този
http://www.fragrantica.com/perfume/Banana-Republic/Classic-11683.html

# 504
  • Paris, France
Оле, ако носиш и харесваш всичко на АП ще харесаш и носиш и този. Фин, ефирен, мусков аромат. Много невинен и лек. За мене определено не е амбров а го маркетираха като такъв.

*Kontessa*, а защо не можеш да изчакваш? Аз също не разносвам, но поне тествам. Лесно ми е да преценя от едно пръсване. Всъщност, много от ароматите не са ми харесали от капачката или мириса на шишето в магазина, но са ме омаяли върху човек и съм си ги купила.

А аз много харесвам ето тази Лакоста и нищо друго от марката:

http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Touch-of-Pink-673.html

Много ме дразни нещо в него а уж е безобиден. Май е черния пипер или подобно. Лек и нетраен в студа и прекалено сладникав за горещина.

# 505
Невена, благодаря   bouquetНе, че вече не е поръчан, ама да зная да потропвам ли от нетърпение или-не  Simple Smile Започвам да тръпна в очакване (обичам фини мускови аромати)!
А аз нищо друго от Лакост не съм пробвала...Как ухае това Розово Докосване? А сладко ли е?

# 506
Невена,ама не му дават черен пипер,иначе аз го харесвам,но все пак зависи от комбинацията newsm78

Стрип на АП,хич не го намирам за невинен,определено е различен от всички останали на бранда,само него имам и нося за сега Wink

# 507
Оле, добре дошла! Hug
Стрипа е далеч от фин и от мускусен за мен. Мирише на запалена гума и е много хубав. Heart EyesФен ли си на Агентите и този ще харесаш, въпреки че е най-странния. Но аз го обичам страстно.

# 508
А аз много харесвам ето тази Лакоста и нищо друго от марката:

http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Touch-of-Pink-673.html
До онзи ден не познавах нищо от марката и все я заобикалях, защото смятах, че е ширпотреба от рода на Adidas. Но, това е положението.  Laughing До дни ще си имам Pour Femme Heart Eyes Ще взема да пробвам и това розовото, но в момента съм в покой след последните ми придобивки. Само трябва да разкарам онези дребните и едни 80 мл от нещо, което някога обичах, ама явно вече никак. Confused

Оле, и за мен никак не е ефирен Strip Laughing Имам тук буквално няколко капки и онзи ден си пръснах, за да проверя ефекта му върху мен. Ами...  #Crazy Но като знам пък какъв мор е за мен самият Agent Provocateur, а до колкото разбирам ти го имаш, носиш и си го харесваш, значи този няма да те стресира или притесни! thumbsup

# 509
  • София
Момичета, споменахте Ланкастър и ме се иска да чуя мнения за един, който по описание ми звучи много мой - Aquasenses: http://www.fragrantica.com/perfume/Lancaster/Aquasenses-3875.html
Някой да го е пробвал ? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт