Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 482
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Мацки, взимали ли сте си парфюм на марката Korres? Вчера влезнах в магазина им в Сердика сентър и доста ме заинтригуваха. Това, което исках да тествам, беше нещо с много пипер, но тестерът беше свършил.  Crossing Arms От блотера харесах едно парфюмче, което беше божур, ванилия и pear amber  newsm78, което на блотер миришеше божествено, а на ръката ми остана само круша!  Shocked К'во става с тая моя кожа и с тия круши не знам! Flutter Обичам круши и миризмата им, но не и като парфюм. Имам чуство, че съм разляла върху себе си момпот.  Mr. Green
Чиста круша си е, но другия е пипера е доста добър парфюм.

# 526
kashmir, носила съм този http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Pepper-Jasmine-Gaiac-W … n-Fruit-6598.html - това ще да е било пипереното нещо - много хубав, хареса ми, прилична трайност  Peace
Имах го,носих го,хубав беше,развиваше се доста,но бързо ми омръзна,сега му се радва друга съфорумка Grinning
Прилича ми на някой друг,но не вдявам в момента на кого newsm78

# 527
  • Варна
kashmir, носила съм този http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Pepper-Jasmine-Gaiac-W … n-Fruit-6598.html - това ще да е било пипереното нещо - много хубав, хареса ми, прилична трайност  Peace
Имах го,носих го,хубав беше,развиваше се доста,но бързо ми омръзна,сега му се радва друга съфорумка Grinning

На Галиано.

# 528
  • София
Наистина ли? Най-после да разбера и аз на какво мирише пустото Галиано, на мен просто не ми мирише на нищо. Не знам дали е дупка в обонянието, но ако е така, Галиано е скочил с двата крака вътре и нищо не се подава от него, толкова е дълбока дупката  ooooh!

# 529
Ох,Мимс,възможно е,но по онова време още не харесвах Галиано/не вярвам да сте забравили одисеята ми с него Mr. Green/ така че нещо друго ще е било,може и да е било нещо само тествано,знам ли Thinking
Галиано е сред топ 5 при мен Heart Eyes на някой не му ли е излишен Sad

пп.Атти,този филм сме го гледали и то точно с този парфюм Joy

# 530
  • София
 Hug Мерси момичета, значи ще ходя пак да тествам пипера. Много ме е яд, че им беше свършил тестера. Даже има промоция, ако купиш парфюм, получаваш душ гел и лосион за теяло подарък.  Peace

densi , значи този път грешкта не е в моя нос.  Mr. Green

# 531
И като заговорих за Шлесер, някой помирисвал ли е това  Heart Eyes съставките са ..ммм и го сравняват с аромат ала Том Форт.Определено ме зачеса любопитството Thinking

http://www.fragrantica.com/perfume/Angel-Schlesser/Angel-Schless … tion-II-6976.html

# 532
На Галиано.
Да,аз му се радвам. Party
На мен по-скоро ми прилича на Адикт. Peace

# 533
На Галиано.
Да,аз му се радвам. Party
На мен по-скоро ми прилича на Адикт. Peace
Joy със здраве,нали знаеш Hug
Има нещо от Адикт,но ванилията в Адикт е една идея по-моно,Корес ми е по-комплексен.

# 534
Здравейте !

Моля ви споделете мнение за този магазин: 1001-bg.com

Интересува ме дали някой е пазарувал от него и парфюмите оригинални ли са или не ?

Благодаря ви предвартелни !   bouquet

# 535
Здравейте !

Моля ви споделете мнение за този магазин: 1001-bg.com

Интересува ме дали някой е пазарувал от него и парфюмите оригинални ли са или не ?

Благодаря ви предвартелни !   bouquet
Абсолютно читави са Peace но им е скъпа доставката Rolling Eyes

# 536
Така ли ?  Rolling Eyes В сайта прочетох, че доставката е със Спиди.

goddess Благодаря ти за отговора !   bouquet

# 537

Не помня Спиди ли бяха,но идва към 7-8лв,явно нямат договор с куриерската фирма за по-ниска доставка Wink
Повечето онлайнн магазини имат,доставят за 3-4лв

# 538
  • София

Не помня Спиди ли бяха,но идва към 7-8лв,явно нямат договор с куриерската фирма за по-ниска доставка Wink
Повечето онлайнн магазини имат,доставят за 3-4лв
Толкова ли е вече?  ooooh! Преди година пазарувах оттам, 3 лв беше от Варна до София  Rolling Eyes

# 539
  • Козлодуй
А аз трябва да си коригирам мнението за Boise Vanille Montale,който напълно отрекох.Във Фрагрантика е даден като Oriental Vanilla,но за мен си е един модерен кожен шипър.След стряскащото начало,което ме изненада и разочарова при предишния тест,сега го усещам мек,класен и елегантен,има съвсем лека сладост и със сигурност усещам кожа.Естествено,в пирамидата във Фр. не са посочени нито мъхове,нито кожа.Но сред доста крайните мнения там срещнах и такива,които го сравняват с мека кожена чанта.Задобрявам Grinning
Мисля,че заслужава тест от заклетите шипроманки.

Общи условия

Активация на акаунт