Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 348
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
 Силвия-Мария като те чета не ти давам да си по-голяма от седми клас,за да не правиш разлика между хлътване,желание за брак,изпълняване безусловно на желания,отдаване и т.н. и т.н. Моля те -стига,особено това писане с големи букви,което е равнозначно на крещене и е  против правилата. С най-добри чувства-никой няма да започне да мисли като теб,ако ще и само с големи и цветни букви да пишеш  Peace

Браво, Чаровнице! И този път си права!
Тя до обед отсъства - сигурно е на училище. После заблуждава родителите си, че учи и по цял ден
пише едно и също в темата. Предиобеда беше върховен. Нямаше разправии, нямаше ядове.
Вероятно е ученичка и то не съвсем порастнала.

# 511
Хм, наистина  smile3521

А кое всъщност? Mr. Green

# 512
Точно, а в последния ти пост Силвия-мария, излиза, че ме подкрепяш, а аз съм на коренно различно мнение от тебе...........   ooooh! ooooh! ooooh!

Не зная мнението ти. newsm78
С кое по-точно не си съгласна?

# 513
  • sofia
Тези часовници са доста симпатични и като фен на oversize тиктакащите , с радост бих сдобила един. Още по-добре гравиран с автограф на Къванча  Mr. Green

# 514
Бехлюл я "убива"не защото неиска да е  с нея и не я обича,а защото няма смелост да го направи Peace

Кое те кара да повярваш в това ,и да го твърдиш.
Всичко ,което и казва и прави след края на връзката им говори :
Казва и:
Всичко между нас свърши
Това беше само страст.
Ти не ме обичаш,мразиш ме .Ти си луда по мен.
Дори да не съм с Нихал няма да съм с теб
Ами сигурно съм по-интелигентна и мога да видя и друг аспект на тези думи..човек вижда това,което иска да види и чува това,което иска да чуе..въпроса е защо аз мога давидя любовта ,която изпитват БиБ а ти не Wink

# 515
Бехлюл я "убива"не защото неиска да е  с нея и не я обича,а защото няма смелост да го направи Peace

Казва и:
Всичко между нас свърши
Това беше само страст.
Ами сигурно съм по-интелигентна и мога да видя и друг аспект на тези думи..човек вижда това,което иска да види и чува това,което иска да чуе..въпроса е защо аз мога давидя любовта ,която изпитват БиБ а ти не Wink

Тук silvia_maria се защитава и аргументира доста добре.
Към края на филма е много вероятно на Бехлюл да са му дошли до гуша номерата на Бихтер и наистина да се опитва да я разкара от живота си. Но наистина, тя с дебелоглавието си и с навика си да става както тя иска, едва ли осъзнава какво й се казва.
За какъв интелект говориш, Дари, че не схващам нещо.
От ясно по-ясно е казано в цитата, че връзката е абсолютно изчерпана. Каква любов съзираш в думите на Бехлюл не знам.

# 516

Казва и:
Всичко между нас свърши
Това беше само страст.
Любовта ,която изпитват ,свършва и Бехлюл слага край.
Останала е само страст недостатъчна за до го държи при нея
Терзанията му не са,защото не може да я има ,а защото вече съжелява ,че се е поддал.
Аз видях истинска любов на Бехлюл към Нихал/В края на сериала/,а ти в най-обикновенна по-силна страст.Не ти ли се струва ,че не можеш да оправдаеш обикновенно предателство от страст и си измисляш Голяма любов
Всеки вижда това ,което му харесва.

# 517
А защо трябва да тълкуваме любовта на Бехлюл само по думите му?!

# 518

Ново 20 Simple Smile

# 519

Ново 20 Simple Smile
 Правилно ,гледаме филм,а не четем роман.Дори в романа има описание на психологическото състояние на героите,вадят се думите и ето вече всичко е ясно,ама не съвсем струва ми се.
   Тук една съфорумка,Аскита,каза че целият филм -от първия до последния кадър ,е за Б и Б и колкото повече гледам,толкова повече се убеждавам в това.
  Бехлюл предава всички,включително себе си. Опитва се да постъпи правилно,но е доста късно,освен това личните му мотиви и кое е най-добре за него,са доста силни.Никой тук не може да ме убеди,че се жени за Нихал от чиста ,голяма любов.Няма такива филми,съжалявам.
    Ще гледам докрая ,за да видя и преценя добре какво се случва с връзката му с Бихтер,но твърдя,че взаимоотношенията му с Нихал се развиват паралелно с тези с Б.
  roje22  bouquet

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 17:31 от charovnica

# 520

Ново 20 Simple Smile
 Праввилно ,гледаме филм,а не четем роман.Дори в романа има описание на психологическото състояние на героите,вадят се думите и ето вече всичко е ясно,ама не съвсем струва ми се.
   Тук една съфорумка,Аскита,каза че целият филм -от първия до последния кадър ,е за Б и Б и колкото повече гледам,толкова повече се убеждавам в това.
  Бехлюл предава всички,включително себе си. Опитва се да постъпи правилно,но е доста късно,освен това личните му мотиви и кое е най-добре за него,са доста силни.Никой тук не може да ме убеди,че се жени за Нихал от чиста ,голяма любов.Няма такива филми,съжалявам.

Годежа е изцяло по задължение ,но
близостта,интимните моменти и секса се обединяват с много други все добри чувства ,към нея.
Ако съществува ,жена,която може да е Специалната за Бехлюл ,то тя е Нихал и не заради парите.
Аз уж си обещах да не коментирам Нихал докато ,не започнат интимните им отношенния

# 521

Ново 20 Simple Smile
 Праввилно ,гледаме филм,а не четем роман.Дори в романа има описание на психологическото състояние на героите,вадят се думите и ето вече всичко е ясно,ама не съвсем струва ми се.

близостта,интимните моменти и секса се обединяват с много други все добри чувства ,към нея.
Ако съществува ,жена,която може да е Специалната за Бехлюл ,то тя е Нихал и не заради парите.
Аз уж си обещах да не коментирам Нихал докато ,не започнат интимните им отношенния
Мда, разбира се, че не е заради парите, не е заради положението, не е заради прекрасната луксозна яхта, подарък от Аднан,
не е заради обещанията, дадени на  Бешир, Арсен, Мадмоазел, Аднан Mr. Green
И именно затова, че тя е специалната, Бехлюл най-неспециално целува Бихтер в горичката Joy
И всичко това е продиктувано от голямата му и специална любов към Нихал Mr. Green
 Joy Joy hahaha

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 17:53 от izi_desire

# 522
И най-неспециално се беше издокарал за секс нощ в хотел с Бихтер,няколко дни преди да си ожени за хлапето. Да не говорим в последната серия колко трудно се опита да се раздели с Бих,уж завинаги.Толкова го болеше от думите й.
След всичко това,прилича ли ви на щастлив мъж,нетърпелив да се ожени и да обича жена си?

# 523

Ново 20 Simple Smile

Мда, разбира се, че не е заради парите, не е заради положението, не е заради прекрасната луксозна яхта, подарък от Аднан,
не е заради обещанията, дадени на  Бешир, Арсен, Мадмоазел, Аднан Mr. Green
И именно затова, че тя е специалната, Бехлюл най-неспециално целува Бихтер в горичката Joy
И това всичко е продиктувано от голямата му и специална любов към Нихал Mr. Green

За Нихал .....................
Той целува страстно Бихтер в гората ,защото между тях наистина  е имало много  страст.
И когато късаш с някого ,рядко става като да отрежеш с нож.
Това е все едно да се твърди ,че като отиде да провери как е Елиф ,го е направил ,защото още я  обича
Това са остатъчни страст , емоции,навици и чувства

# 524
И най-неспециално се беше издокарал за секс нощ в хотел с Бихтер,няколко дни преди да си ожени за хлапето. Да не говорим в последната серия колко трудно се опита да се раздели с Бих,уж завинаги.Толкова го болеше от думите й.
След всичко това,прилича ли ви на щастлив мъж,нетърпелив да се ожени и да обича жена си?

Не Hug
Йоанче,трудно ти е да разбереш,разбирам те,но говоря за това,че колкото по-широко е скроен човек ,толкова повече гледни точки вижда и9 намира в различни ситуации,независимо от филм или книга.
Ако ще се хващаме за всяка дума на Бехлюл само за да отречем любовта му към Бихтер,разбира се ,че за всяко нещо ще намерим аргументи Stop

Общи условия

Активация на акаунт