Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 178

• 32 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Варна

http://www.vbox7.com/play:cdebb827?r=google

За доброто ни настроение! Hug

# 242
  • Варна
Мокси много те обичам    love001, благодаря за оформлението   bouquet  bouquet  bouquet

благодаря момичета за прекрасните думи , радвам се , че ви хареса  bowuu

# 243
  • Варна
Видях тая снимка на съсипаната майка и ми хрумна едно стихче  Weary newsm09

Скъпа моя...

Детето ми го няма...
Душата ми жестоко страда-
като грешница на клада,
се гърчи без пощада...

Не мога дори да мисля...
Сърцето ми гори...
Цялото тяло ме боли...
Безкрайно ми липсва!...

Толкова много те обичам!...
Безценното ми дете!...
Моето прекрасно момиче!...
Моето красиво цвете!...

Нищо не може да ме утеши...
Не ми останаха вече сълзи...
Болката ще ме изпепели...
Душата ми стене и кърви...

Скъпа моя, къде си?!...
Слънчице мое ненагледно...
Ела при мен, върни се!...
Мама ще те чака вечно!...

# 244
Дани,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, няма страшно , ще намерят малката принцеса! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 245
# 246
Скъпа моя...

Детето ми го няма...
Душата ми жестоко страда-
като грешница на клада,
се гърчи без пощада..

Дани,  smile3501 smile3525 smile3525 smile3525

# 247
Розичке, Валдес , поздравления за новите аватарчета , покрай емоциите от серията в сряда пропуснах да ви ги честитя! Blush Blush Blush

# 248
  • Варна
 reverance Благодаря за милите думи! lovekiss
Нямам никакво съмнение, че ще намерят малката красавица, но да измъчват толкова много и майката, и бащата, и бедното невинно и беззащитно дете, че и всички нас- малко ми идва в повече! newsm09
Дано има мъъъничко светлинка по въпроса с новия така чакан фрагман или резюмето, че просто... ooooh!
И аз забелязах отдавна сменените аватарчета yes- много стилни и красиви thumbsup, но съм така замаяна, че пропуснах момента да го отбележа! Сори! amiiii

# 249
Здравейте сладурани! Не ме бива много по писането е разсъжденията/предпочитам точините науки/, но чета всичко. Чудя се откъде намирате толкова време и енергия за всички тези снимки, стихчета и коментари!?Преди време се захласвах по поезията и лириката, но годините ми са такива, че сега само чета с удоволствие и нямам врме много, много да преживявам всичко това. Радвам се за вас. Поздрави на младите поетеси и преводачите.

# 250
Благодаря! С тази дама от аватара си приличаме само по цвета на косите, blonde.  hahaha hahaha hahaha
Че Ямур е жива, нямам никакво съмнение, но се чудя къде ли e скрита?
Мисля, че когато са в къщата  Едже и Бату и той я превързва,детето го няма там. Сигурно е при някой наемник, при Бату такива дал господ.
Ако Бату казва на Едже къде е Ямур и тя тръгва да я вземе без него, дано преди преследването да се е обадила на Харун, защото ако Едже загине при катастрофата, не ми се мисли как ще открият детето.

# 251
# 252
# 253
Нерде сте момичета? Има ли поне една дама, с която да си споделя следобедното, виртуално кафе?

# 254

Мокси, благодаря за кафенцето!
Ще постна и любимата си снимка с тримата сладури, та да ни е още по-сладко кафето!

Общи условия

Активация на акаунт