Благотворителната и хуманитарната дейност на Майкъл Джексън

• 47 940
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Оххх, момичета, колко много информация сте събрали!!!  bouquet Вчера нямах никакво настроение да пиша, защото големият ми син влезе във болница със сърдечен проблем и бях в шок.  Cry
Днес ако ми остане време ще прочета всичко.

Миличка Яне, надявам се вече всичко да е наред! От сърце пожелавам да минава бързо и да забравите неприятностите! Оох, защо толкова млади хора трябва да се сблъскват с това!?

# 61
Яне, не се тревожи, той е младо момче и ще се оправи! Ти си толкова слънчева, обгърни го с любов и той ще се възстанови, сигурна съм в това! Пожелавам ви скорошно оздравяване и много, много късмет! Two Hearts

Момичета, много информация сте качили, страхотни сте! newsm51

На 8 март 2007 г., поп звездата повторно е в Токио, Япония в продължение на няколко "събития фен благодарност", когато той за пръв път присъства на ВИП гала като почетен гост на церемонията, на фона на общо 400 почитатели, impersonators и бизнесмени, както и над 100 сираци и оспорва деца и възрастни, на нуждаещите се дава безплатно билети от Джаксън да присъстват на събитието, той се появява на сцената, за да прочетете оценката изявление пред публика и да се подчертае, че той няма нито да променя своята кариера, нито пък той сестра горчивина през целия си поредица от трудности, дори "съзнателно опити [на" някои "], за да ме нарани", освен това, добавя: " Аз го вземе в крачка, защото имам любящо семейство, силна вяра и прекрасни приятели и фенове, които имам, и продължават да ме подкрепят ", той позира за снимки с гостите, както и раздава автографи и признава на събралите се деца. Ден по-късно, той също присъства на по-голям празник, насочена към основните си фенове и за тези, които не предоставящ високо - цени билети, когато повече от 1000 души се събраха на по-популярен нощен клуб.

На 10 март 2007 г., Джексън посреща около 3000 служители на американските сили и членове на техните семейства в лагера Zama, армия американската база в Токио, се ръкува с някои от неговите членове, след което има кратко слово като признание за техните жертвоприношения услуги в полза на свобода. Певеца  след това присъства на церемония в съответния лагер в чест на един член, който е повишен в момента.

На 8 ноември 2007 г., поп звездата участва в честването рожден ден преподобният Джеси Джексън, събитието, също е за набиране на средства.

По повод благотворително парти в Девън, Англия (където членовете на семейството Джексън, - включително и Майкъл Джексън, малко, по телефона - е участвал), на 8 юни, 2008 г., сред допълнително финансово-ценни предмети, £ 6,000 са се породили чрез търг на сувенири Джексън, включително бял Fedora на певицата, (носи в един от неговите клипове), подписано от самия себе си.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 18:10 от miroslava1

# 62
  • София

Селин Дион - Man In The Mirror (на живо в Лас Вегас) - 15-ти Март 2011 година

от всички други, които са пяли тази песен на Майкъл, Селин най ми харесва   bouquet

а това е репетиция http://www.youtube.com/watch?v=U60RXUhVefI&feature=player_embedded

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 19:35 от valya61

# 63
  • София

Весели моменти за изпускане  на напрежението  Simple Smile

Michael Jackson's carousel

# 64
  • София

Предстои ни да видим още една книга, този път на .... Джърмейн,  "You Are Not Alone: Michael: Through a Brother’s Eyes."  
http://imprints.simonandschuster.biz/touchstone/jermainejackson

# 65
Не знам дали не греша, но я качвам тук, ако тази информация не сте я проследили

http://mjforeverlove.wordpress.com/2011/03/16/michael-jackson-su … nce-video-erased/

Майкъл Джексън Видео наблюдение изтрит

Публикувано от Жаклин

В видеонаблюдение на Майкъл Джексън дом е в деня на смъртта е заличен - загубени завинаги, тъй като LAPD никога не знаеше смъртта на МП ще се превърне в наказателното дело.

TMZ счупи история ... LAPD само копират 4 минути кадри от видео наблюдение обучени в къщата на Майкъл в деня на смъртта. Видеото показва Джексън се прибереш от репетиция на около 12:30 часа.

Д-р Конрад Мъри адвокатите ще поиска от съдията да разпореди днес да предаде властта на близо 24 часа видео наблюдение околните смъртта MJ.

Но ето какво открихме. Лентата циркулира на всеки 24 часа, а когато LAPD дръпна видео скоро след смъртта на MJ, делото не е била убийство разследването, така че всички ченгета исках да направя, беше определен момент линия - така че единственият значение на видеото е на доказателства, когато MJ вписват по произход.

Ние сме казали ченгетата никога не погледна към останалата част от видео наблюдение.

Видеото би показало, който влезе в къщата и когато, в деня, MJ починал. Тя ще сега и завинаги остават загадка.

http://www.tmz.com/2011/03/15/michael-jackson-surveillance-video … -tape-death-died/

# 66
  • София
Новина от света на футбола:

В началото на април тази година Фулъм ще открие в близост до стадиона си Craven Cottage статуя на Майкъл Джексън.

Спонсор на проекта е  Мохамед Ал Файед - близък приятел на Майкъл Джексън. Първоначално бизнесменът е планирал статуята да бъде в магазина "Хародс", но наскоро го е продал на кралското семейство на Катар.

Статуята на Джаксън ще бъде открита в неделя, 03 Април, преди мача от Висшата лига с отбора  Блекпул. В миналото Майкъл е посещавал стадиона, поканен от Ал-Файед.

http://www.theglobeandmail.com/sports/soccer/fulham-to-erect-sta … m/article1944611/

Това за изтритите записи ми звучи   newsm78 странно. Само за днес колко "материали" "щедро"  избълваха за Майкъл ..... не зная тази коя им е поред ....
 _________________________________________________________________________________

Да добавя, че не видях да пише в статията, че средствата или част от тях от продажбите на книгата на Джърмейн ще отиват за благотворителност за разлика от продажбата на книгата на Касио например.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 00:27 от valya61

# 67
  • София

Сет Ригс, вокален педагог на Майкъл, придружавал Майкъл в турнета:

"Всяка вечер донасяха деца на носилки, толкова слаби, че не можеха да вдигнат главата си. Майкъл коленичеше до носилките за да се снима лице до лице с децата и подаряваше снимките за спомен. За мен, 60 годишния човек, беше много трудно да гледам това. Влизах в банята и плачех. Но Майкъл ги приемаше, дори и  преди да излезе на сцената. Децата буквално оживяваха от неговото присъствие. И ако тази енергия стигаше поне за няколко дни, то цялата заслуга е на Майкъл. Сигурен съм, че той е Lord Of The World ".

# 68
Тази тема , в този момент е просто невероятна ! Благодаря за всички линкове-има какво да прочета, дори и да се повтаря няма значение. Благотворителността на Майкъл е една от страните му , които всеки би трябвало да знае , дори и да не се вълнува от музиката му.

В тази  връзка тя кореспондира с всичко случващо се в Япония! А знаете , той обожаваше тази страна!

# 69
Валя, това е за теб, за добро настроение!

този клип май пак е от колекцията на Gita, надявам се да не се сърди!

Това е за всички с пожелание за приятни почивни дни!

а това за невероятния тандем valya 61 и yana 68

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 11:10 от miroslava1

# 70
  • MJF
yana_68, стиснати палци за болното ти дете.

Селин Дион като аранжимент и като представяне много ми хареса, много стилно. На аудиозаписите чувам и медлито на Джаксъните но видео не открих към момента.
Много за четене и не смогвам.  Embarassed аз с превод освен да се включвам. Паралела Майкъл-темата-Япония е неминуем.

# 71
  • София
   Юни 18, 1993: Майкъл посещава болница във Вашингтон.
Той прекарва няколко часа с децата там и играе шах с някои от тях.

miroslava1, благодаря тиии,   love001   bouquet , страхотни клипчета   txtloves

# 72
  • BG

Извинете, че не е по темата, но тоз юнак сега ми попадна и май не сме го виждали.....

# 73
  • София
           Септември 1998:       Майкъл среща 5-годишния Аза Уудс, болен от рак, в Хотел Хилтън в Лас Вегас. Майкъл завежда момчето на атракцията “Star Trek: The Experience” и прекарва целия ден с момчето. Накрая Майкъл поканва Аза да прекара известно време с него в Невърленд.

# 74
  • София
6o6ul4o, моля те да преведеш историята, описана под видеото,  ако може и разказа на родителите, предполагам, че  са те пред басейна, и друго, което доловиш от разговорите.

http://www.youtube.com/watch?v=S0D4JX-ZAHM&feature

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 11:23 от valya61

Общи условия

Активация на акаунт