"Вълци, вампири и ловци"

• 22 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ох, айде пак... Деймън започва да измества Сашо. Не мога да повярвам, че първият е по - предпочитан от кървясалите невиждали слънце сини скандинавски очи и мъртвешко бяло излъчване.  Crazy

# 646
Изравниха се вече, да видим какво ще стане Simple Smile
Мокка, аз мислех, че си по-голяма стоножка Mr. Green

Аз съм си стоножка, ама другите ми клончета ги няма тука Grinning Другите са Дийн, Тайлър, Дайсънчо от Лоста, мистър Акцента и тва е. А и Клаус, само дето още не съм го и гледала  Joy

# 647
  • София
О, Клаус! За него специално е трябва да преповтаряме анкетата  Heart Eyes

# 648
Ох, айде пак... Деймън започва да измества Сашо. Не мога да повярвам, че първият е по - предпочитан от кървясалите невиждали слънце сини скандинавски очи и мъртвешко бяло излъчване.  Crazy
Аз пък изобщо не съм изненадана, че Деймън печели. Даже се изненадах, че първоначално не взе преднина. Все едно в анкета за 'ловеца' да не спечели Дийн. Всъщност, мисля си - повече хора са гледали сериала с Деймън, отколкото сериала с Ерик Wink

# 649
Нали този щеше да е Клаус в Imdb-то го написали някакъв си Мадокс   Thinking

# 650
  • София
 изненадана съм, защото анкетата е "Кой е най най - вампир" та предположих, че все пак от сериалите Бил и Ерик са по - вампири от Братята с омагьосаните пръстени. Даже и на Стефан мястото му за мен не е в класацията, но... любов! кво да се прави  Heart Eyes
Да видим утре мисля, че не са се включили всички.

Деси, мисля, че този, който си показала ще играе друга роля. Клаус е друг.

# 651
  • в сърцето на един мъж...
Ване, Блейд си ми е първа либов, по-голяма даже от Интервюто и сите убави вампове там Mr. Green Въпреки че той не е съвсем вампир и малко не му е мястото тук в тая анкета. Flutter

# 652

Деси, мисля, че този, който си показала ще играе друга роля. Клаус е друг.

Да,права си,сега се поразрових в публикациите на мокка и го намерих  Simple Smile

# 653
Нали този щеше да е Клаус в Imdb-то го написали някакъв си Мадокс   Thinking

Не, този е един вещер, дето ще дойде в еп. 17. Ей го Клаус:

А ето какво ще слушат ушенцата ни

# 654
Акцента гуд гуд  Grinning

# 655
  • София
smile3521
О, май год! Ще има биг файт!!!

# 656
smile3521
О, май год! Ще има биг файт!!!

smile3532 smile3532 smile3532

Енд мени ранени!

# 657
  • София
русата срещу черната Mr. Green

# 658
Аз със закъснение от снощната дискусия, ама да си кажа  Mr. Green

Nelly, и мен ме бъркаш Grinning Ако трябваше само за един да гласувам, то това е Мик Сейнт Джон.

Очаквах, че битката ще бъде Деймън срещу Ерик, хихи. Grinning

# 659
  • Разпиляна във въображението
Аз като слънце огрявам братята Салваторе, т.е. под ножа са и двамата Wink Но да гласувам за Еди - не. Харесвам някои от вампирите, които са споменати, но само Мик ми се откроява като цялостен персонаж затова и гласувах само за него Peace

Общи условия

Активация на акаунт