"Вълци, вампири и ловци"

• 22 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
После ми стана анти, може би заради Бела, щото не мога да я понасям и във филма, и в живота, пък Едито  чак за гадже я хвана

Пфу и аз не мога да я гледам Кристен,снощи с бойфренда гледахме една класация за най-секси актриси,като стигнахме до нея вика "Махай я,таз махай я"  Mr. Green

Ей сега ще сложа и Илайджа,и чак ще гласувам  Simple Smile

# 676
  • София
И аз замених Стефко с Илайджа. По - вампирест ми е!

# 677
  • София
Няма да спра да псувам Стефани, че не е продължила Среднощно Слънце...

и аз и аз...

# 678
Еди ми беше симпатичен в Хари Потър и първият Здрач. После ми стана анти, може би заради Бела, щото не мога да я понасям и във филма, и в живота, пък Едито  чак за гадже я хвана

Ти го каза, аз безмълвно ше кажа само  newsm18  hahaha Ма не ми е анти, де, човек е и той.

Бе Едьо беше подходящо момчешки в първия филм, оттогава възмъжа доста очевидно и силно подозирам, че в "Зазоряване" ще е леко комичен с всичкия тоя грим...

В Хари Потър розовите бузчици.  Mr. Green Аз се влюбих след Little Ashes, ех колко беше хубаво.  Heart Eyes

Давайте Илайджа!

# 679
Браво, Маме!
Накара ме да сменя Стефан с Илайджа Laughing

# 680
Няма да спра да псувам Стефани, че не е продължила Среднощно Слънце...

и аз и аз...

Това беше книгата от гледната точка на Едуард нали??

Хмм Стефко,взвхте много да го сменяте!Пламито ще се радва  Laughing

# 681
  • София
А дали Деймън ще бъде заменен??!??!

Деси - същата е книгата ама е само да 12 глава.

# 682
  • Разпиляна във въображението
Мир, я кажи - кой предпочиташ от двамата Whistling

Между Дийн и... кой?

# 683
Аха,и аз четох до малко преди средата май.Беше ми доста интересна ама...Те я бяха спряли май мисля защото излязла в нета преди да е дописана...

# 684

Между Дийн и... кой?

Мик, може би?  Mr. Green

Бре, Ейнджъл няма нито един глас!  hahaha Йес!

# 685

Бре, Ейнджъл няма нито един глас!  hahaha Йес!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 686
  • Разпиляна във въображението
Никой, ама никой не може да завземе върха на който е Дийн. Просто ... не става. Имам вътрешна съпротива срещу всеки. Харесвам някого, но фенското ми сърце тупти най-силно за Дийнчо.

Мисля, че докато анкетите са с по няколко отговора няма да се получи реален резултат. Този който е гласувал за Дийн може да е гласувал и за Деймън, с което автоматично дава гласове и на двамата. Да ги пуснем един срещу друг и да видим Laughing

# 687
  • София

Е, то кво да му гласуваш за Ейнджъл! Мен ме разочарова много!!!
Погубиха го и на външен вид ( ма`ка му, мяза на гардероб след 3 сезон  Sick ) и го погубиха като образ в неговия си сериал. Даже не ми се гледа спинофа след 2 серии от 1 сезон и две от 5 сезон...

# 688
  • София

Между Дийн и... кой?

този на аватара, ама ти каза вече, че няма никой пред Дийн.
Следваща тема, следваща анкета - Дийн срещу Деймън, с по един отговор Mr. Green

# 689
О, да, да, да! Не съм мараканка, ама и аз искам такава анкета, да се види кой кум, кой сват и т.н.  Mr. Green В най-лошия случай ритуално ще си отскубна един косъм от главата в знак на протест срещу резултатите.

Тъкмо тая тема я привършваме.

Общи условия

Активация на акаунт