Любители на кучета-19

• 66 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Не иска лакомство? Сигурна ли си , че имаш куче? hahaha Шегувам се.
Ще й мине. Всичко е ново за нея и е нормално да се стресира в началото.

# 661
Ами понякога като ѝ гледам муцуната ми прилича повече на видра, понякога, като се зъби ми прилича на вълче, а понякога ми прилича на човек   Laughing , или може би аз започвам да приличам на  куче.

# 662
  • София
Ами понякога като ѝ гледам муцуната ми прилича повече на видра

hahaha Joy

# 663
  • Пловдив
а нашата последно сме решили,че прилича на таралеж в муцуната Mr. Green

# 664
  • София
Да бе, тя и Джесика само се прави на куче  Mr. Green
Като тръгне да киха, заприличва на жаба, толкова смешно й се разкривява устата, че не мога да ви опиша. Като се изплаши и присвие ушите - заприличва на лисица, през останалото време прилича на прилеп с тези огромни уши  Mr. Green Външно прилича на сърничка, тропа като слон, скача с лапите напред като котка и се катери като маймуна  newsm78

Гледахте ли по новините какъв строг закон за насилието над животните са приели? Браво на тях! Помислили са и за нахапаните от домашни кучета хора - това също отдавна трябваше да се наказва  Peace

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 19:12 от -=Деси=-

# 665
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Най-после!!!!Кадрите бяха потресаващи...И тези хора имат деца и вечер ги целуват за ''лека нощ''.... А видяхте ли Любен Корнезов...на безумен диалект обясняваше как нямало да подкрепи  проекта,защото видите ли, нямало закон забраняващ боевете между хора.. ooooh!..Не съм чувала по- тъпо ''умотворение''...Майната му на Корнезов...Важното е, че вече имаме адекватен закон,съизмерим с европейските и световни стандарти... newsm10

# 666
  • Пловдив
Мили момичета, ние пак бяхме на ветеринар Sad
Към 18часа мъжът ми се прибра от работа и започна резонното гушкане с Лети и изведнъж изпадна в паника и ме викна да видя какво е напипал Crazyточно над задното и краче се е образувало доста голямо и твърдо подкожно топче Sadведнага хукнахме към ветеринарите, при които ходим, заявиха,че трябва да е от инжекция, а ние последно сме слагали бяса преди месец, отпратиха ни с мнението,че е от това, а ние досега не сме го напипвали това чудо ooooh!
Този път посетихме и втори ветеринар, който каза,че може да е от инжекция,но го притеснява размера и твърдостта, мнението му е да го наблюдаваме 20-тина дни и ако си стой или нараства-операция, за зъбите също е на мнение,че трябва да се вадят възможно най-скоро за да не се изкриви челюстта, той смята,че няма да паднат Close
Та така,сега съм доста притеснена за естеството на това пусто топче Sad

# 667
Също така казаха,че вече ще може котките и кучетата да се возят в градския транспорт срещу билетче  Laughing

# 668
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Също така казаха,че вече ще може котките и кучетата да се возят в градския транспорт срещу билетче  Laughing
Милите ми !!!! И те стават равноправни граждани с билети!!! Heart Eyes

# 669
А6, четеш редовно, не стой само "на жичката".
Gugito, съжалявам за неволите ви и искрено се надявам нещата да не са такива каквито ви изглеждат.
Киана, ама той и Свинчо лакомства не обича. newsm78 То аз и много се съмнявам, че е куче, но пък лае...

# 670
Това за градския трабспорт не го вярвам........
Днес Дюк се справя добре с разходките,имаме само едно пишо на терасата....

# 671
  • София
А6, четеш редовно, не стой само "на жичката".
хаха хвана ме, имам си и аз свойте неволи ама ще разказвам като имам време
 Peace

# 672
  • София /Абсурдистан
Домашният ми лъв - Лео  Heart Eyes

Возила съм го Леонардо в транспорта, трябва само да се продупчи билетче. И до сега не беше забранено, искат да има билетче само. Във влак - детски билет за него, цял за мен. Ще му купувам нова транспортна чанта, да си го нося на рамото Grinning
За притежтелите на едри кучета не знам. Сигурно ще искат и намордник. Ние такова чудо нямаме, защото и муцуна, на която да се закачи нямаме  Mr. Green

# 673
  • Пловдив
Уникален чаровник е порастналия Лео Heart Eyesоще ли прави лоши номерца Mr. Green

# 674
  • София
Лео е като истинско лъвче, много е сладък и по нищо не му личи, че е серт, както съм чела преди. Simple Smile
Ние го закъсахме с кърлежи. Sad Хем и двамата имат фронтлайн, но в събота и на двамата намерихме по един кърлеж. На Чорни (пинчеоподобието) му го вади доктора, но на Рики (кокера) го видяхме късно вечерта и правихме опит ние.
От два дни Чорни нещо не беше добре и направо се пищисах от ужас да не е Лаймска болест. Днес ги водихме и двамата на лекар, решихме да се презапасим и сега са на антибиотик. Чорни беше много унил предните два дни, днес е малко по-добре, но с разстройство.

P.S. Белите бебета са страхотни, изтървала съм тази част от историята. Пробвахте ли да ги регистрирате във форума "Без дом"?
http://forum.dog.bg/forum/55-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b4%d0%be%d0%bc/

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 23:14 от милинка

Общи условия

Активация на акаунт