САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 495
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Те да ни върнат старите условия, това за нас е предостатъчно!

може би те могат да предявяват същите стари условия за Литва, също?  Rolling Eyes Simple Smile
Много се надявам, дано го направят!  Hug
Все още чакаме....

# 211
Няма, писаха, че таксата 5,95 става задължителна за нас.

# 212
  • София
Няма, писаха, че таксата 5,95 става задължителна за нас.
Мисля ,че говорите за различни такси, но няма да споря.  Peace
Само времето ще покаже.... Rolling Eyes

# 213
Разбрах, че има някакво объркване в понятията и затова питах в цифри - писах конкретно за таксата от 5,95Е. Писаха, че е задължителна, няма надежда да се махне в момента.
Дано да има объркване все пак де... Peace

# 214
Разбрах, че има някакво объркване в понятията и затова питах в цифри - писах конкретно за таксата от 5,95Е. Писаха, че е задължителна, няма надежда да се махне в момента.
Дано да има объркване все пак де... Peace
Тя и преди си беше задължителна, просто кодовете я махаха newsm78

# 215
Дано, дано! Praynig

# 216
  • София
Добре, да пробваме тогава да видим дали се е оправило и как.

Пробвах - няма промяна.

# 217
Страхувам се, че не е така, но ето:

Цитат
Ирена Иванова 16 март в 11:53
Je vous remercie pour votre rйponse rapide! Sauf pour ce problиme avec la taxe de 20%, quand je suis en utilisant un code pour la livraison gratuite, le systиme ajoute la taxe de 5,95 E pour la livraison. S'il vous plaоt rйpondre а ce qui se passe ...
Merci d'avance!

La Redoute 16 март в 12:16 Докладвай
L'offre proposant la gratuitй des frais ne concerne que les clients franзais.

Ирена Иванова 16 март в 12:27
Il n'y aura pas de livraison gratuit pour les plus de nous?

La Redoute 16 март в 12:28 Докладвай
non , cela ne concerne uniquement la France.

Цитат
Ирена Иванова 16 март в 12:44
La taxe de 5,95 Е sera obligatoire maintenant?

La Redoute 16 март в 12:46 Докладвай
Oui
В първия отговор ти казват че безплатната такса е само за клиенти на Франция. Имат предвид таксата от 10% която е за нас, не става въпрос за доставката. После ти ги питаш дали повече няма да има БД за нас и те ти казват - "Не, това не се отнася само за Франция. Т.е. че ще си има БД когато е с код. След това ги питаш дали 5.95 Е е задължителна за нас, те ти отговарят с ДА, което е нормално, доставката винаги е била задължителна. Peace
Надявам се че внесох яснота!  Peace
Просто може би трябва да се формулира по-правилно въпроса, а именно защо при използването на код за БД на първа стъпка се отразява, а на втора отново се начислява....Пробвай да им изпратиш този текст да видим какво ще отговорят, мисля че е достатъчно ясно написано:

Dйsolй de vous dйranger а nouveau, mais il y a un malentendu. Je ne demande pas maintenant sur ​​la taxe de 10%. Je demande au sujet de la livraison gratuite. J'utilise un code pour la livraison gratuite et sur ​​l'йtape 1 tout est OK, mais а l'йtape 2 (La livraison), les frais pour la livraison de 5,95 E est de nouveau ajoutй. Pourquoi?

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 13:29 от Hrissy

# 218
Ще пробваме и по този начин да видим какво ще отговорят.

# 219
Аз имам малка промяна:
Както казах, поръчах обувки за 23.10 евро и ми сложиха 10.57 за доставката. Писах им мейл (на английски) със запитване, защо е тази сума при положение, че пускам код за БД. Питах дали е промяна в политиката или грешка и колко ще ми удържат в крайна сметка. До сега отговор нямам, но - до преди малко в сайта ми показваше 33.67 евро - с поле за начислената сума, а сега вече показва 23.10, а "Frais de livraison" изобщо нямам изписано.

... и един рефреш и сумата отново е 33.67!!! Нещо сериозно се бъзикат!

# 220
  • Варна
Аз имам малка промяна:
Както казах, поръчах обувки за 23.10 евро и ми сложиха 10.57 за доставката. Писах им мейл (на английски) със запитване, защо е тази сума при положение, че пускам код за БД. Питах дали е промяна в политиката или грешка и колко ще ми удържат в крайна сметка. До сега отговор нямам, но - до преди малко в сайта ми показваше 33.67 евро - с поле за начислената сума, а сега вече показва 23.10, а "Frais de livraison" изобщо нямам изписано.

... и един рефреш и сумата отново е 33.67!!! Нещо сериозно се бъзикат!

Улучила си момента, когато системата ти е обработвала поръчката, затова става така.

# 221
За мое съжаление, баш си права, Хексе.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 14:21 от Pippilota_Mentolka

# 222
И последно...

Цитат
Ирена Иванова 16 март в 13:41
Désolé de vous déranger à nouveau, mais il ya un malentendu. Je ne demande pas maintenant sur la taxe de 10%. Je demande au sujet de la livraison gratuite. J'utilise un code pour la livraison gratuite et sur l'étape 1 tout est OK, mais à l'étape 2 (livraison La), les frais pour la livraison de 5,95 E est de nouveau ajouté. Pourquoi?

La Redoute 16 март в 14:19 Докладвай
Je vous parlais de la livraison gratuite.
C'est une offre proposée uniquement aux clients résidant en France.

# 223
от мен едно кодче, което е от днес в пощата ми:)
40029-20/33 евро, подарък сак бенсимон и БД. валиден до 19.03

# 224
Е добре, те си отговарят за БД, ама пуснали код за БД...какво е пък това?

Общи условия

Активация на акаунт