САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 437
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Ето какво са ми отговорили тази сутрин

Цитат
La Redoute

*
      After information from the officer concerned, I confirm that free fees is not possible for Bulgaria. Cordially.

Véronique de La Redoute

В "лични" признават, че няма БД за Бг, а официално все още е бъг.
Ами за това пък аз пуснах жалба в Европейския потребителски център, даже и снимков материал приложих Mr. Green Който иска може също да се възползва, тук вече може вече и на български да се пише Laughing http://ecc.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=10&document_id=111

# 316
  • Sofia
Здравейте,

някой прави ли разлика между fee - такса и delivery - доставка.

# 317
А, на мен току що
Good morning Elena,
Because of our increased costs of distribution to deliver in Bulgaria and in order to maintain an optimum quality of delivery, we are forced to pass some of this increase on the shipping costs incurred by the customer.
tha...nk you for your understanding.
Regards.

Véronique de La Redoute.
айде, бъга се узакони! apchih

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2096566cddc2b9155b  - 33383

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 09:54 от deni4ka_m

# 318
  • Варна
Според мен причината е основно в ДЧЛ, може би са вдигнали цените. Щом казват увеличена цена на доставката... Confused

# 319
Ми ние пък не им щем ДЧЛ-а...егати...
За доставка ако е само...ама тия 20 % не са никаква доставка, хайде сиктир...

# 320
момичета знам , че не е по темата, за което предварително се извинявам
от този сайт http://www.vertbaudet.fr/  не разбрах само дали доставят до българия
ако знаете моля да кажете
Здравей
Няма доставка до БГ, а през посредник е много скъпо, аз поръчах от Англия на приятели да пазаруват и да ми го донесат.

# 321
Според мен причината е основно в ДЧЛ, може би са вдигнали цените. Щом казват увеличена цена на доставката... Confused

И аз така си мисля  Thinking, но пък ние не сме искали DHL да ги носят. Много добре си бяхме с пощата.
Еми момичета това беше с любимият ни сайт  cry

# 322
A според мен си е политика на французите. Как е възможно от javari да ми доставят поръчката безплатно, понякога по пощата, понякога с куриер. От next доставката е 5EU. Верно не е с куриер, а по пощата, но си пристига за 1 седмица поръчката. И никъде я няма тая такса обработка. Ако тая такса остане, се обезсмисля пазаруването дори и на намалени стоки

# 323
Напрактика доставката никога не е била безплатна- факт. Това, че неправомерно и то достатъчно дълго сме се възползвали от не лично пратени ни кодове за БД+ подарък не я отменя. Просто ЛР се възползва от правото си и затяга положението. Единствено може да се спори за таксата обработка която някак от 5 скочи на 20%.
Специално за подаръците не мисля, че са им проблем. Те са бонус както за нас, така и за ЛР, разбирайте го в смисъл на рабат например при крупни сделки.

# 324
Аз лично нямам проблем да си плащам доставката, но тия 20% са прекалено  Naughty

# 325
Наистина не е честно спрямо нас, от цяла Европа само за нас ли им е по-скъпо? Трябва да отстояваме себе си, стига са ни лепили клеймо "българи", ние не сме по-лоши от останалите хора. Crossing Arms

# 326
Аз лично нямам проблем да си плащам доставката, но тия 20% са прекалено  Naughty
Напълно съм съгласна.

# 327
  • Beyond the Frontiers
Както съм написала и във Фейсбук - ясно е, че голям продавач не плаща за доставка по цени на дребно. Нали не се заблуждавате, че такъв международен сайт не е договорил преференциални цени? А, ако цените са по-високи от нормалното, кой нормален икономически субект ще си смени доставчика?
Ако имат проблем с ниска стойност на поръчки от България - със сигурност това може да бъде заложено в сайта и да не допуска такива под определена стойност до България.
Ако имат проблем с цена на доставката, да се върнат към нормалната поща.

# 328
  • София-Лагера
Изобщо не ме интересува ДЧЛ.
Приемам го лично,не може само за Б-рия да са вдигнали.
Ние тук с голямите заплати.
Ако толкова искат да ни отрежат,да ни махнат от списъка.
Навсякъде има форуми където обсъждат кодове и подаръци.
Да не сме само ние?
Айде сиктир.
Тия са за съд.

# 329
Да се включа и аз във всеобщото недоволство.Открих Ла редута преди половин година и имам само успешни покупки,без нито една дебитна нота PeaceМного съжалявам,че всичко ще приключи.Много недостойно поведение от страна на французите,но те винаги са били със самочувствие,че са нещо повече от целия останал свят.
Ще открие други места за изгодно пазаруване и ще се срещнем там.
Благодаря на всички,които ни помагаха и поддържаха тези страници  bouquet  bouquet  bouquet
Всичко хубаво, момичета  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт