САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 443
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
И аз спирам с поръчките...дано е временно, но се съмнявам. Ще пускаме общи или ще събирам изгодни артикули в пълна кошница за да има смисъл, но както писа някой 20 % са и 20 %...Дори няма да бойкотирам, с тия цени няма да ми е трудно да се въздържа.

# 301
Стига бе хора, стига сте ги обстрелвали LR във фейса, ще ги побъркате...
Успокойте топката за няколко дни (едва ли имате нещо чак толкова спешно да поръчвате), може притесненията и нервите да се окажат напразни.
С този прекомерен натиск и напрежение нито ще ги накарате да оправят бъга по-бързо, нито да върнат старите условия(в случай, че наистина не е бъг)  Peace

# 302
И да им пишете и да не пишете за мен посланието им е ясно.Сега и да отстъпят или както му казват да отстранят бъга, с времето нещата ще се развият натам, а именно да ни ограничат, защото не сме им толкова важни, че да развиват благотворителност, а не търговия.С новите такси пак ще си вземат същите пари, но нас ще ни редуцират,респ. ще си съкратят разходите.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 06:58 от laki

# 303
Напротив, аз съм ЗА писането и изразяването на масово недововолство, само че призовавам да им се изпращат смислени и издържани до някаква степен граматически съобщения. Безсмислено е и за това да ни се надсмиват и подиграват, още повече че така никога няма да ни вземат на сериозно Naughty Блажени са върващите, които продължават да си мислят че това наистина е бъг в системата им и нещата ще се опраят. А като си натискаме парцалите със сигурност няма кой да промени нещо, нито да се загрижи за нас!!! ooooh!

# 304
Напротив, аз съм ЗА писането и изразяването на масово недововолство, само че призовавам да им се изпращат смислени и издържани до някаква степен граматически съобщения. Безсмислено е и за това да ни се надсмиват и подиграват, още повече че така никога няма да ни вземат на сериозно Naughty Блажени са върващите, които продължават да си мислят че това наистина е бъг в системата им и нещата ще се опраят. А като си натискаме парцалите със сигурност няма кой да промени нещо, нито да се загрижи за нас!!! ooooh!

Подкрепям! Искам да благодаря на всички, които пишат на стената им!  bouquet

# 305
в тази оферта която ми изпратиха на 16.03.2011 е добавено в условията на кода нещо което преди не фигурираше (първите 2 * са обичайните....................  но 3-то *** е "....... uniquement en France mйtropolitaine."
Ето линк към кода  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b34e90ad25b50ed49c

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 11:19 от Nik.Nikola

# 306
Да се поясня в смисъл- не казвам въобще да не се пише, нали все пак трябва някак да изразим недоволството си. Засега факт е, че въпреки масовата реакция, нещата не се променят. Мисля си, че ни биха шута този път, а те отдавна търсят начин как да го направят. И с нас и без нас им е все тая на французите.
Официален отговор няма да има.Както обикновено ще лавират и ако им е удобно ще търсят други начини да тушират конфликта. Засега обаче само ни гледат сеира.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 08:58 от laki

# 307
Може да се пазарува и от САЩ и от Аглия, и от къде ли не, но на всякъде забелязвам че ни дерат яко за доставки, сякаш сме Дубай.... Money Това е наистина дискриминация спрямо БГ. Как европейския съюз ни задължи да продаваме услуги и каквото и да било на чужденци наравно с цените за българи, а когато ние пазарим от тях, само за НАС цените са различни  #Cussing out newsm78 Sick #Crazy  Е, явно продължаваме да сме робска нация или ако въобще можем да се наречем нация, или това което е останало от нас.... Но така е като си мълчим, само с писане по сайтове няма да оправим нещата, въпроса е глобален и не се заключава само до Ла Редут, трябва малко да се размърдаме и да започнем да си търсим правата в Европейския съюз, а не само да търпим техните безумни санкции за набедени и измислени нарушения  bg bg bg

# 308
  • София-Лагера
Много е кофти.
И това само за България нали?

# 309
момичета знам , че не е по темата, за което предварително се извинявам
от този сайт http://www.vertbaudet.fr/  не разбрах само дали доставят до българия
ако знаете моля да кажете

# 310
Според мен за три дена трябваше вече да са оправили нещата,явно така ще си остане.

# 311
За съжаление....толкова го обичах този сайт. Дано поне 20те% да ги смъкнат, за да можем по намаления да пускаме по нещичко. Иначе за момента и аз спирам пазаруването. Благодаря на всики момичета, които се стараеха това да бъде удоволствие, за цялата помощ и информация, която ни даваха Hug

# 312
момичета знам , че не е по темата, за което предварително се извинявам
от този сайт http://www.vertbaudet.fr/  не разбрах само дали доставят до българия
ако знаете моля да кажете
Не не доставят.

# 313
Ето какво са ми отговорили тази сутрин

Цитат
La Redoute

*
      After information from the officer concerned, I confirm that free fees is not possible for Bulgaria. Cordially.

Véronique de La Redoute

В "лични" признават, че няма БД за Бг, а официално все още е бъг.

# 314
  • Beyond the Frontiers
А, на мен току що
Good morning Elena,
Because of our increased costs of distribution to deliver in Bulgaria and in order to maintain an optimum quality of delivery, we are forced to pass some of this increase on the shipping costs incurred by the customer.
tha...nk you for your understanding.
Regards.

Véronique de La Redoute.

Общи условия

Активация на акаунт