САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 420
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
 Аз като мерудия на манджа: не разбрах - само за нас ли важи тази "Примоция"Embarassed или за всички ЕС страни
 .....    ако сме " привилегировани" - това си е явна дискриминация,  за която трябва да сигнализираме и да си търсим правата! независимо дали е Френски или някакъв друг сайт  Crossing Arms Peace

# 331
ПИШЕТЕ ИМ НА СТЕНАТА, ЧЕ СА ИЗМАМНИЦИ!

http://www.facebook.com/laredoute?sk=wall&filter=1

# 332
  • Beyond the Frontiers
Изобщо не ме интересува ДЧЛ.
Приемам го лично,не може само за Б-рия да са вдигнали.
Ние тук с голямите заплати.
Ако толкова искат да ни отрежат,да ни махнат от списъка.
Навсякъде има форуми където обсъждат кодове и подаръци.
Да не сме само ние?
Айде сиктир.
Тия са за съд.
А, това е другата подробност. Доколкото знам на сайта трябва ясно да са указани условията и таксите за доставка.
Hrissy, може ли текст на личния на жалбата ви. Ще я пратя и аз.

# 333
Момичета не мисля че имаме основание да претендираме за доставката. Проблемът е в 20-те % такса. Аз така и не разбрах тази такса само за купувачи от БГ ли е вдигната от 10 на 20%

# 334

Не могат да го направят законно, но неформално могат, както всички тук видяхме!

# 335
  • София-Лагера

Не могат да го направят законно, но неформално могат, както всички тук видяхме!

И това е незаконно.Или всички или никой.

# 336
Да не сме само ние?
Айде сиктир.
Тия са за съд.
А, това е другата подробност. Доколкото знам на сайта трябва ясно да са указани условията и таксите за доставка.
Здрасти,
Аз писах на български, защото като член на ЕС имаме това право...От линка който дадох се натиска на "Подай жалба" и там има един ПДФ файл който се попълва. Мисля че е добре всеки да пише от свое име. Освен това, след всичко казано до тук, би трябвало да се съсредоточим върху таксата от 20% и най-вече че ни дискриминират и е само за нас и другото което е че на първа стъпка сумата е с БД и по-ниска, а на втора стъпка е вече с 20% такса и доставка. Това е заблуда  и ако не обърнеш внимение си грубо подвеждане Naughty Изпратих и снимки на екрана, дано има някакъв резултат. Но и да няма, то е ясно че с Ла Редут нищо няма да сатне, поне да не им пускаме фандък и да знаем че сме направили всичко възможно Peace

# 337
Добре де, аз ли не мога да схвана?
Вчера верно не ми се хващаха кодове за намаление и БД и затова се зачетох. Но сега за пробва действам с едни кърпи - 4,95 Е, не слагам никакъв код, слагат си доставката от 5, 95 Е, става 10,42 Е крайна сума. Давам плащане и с таксата за обработка, крайната сума за плащане е 11.31 Е? Нищо кой знае какво не ми начислява.

# 338
Да не сме само ние?
Айде сиктир.
Тия са за съд.

и на мен също

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:54 от terzieva76

# 339
Деси, те си постъпват съвсем законно, но неморално.Не разбирате ли, че просто ни показаха вратата и ставаме смешни като ги питаме 3 дена вече гонят ли ни или какво?!
Вероятно и за тези 20% ще имат законно оправдание.

# 340
Момичета не мисля че имаме основание да претендираме за доставката. Проблемът е в 20-те % такса. Аз така и не разбрах тази такса само за купувачи от БГ ли е вдигната от 10 на 20%
Съгласна съм, би трябвало да ги премахнат.
Моето мнение е доста по-различно, не ми се сърдете  Simple Smile
Мисля, че даже твърде дълго издържаха да поемат плащанията с DHL. Та доставката с тях от Sportsdirect-а е цели 30 паунда!!! Мисля, че всеки търговец има право да работи на печалба, а не на загуба, която е сигурна  при отношенията ни с нас!!! Ако аз бях собственик на Ларедута отдавна щях да премахна безплатните доставки за чужбина. Даже сумата от 6 евро е твърде малка за да поеме  някакви преференционални ди-ейч-ел-ски тарифи.

# 341
  • Beyond the Frontiers
Честно казано - причини може да има много, верни или не, слабо ме вълнува. Но са длъжни да информират - това е.

# 342
За мен е подвеждащо на 1 стъпка кода да ти премаха доставката, но на 2 стъпка да ти я начислява. Това за мен е недопустимо. Добре, имат разходи, но....да си оправят системата в такъв случай.

Тези 20% какво са - вредни, бакшиш? Само и единствено за България? Да си се върнат към БП...Така и така не ни слагат никъде, тогава защо не - цял свят с ДЧЛ, България - БП.......

Hrissy ако може и на мен жалбата - признавам си - не съм запозната със специфичната терминология за такъв тип писма....Не искаме да се излагаме все пак, нали? Ако може и публично, че повече хора да пуснат, че колкото повече - толкова повече......

# 343
Като не им е изгодна доставката с DHL защо не въведат различни тарифи според избран от клиента начин и срок на доставка?Защо кодовете за БД не важат само за икономична доставка с обикновени пощи?Има си начини и начини да решат проблема, ако желаят.И, ако ще се плаща транспорта, каква изобщо е тази такса обработка???

# 344
ves_sv аз имах предвид платена доставка по принцип. Но на нормална цена. Не сме избирали ние DHL за доставчик. И не мисля, че 30 паунда е реална цена за доставка на пратка от Англия.

Общи условия

Активация на акаунт