САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 46 864
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Евче къде си,нали знаеш колко многоооо те обичаме  Kissing Heart                                                                          

направо се поболях заради тези гадове

# 496
Забелязвате ли, че сега всеки ден пускат нов код на заглавната страница...дразнят ни, защото това е насочено само към нас българите.
Пак опитвах с обувки от сегашното намаление и за 70 евро поръчка ми начисли 20 евро доставка.
Няма начин. При тези цени се отказваме. Не вярвам някой от Бг да поръча и плати 40лв за доставка при положение, че може да си намери доста по-качествени обувки на тази цена от английски сайт.
А пък в Бг за 40 лв може да си купи и хубави обувки.

много ме е яд, но явно трябва да го преглътна
дали ще си променят стратегията някога към нас?

# 497
Хайде и аз да се включа. Имаше едни сандали, които тъкмо днес реших да пусна от двата номера за да съм сигурна, че все едните ще сатнат на детето пък си виках другите ще ги продам и ооо изненада. Та значи сандалите струват 55 евро, има код, който ги намаля на 25 евро и маха доставка. После обаче на следваща стъпка, начислява едни 20 % върху 55 евро, а не върху 25. И така мога да си ги купя за 35,95 евро. Ооооф оффф

# 498
  • Пловдив
Повечето фирми посредници вече не смеят да правят тази услуга -да поръчват с тяхна карта.Подпукали са ги здраво в англия-не могат и нема начин да легализират парите.Има няколко но го правят на риск-ще бъде докато ги хванат или докато се легализират.За пример давам Емпреса-те вече не поръчват а само превозват

# 499
Да питам и тук. От къде мога да видя страните, в които доставя редута?

# 500
От ЛР вече обувки едва ли ще взема вече освен ако не са от естествена кожа за  не повече от 10 Е и то пак според зависи. Има доста по читави сайтове за хубави и маркови обувки, а не куча ларедутска марка.  Jawari например. Даже днес отразих една чанта за утеха Рип Кърл, че да ми се връзва с ларедутския тренч Рип Кърл. Доскоро цените им бяха убиец, сега е скъпичко, но ще чакам намаление.Пак от там си взех Кикерс и Хъш Пъпис за по 20 лири. Да не говорим че ми пристигнаха за 4 дни по пощата.От Асос също съм поръчвала.

# 501
Има ли тема за този сайт и би ли я постнала?

# 502
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=451a88c02b48f9bab7

Кодът ми е изпратен на имейла - личен демек, а и никъде не виждам да важи само за Фр и ДОМТОМ. Дава ми безплатната доставка на стъпка 1, а после си я слага в общата сума на таксата, както би било ако нямам код. Ето това вече смятам за напълно некоректно! ЛЪЖАТ с условията на доставка, МАМЯТ!

# 503
# 504
Мелфин,предварително ще се извиня ,ако бъркам ника.
Не беше ли ти първа,която написа ,че имаш над 10 или 15  ДН ?

Не съм съгласна ,че при пусната поръчка  над 10 Е и съответно нефактурирани неща изпращат ДН.На това намаление имам няколко такива поръчки ,които паднаха под 10 Е,но нямам ДН.Става въпрос за суми над 8 Е.

Определено мисля,че има хора ,които умишлено пускаха поръчки под 10Е въпреки предупрежденията на Ева !Сега ще си понесем  последствията .Може би наистина ние българите сме прекалили с тарикатщината/след като таксата само при нас е 20%/ !не ме линчувайте сега

Може никъде в другите сайтове да няма такса обработка ,но няма и БД+подарък до БГ !

Подкрепила съм всяко написано мнение във ФБ !

Съжалявам много ,че така се получи,защото ЛР разнообразяваше ежедневието ми,харесваше ми да търся кодове/буквените /,да чета форума,да чакам поръчките си/макар и 2 месеца чрез бълг.пощи по време на минали намаления/!

ЛР ще ми липсва ! Cry
Аз, аз  Peace Но не дебитните ноти са ми толкова, а поръчките паднали под 10Е. Даже са повече. За тези над 7Е си теглят парите, но под 7Е - не  Naughty Ама каква е моята вина, че не ми пращат каквото съм си поръчала  #Cussing out От 2 чаршафа - 1, от 4 кукли - 2 .... аааааа бива ли така  Crossing Arms

# 505
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=451a88c02b48f9bab7

Кодът ми е изпратен на имейла - личен демек, а и никъде не виждам да важи само за Фр и ДОМТОМ. Дава ми безплатната доставка на стъпка 1, а после си я слага в общата сума на таксата, както би било ако нямам код. Ето това вече смятам за напълно некоректно! ЛЪЖАТ с условията на доставка, МАМЯТ!
Това за кодовете на мейлите го четох днес пак от някоя от нас, но!! Момичета, та те откъде да са сигурни, че на "този мейл" е със сигурност потребител от Б-я, за който не вАжи БД Wink Поне аз си мисля, че кодовете ги изпращат на някакъв случаен принцип и/или на акаунти, от които в скоро време няма поръчка (примери подобни повечето от нас с Н-бр акаунти сме го усетили), та аз като имам бг мейл, откъде е сигурно, че съм от Б-я, както и като имам мейл в Яхо или някакъв си такъв френски сайт (и такъв имам за проби го бях правила преди време  Joy).
С една дума това не е меродавно.
Можем да се "заядем" единствено за 20% как аджеба стават само на нас толкова и защо чак на 2ра стъпка (тук отг може да бъде, че там се избира д-вата Wink)...еее, не че съм с тях - напротив и аз ги погребвам, докато не върнат старото положение или не разкарат 20те % , или пък на някое намаление не ползвам кодове за БД+подарък и не накупя 30на неща за 20на Е, та да платя 25-на Е в крайна сметка  hahaha

# 506
Лелеле #2gunfire, на фона на цялата история видяхте ли какво представляваме ние българите!!!Ето една услужлива българка е писала на стената на Ларедут да им почеше егото и да им вдигне още повече самочувствието оплювайки нас как сами сме си виновни за тази ситуация и Ла Редут е в правото си едва ли не...
http://www.facebook.com/#!/laredoute?sk=wall&filter=1
Ако четеш тук госпожо или госпожице Антова, не те ли е срам???? Тя се изплю на всички нас в лицето, за това че цял ден писахаме и се борихме срещу тази несправидливост...

# 507
  • София-Лагера
Kакво е писала?
Копирай го тук

# 508
Не мога, копирайте линка, че има защита и в поста ми не излиза целия и го отворете в нов прозорец за да ви се отвори профила на Ла Редут. Там прочетете. Срам!!!

# 509
Ето превода на нейното писание:
"Всичко, което се случва е напълно нормално. Аз не виждам защо възмущение след стократно били предупредени да не се злоупотребява поръчки само защото на кодовете.
Също така, много пъти беше казано да не се правят поръчки под 10 евро. Но само една шепа хора са това. Сега обида lareduote, че не е изгодно да изпрати подаръци, с безплатен shippin ... г и стоки, както и да не плащат нищо.
Да, може би проблемът е в laredoute система, но да продължат да правят това много пъти.

Така че, вместо да обиждат laredoute, че не са печалба за изпращане на нареждания тук, мисля за това, което са допринесли за тези промени да се случи."

Аз не се сдържах и я заклеймих на стената.

Общи условия

Активация на акаунт