САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 325
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
а за швейцарския ларедут дали има кодове- БД и подаръци?

# 481
Дали има смисъл да питам трябва ли на някой код за нещо.....Ако все пак някой се престраши да пусне поръчка с новите такси и няма код - да ми пише на лс........Не ме линчувайте само, имам някакви остатъци от кодове и да не отидат на вятъра......И не знам кое е по-добре  - да отидат на вятъра или да ги ползва някой....И затова питам......

# 482
вчера ми тръгнаха последните 10 поръчки,слава богу,4 олекотени завивки чакам,поне взех за децата по една,намалени с код направо за без пари и по един халат за децата,пак  с кодче
Кои олекотени завивки и с кой код успя да ги намалиш?

# 483
  • София
Момичета, нали се сещате, че дори и посредник да се намери, няма да седне да рови, да търси кодове разни ooooh! Пък без код, къде е далаверата? Тава беше, свърши се.... Tired

# 484
вчера ми тръгнаха последните 10 поръчки,слава богу,4 олекотени завивки чакам,поне взех за децата по една,намалени с код направо за без пари и по един халат за децата,пак  с кодче
Кои олекотени завивки и с кой код успя да ги намалиш?
олекотената завивка е тази,имам я,бях я взела за подарък http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-ecologique-res … color=1&qsf=1 намалих я с код 4114(20/29)

# 485
  • Пловдив
Момичета, нали се сещате, че дори и посредник да се намери, няма да седне да рови, да търси кодове разни ooooh! Пък без код, къде е далаверата? Тава беше, свърши се.... Tired
Ти поръчвала ли си с посредник?Има вариант да си поръчваш сама -само пратката ти пристига на адреса на посредника и той ти я кара до тук.От Англия ги карат за 1-1,40лири на кг.Предполагам ,че точно това е имало предвид момичето,което писа за посредник.

# 486
оби4ам ларедут оба4е,моми4ета;какво ще правим без него;доставката не ме бърка,но тези 20% са наистина много

# 487
  • София
Ти поръчвала ли си с посредник?Има вариант да си поръчваш сама -само пратката ти пристига на адреса на посредника и той ти я кара до тук.От Англия ги карат за 1-1,40лири на кг.Предполагам ,че точно това е имало предвид момичето,което писа за посредник.
Поръчвала съм-да Peace Знам как стои въпроса с превоза, но друго имах предвид. Другите сайтове на ларедут, нямат доставка извън страната за която са Peace Следователно имат контрол на ИП адресите(както е с много англ. сайтове), следователно поръчките трябва да минават през посредник(той да поръчва), а това много оскъпява процеса....  bouquet

# 488
Дали има смисъл да питам трябва ли на някой код за нещо.....Ако все пак някой се престраши да пусне поръчка с новите такси и няма код - да ми пише на лс........Не ме линчувайте само, имам някакви остатъци от кодове и да не отидат на вятъра......И не знам кое е по-добре  - да отидат на вятъра или да ги ползва някой....И затова питам......
Да и аз сега поразгледах назад. Има доста неизползвани кодчета. Язък!
....Голям шамар ни забиха ЛР...Много унизително...Все пак смятам, че трябва да не затриваме темичката. Ако не за друго кодчета ще ни трябват , когато има намаления- ценички от 1-2 Е не са за пренебрегване или 90% намаление на много скъпите дрешки. То само в този случай може да се преглътне доставката с таксата. Ако не в тази, то може в другата тема да се публикуват такива,  задължително  обаче с подаръци.Пък и не се знае в кой момент код с БД ще сработи и за БГ.
Струва ми се, че само общите поръчки засега остават единствения удобен вариант при тези условия.
Нямам думи просто... Асос са без доставка в момента( а и до вчера беше по- евтино), Javari също и куп други сайтове. Само ЛР решиха сега да се оскъпяват.

# 489
Аз също смятам, че намаленията ще бъдат все пак изгодни, но тръпката се губи Sad
Продължавам да търся код за сканирания каталог от първа страница и ако той намалява и Shopping priх ще бъде супер!
Отказвам да вляза в час!  Peace

# 490
Здравейте, момичета аз се прехвърлям тук. http://www.unm-fashion.com/en_shop_gjxa4/Default1.aspx?shbid=20094
ето и цените за доставки http://www.unm-fashion.com/en_shop_gjxa4/Help.aspx?shbid=20094
не е зле  Hug

# 491
Все пак смятам, че трябва да не затриваме темичката. Ако не за друго кодчета ще ни трябват , когато има намаления- ценички от 1-2 Е не са за пренебрегване или 90% намаление на много скъпите дрешки. То само в този случай може да се преглътне доставката с таксата. Ако не в тази, то може в другата тема да се публикуват такива,  задължително  обаче с подаръци.Пък и не се знае в кой момент код с БД ще сработи и за БГ.
И аз смятам,че ще е изгодно да пазаруваме по намаленията,още повече ако някой код махне и БД и останат само 20-те%,нека има кодчета от момичетата Peace Hug

# 492
А на общите поръчки каква им е изгодата? Че се делят тези 5.95 между няколко човека ли?
Аз ако се пречупя да платя 20% отгоре, доставката не ме притеснява  Laughing
То трябва да чакаме 80-90% намаление, та да ни излиза 60-70% на нас  Rolling Eyes

А имах набелязани неща, но не ги поръчах, викам си що да бързам, няма да свършат  Laughing

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 14:39 от JLo

# 493
Мдааа и аз така...
Ама здраве да е, като не ще се върна на крастата обикаляне по нашенските магазини по намаления разбира се...то и това си е тръпка. Иначе излизаше мноооого скъпо на няколко стАна. Жалко само, че номер 2 няма да намаже някои сладурски дрешлета, които бях харесала. Ама по нататък ще износва на баткА си. Хич няма и да им играя по таксите дет' се вика, но се включвам в инициативи да им накривим шапката на тия...гадове...Като не дават няма пък да им правя оборот и да мотам пакети из посредници...За посредници има Некст, Есприт и още много готини дрешки, дето не могат да се сравняват с Ларедутските. Майната им! Само трябва да посвикна малко с нови сайтове...

# 494
JLo, права си за доставката и все пак е нещичко . Тази такса е направо нереална за качеството им. Много насериозно се взеха май.  

Общи условия

Активация на акаунт