САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 328
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Хм, хайде дойде и мой ред  Mr. Green Четох тук, писах във ФБ, ядосвах се, пак четох, пак писах .... абе работата е ясна  Twisted Evil И накрая пак се замислих - чудя се, дали по този начин гадовете не си "връзват гащите". Ето и пример: идват намаления, пълним кошниците с едноевровки, докарваме ги до 10-15 Е, слагаме си кодчето за БД и подарък и айдееее - доволни. Да, но има много случаи, в които това няма, онова "свършило" и поръчката стане на половина. Да, ама те са длъжни да я пратят. Ако е над 7Е - добре, няма дебитна нота, ама ако е по-малко ... Така не по наша вина си получаваме боклучетата за без пари и няма какво да ни кажат. При новите условия - 5.95Е доставка, 20% обработка, та и за 1Е да си поръчаш Дебитна нота няма  - плащаш Peace Та това ми се върти в главата за сега  newsm78 Друга причина не намирам (освен дискриминацията), ама ако е така наистина и за без пари да мога пак няма да пазарувам  #Cussing out
Ама това с изчерпаните артикули първо не го разбирам- значи продават нещо, след минути свършва, кажат ти че е изчерпано съответно или си го платил и получаваш ваучер или се сдобиваш с дебитна нота, както и да е и на следващата вечер нещото е пак на пазара- налично, и пак същия сценарий... Това нормално ли е? И на това ли се вика изчерпан артикул?
И второ- неизтеглянето на суми под 10Е също не ми е много ясно, пазарувам и от други сайтове, никой не е имал проблем да си дръпне парите, пък колкото и ще да са.
На мен само суми под 7Е не са ми теглили, над 7 си ги дърпат  Peace Ама хич не е моя вината , че от 10 поръчани артикула ми пращат само 5  #2gunfire

# 466
Момичета, аз също мисля, че идеята за поръчка чрез посредник е добра, освен както посочи Хриси, че няма да се плащат 20% и доставка, ще се сдобиваме и с артикули, които не доставят до България. Не съм запозната с условията на такива фирми, но ще  е може би по-изгодно за нас, а и посредникът ще пътува винаги пълен  Mr. Green  и може да не е висока тарифата по тази причина.
Може би има надежда..........  Joy .
Мери 2009 и аз така  newsm45

# 467
  • Пловдив
Я,да не се подценяваме,моля,моля!

По бедни, сме,какво ще рече повече от 70% имат собствено жилище в Българя и да не ядем ряпа с корените...и т.н Rolling Eyes
Те пък, щото не подвеждат ,клиента изчерпан ,пък след намаленията го виждаш на по-висока цена.

За да има отзвук ,не сред тяхните съграждани,а пред нужните институций да напишем едно дружно, ако щете писмо и да го подкрепим всички!
В другите страни как е споделете при поръчка!

И аз съм за обща подписка пред подходящи институции. Трябва да се направи нещо, въпреки че все ми се струва че няма да променим нищо.
Трябва обаче да опитаме.  Peace

# 468
  • София
аз пък съм сигурна че ЛР ще отстъпят... имам впредвид увеличената такса, а не доставката...

# 469
  • София
Мелфин,предварително ще се извиня ,ако бъркам ника.
Не беше ли ти първа,която написа ,че имаш над 10 или 15  ДН ?

Не съм съгласна ,че при пусната поръчка  над 10 Е и съответно нефактурирани неща изпращат ДН.На това намаление имам няколко такива поръчки ,които паднаха под 10 Е,но нямам ДН.Става въпрос за суми над 8 Е.

Определено мисля,че има хора ,които умишлено пускаха поръчки под 10Е въпреки предупрежденията на Ева !Сега ще си понесем  последствията .Може би наистина ние българите сме прекалили с тарикатщината/след като таксата само при нас е 20%/ !не ме линчувайте сега

Може никъде в другите сайтове да няма такса обработка ,но няма и БД+подарък до БГ !

Подкрепила съм всяко написано мнение във ФБ !

Съжалявам много ,че така се получи,защото ЛР разнообразяваше ежедневието ми,харесваше ми да търся кодове/буквените /,да чета форума,да чакам поръчките си/макар и 2 месеца чрез бълг.пощи по време на минали намаления/!

ЛР ще ми липсва ! Cry

# 470
  • София
Току що получих мейл, че поръчката ми от 14,03 е придвижена вече към ДЧЛ. Малко се опасавах да не направят нещо с цените, но няма проблем.

# 471
Тедичка не е така, има БД - например в javari, и са си намалени обувките, просто трябва да се следи сайта. И и асос също пускат БД ... Вероятно има и други. И за дебитните ноти: нелогично е да се търси вина в купувача. Самия продавач си го е допуснал.

# 472
Ето това са ми отговорили на мен днес на запитване от мен за 20%и доставката,моля някоя френско говоряща мама да напише за какво иде реч:
Vous vous interrogez à propos de l'augmentation des frais d'expédition.

Cette augmentation n'est pas liée à un Bug mais à une décision de La Redoute en Bulgarie.

Actuellement, nous rencontrons des difficultés financières pour conserver notre activité de vente en ligne en Bulgarie qui nous oblige a augmenter nos tarifs de livraison.

Cette augmention des frais de port est la seule condition pour pouvoir continuer à livrer nos produits à nos clients bulgares.

Nous avons du prendre cette décision a contrecoeur et comprenons évidemment votre déception.

L'équipe de La Redoute espère vous compter encore parmi nos clients en 2011.

Je vous remercie de votre confiance.

# 473
Мелфин,предварително ще се извиня ,ако бъркам ника.
Не беше ли ти първа,която написа ,че имаш над 10 или 15  ДН ?

Не съм съгласна ,че при пусната поръчка  над 10 Е и съответно нефактурирани неща изпращат ДН.На това намаление имам няколко такива поръчки ,които паднаха под 10 Е,но нямам ДН.Става въпрос за суми над 8 Е.

Определено мисля,че има хора ,които умишлено пускаха поръчки под 10Е въпреки предупрежденията на Ева !Сега ще си понесем  последствията .Може би наистина ние българите сме прекалили с тарикатщината/след като таксата само при нас е 20%/ !не ме линчувайте сега

Може никъде в другите сайтове да няма такса обработка ,но няма и БД+подарък до БГ !

Подкрепила съм всяко написано мнение във ФБ !

Съжалявам много ,че така се получи,защото ЛР разнообразяваше ежедневието ми,харесваше ми да търся кодове/буквените /,да чета форума,да чакам поръчките си/макар и 2 месеца чрез бълг.пощи по време на минали намаления/!
ЛР ще ми липсва ! Cry
Здравейте, при мен в края на намаленията ми отказаха две неща и поръчката ми падна на 6.60 е - следях непрекъснато, тъй като бях поръчала дължго чаканите рокли с воланчета. Хората си изтеглиха парите и поръчката пристигна - нищо че е под 10е

не виждам проблем да се поръчва под 10 е щом си въвеждаш картата и си теглят парите
а сега имам ваучери които не мога да ползвам за 8.80е

# 474
Ето това са ми отговорили на мен днес на запитване от мен за 20%и доставката,моля някоя френско говоряща мама да напише за какво иде реч:
Vous vous interrogez à propos de l'augmentation des frais d'expédition.
Cette augmentation n'est pas liée à un Bug mais à une décision de La Redoute en Bulgarie.
Actuellement, nous rencontrons des difficultés financières pour conserver notre activité de vente en ligne en Bulgarie qui nous oblige a augmenter nos tarifs de livraison.
Cette augmention des frais de port est la seule condition pour pouvoir continuer à livrer nos produits à nos clients bulgares.
Nous avons du prendre cette décision a contrecoeur et comprenons évidemment votre déception.
L'équipe de La Redoute espère vous compter encore parmi nos clients en 2011.
Je vous remercie de votre confiance.

Ами същото го пишат във Фейсбук -
промяната на таксите нее бъг, а решение на ЛР
Понастоящем срещат финансови трудности за да запазят дейността си в БГ и това ги принуждава да вдигнат таксите
едва ли не принудително се налага да вземат това решение и разбират нашето недоволство
надяват се че ще останем техни клиенти...

# 475
  • София
Тедичка не е така, има БД - например в javari, и са си намалени обувките, просто трябва да се следи сайта. И и асос също пускат БД ... Вероятно има и други. И за дебитните ноти: нелогично е да се търси вина в купувача. Самия продавач си го е допуснал.

Да,но няма подарък ,нали ?

Здравейте, при мен в края на намаленията ми отказаха две неща и поръчката ми падна на 6.60 е - следях непрекъснато, тъй като бях поръчала дължго чаканите рокли с воланчета. Хората си изтеглиха парите и поръчката пристигна - нищо че е под 10е

не виждам проблем да се поръчва под 10 е щом си въвеждаш картата и си теглят парите
а сега имам ваучери които не мога да ползвам за 8.80е

Така е,когато поръчката първоначално е била над 10 Е.Няма ДН .
Аз също за тези години имам една ДН,но ми разделиха поръчката на две и съответно паднаха под 10 Е.

# 476
И на мен ми дойде номер за проследяване на поръчката от 14.03.Това е последната ми поръчка за жалост.

# 477
На мен пък ми звучи нелогично обяснението им, че увеличават таксата за пакетиране от 10 на 20%, защото не могат да се справят с таксата, която дължат на ДЧЛ. Ако е така, защо не променят минималната сума за доставка за България, например на 10 евро. Така поне общите и по-големите поръчки биха имали смисъл. А и ще се избегнат малките поръчки, за които не могат да си дръпнат парите. Не вярвам основното и определящо за цената на ДЧЛ да е стойността на пратките, по-вероятно най-важни за цената да са размерите на пратката, тегло, време за доставка и т.н.  Thinking  Crossing Arms

# 478
вчера ми тръгнаха последните 10 поръчки,слава богу,4 олекотени завивки чакам,поне взех за децата по една,намалени с код направо за без пари и по един халат за децата,пак  с кодче

# 479
а чрез английския ла редут и чрез посредник как би било ? а  това какво е? http://www.amazon.co.uk/gp/b?me=A20UU8LFDP0V62 сега видях че в другата тема е коментирано

Общи условия

Активация на акаунт