Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 271
  • 735
  •   2
Отговори
# 195
Добро утро мили дами !
Да се включа в компанията на отслабващите и аз , че съм за бой с тия кила в повече .
Никога не съм била в прекрасна форма , но за моя ръст 1,58 и 63 кг да стигна ще съм доволна .
Около нова година тежах близо 90 кила , в момента съм 78,5 .
Зная , че има още много да се желае , но всичко с времето си .
Да се оплача , че не мога да закусвам , защото ме избива на вълчи-глад и няма спирка изобщо мога и хладилника да изям барабар с храната в него .
На обяд ям салата огромна купа като в нея добавям риба тон или малко кашкавал .
За вечеря отново салата и чопвам от месото което съм приготвила за вечеря на децата и половинката .
Имам и прегрешения , че от време на време като огладнея изяждам или някой и друг плод или едно обезмаслено кисело мляко от 125гр.

Комплименти за темата !  bouquet

# 196
А за хрониката да добавя пия кафе около 6-7 пъти на ден , като вместо захар капвам малко обезмаслено мляко .
Ставам в 6 и 15 и си лягам не по-рано от 1-2 часа .
В общи линии е това за мен .
Лек ден .

# 197
  • MUC
Добър ден  и от мен!

Днес ще се закарам до центъра и ще си взема книгата.
Все още имам колебания дали съм земеделец или номад. Или някакъв хибрид от двете  Joy

Nawel, този проблем съз закуската и с апетита го имах и аз, от около месец закусвам и се научих.  Не мога да поварвям  Crazy

Сега  отивам на обяд. Да видим какво режимно ядене ще си съчиня.

Лек и слънчев ден ви пожелавам  Hug

# 198
Здравейте и от мен!  Hug
Отдавна не см писала, защото нямам какво да отчитам или споделям...Гледам и вие не сте били много активни в последно време!  Heart Eyes
Добре дошли на новите попълнения!   bouquet
Аз смених няколко режима и като си казах - стига вече диети, че ми писна все да съм гладна и дебела - инстинктивно започнах пак да се храня по Папе. Без да се замислям. Та явно този режим ми е най-подходящ дългосрочно и не се чувствам ограничена откъм храните. Ако започна и да свалям скоро, ехе... Laughing  Естествено съм си го попроменила по мой вкус. Сутрин хапвам основно въглехидрати и плодове. От време на време добавям и белтъчини. Гледам да ги редувам - един ден смесен, един  - само въглехидрати. А вечер хапвам плод за десерт. Иначе обядът и вечерята са без въглехидрати. Отделно започнах и да тренирам по-редовно. Да видим!  Wink

# 199
Здравейте дами

От днес и аz съм с вас. Купих си книгата и я чета в момента. Днес zа zакуска хапнах 2 филии пълноzърнест хляб със сладко от сливи. На обед и вечеря не zнам какво да е, zащото zеленчуци не кунсумирам zа иzвестно време zаради бактерията в Германия. Идеи  да имате какво да е тогава, че да съм пак режимна?  newsm78

А сега отивам на фитнес.

До скоро включване.  Hug

# 200
  • MUC
Привет!

Мене ме мъчи от два дни МЦ придружено с грип, но се придържам към режима.

Веси, аз съм със същия проблем, но ям предимно печени зеленчуци на скара или задушени такива.
Взимам и от замразените на Игло.

Лек и слънчев ден ви пожелавам   Nature Sun With Face

# 201
Благодаря, Боби .  Hug

Още не съм прочела книгата до край и съм страшно несигурна в режима.

Да попитам дали правилно съм раzбрала до тук.

Закуска въглехидрати
Обяд смесено
Вечеря само белтъчини

Искам да съм на интенzивния режим zа по ускорено сваляне на кг.

Добре ли е zакуска две филии пълноzърнест хляб с мармалад
Обяд сала с риба тон или месо със zеленчуци
Вечеря млечни продукти, яйца, месо...

Дреболии дали са раzрешени? Например пилешки сърца и воденички?  newsm78

Колко килограма се свалят zа 1 месец с таzи диета ако е придружена със спорт?

Благодаря zа отговорите предварително  Hug.

# 202
добро ти е заплануваното меню
само проследи как ти се отразяват млечните вечер
за колко килограма на месец Thinking
ако си била на някоя "гладна" диета може и да имаш плюс първата седмица
иначе 3-4 кг на месец,ако имаш 10-15 кг за сваляне
много е важно да не се мериш всеки ден
защо гледаш само килограмите,сантиметрите са по-важни
спорта е много добре,резултати след 3-4-5 месеца Mr. Green
може сърца и воденички
успех

# 203
  • Благоевград
Здравейте!
Айде аз да си кажа какво свърших за два дни.
Вчера:
Закуска - 1 филия хляб с краставица
Обяд - зеленчукова бистра супа с картофи, моркови, чушка и фиде
Преди вечеря 4 км ходене пеш
След вечеря - салата от 1 домат, 1 краставица, 100 гр. пържени тиквички + 1 чаша кисело мляко за десерт

Днес:
Закуска - филия с малко кашкавал, 150 мл таратор
Преди обяда 20 минути уроци по Меренге и Бачата от youtube
Обяд - салата от 2 краставици
Вечеря - евентуално 1 пилешка пържола с домат

На всяко хранене хапвам по един залък хляб, защото пия Глюкофаж и ме боли стомаха от него. Закуската ми е солена, защото ако ям сладко, ще ми стане лошо.

Според вас добре ли е храненето?

# 204
Здравейте, диетката звучи чудесно, балансирана и лека за изпълнение. Сега ще чета назад да видя има ли доволни. Аз свърших 90 дневната преди 2 седмици и съм много доволна, 54 кг съм, тъкмо ще се поддържам с този режим. И без да искам днес съм улучила: Wink
З- ягоди, кафе;
О- картофи и домати на фурна;
В-салата домати и краставици, омлет;
Успех на всички!

# 205
tina_star , на закуска не може кашкавал и таратор, хапни филия с лютеница примерно щом не искаш да е сладко Peace

Кукурича, добре дошла, с режима ще задържиш свалените килограми, менюто ти е чудесно  bouquet

Аз уикендите знаете, че не съм стриктна, но поне вечерята пропусках, защото ставах късно, закусвах късно и обяда ми идваше след 15ч., та с него си оставах, поне няма поражения на кантара Peace

Танче, къде се губиш Hug

# 206
  • София
И аз през уикенда развалих нещата - незнам дали е мнг страшно но в събота имах следобед едно подхапване - пържени тиквички. А в неделя - цял ден бях навън и на обяд вместо да съм без въглехидратна - ядох сандвич с черен хляб с шунка и кашкавал  Embarassed
Иначе от 2 седмици сутрин съм на препечена филийка с масълце и шарена сол, а вечер гледам да е зеленчук с някакво месце или рибка. Обедите са най-трудната част - в офиса ни не е пригодено помещение за хранене, а наоколо няма нищо прилично, та с обедите най-мнг импровизирам.
аз не мога да се похваля със свалени кг - но имам усещането, че коремът ми е поомекнал, поотпуснат и най-вече чувствам се по-добре. Досега никогане съм закусвала, но сега си го наложих, а и изместих глюкофажа на сутрин и обед вместо обед и вечер.
П.П. Имам да свалям повече от 15 кг, но бих се зарадвала и на 5 кг като начало  Peace

# 207
тук съм ,тук
или по-скоро в готварския Mr. Green
задържането на постигнатото е супер успешно,дори имам -200 г за седмица
ако продължава така може и да стигна килограмите от студентските години Laughing
ходя по 10 км всеки ден,а ако не мога-кростренажор минимум 1 час
не се отказвайте,девойки
тук е лесно и приятно Peace
спазвам принципите без да се замислям и не съм гладна постоянно
не мога да се позная,когато отказвам сладкиш с думите "не ми се яде"
лека и успешна седмица
  bouquet

# 208
Здравейте, момичета!  bouquet Искам и аз да се включа при вас, но едно нещо ме спира. Не ям хляб и се притеснявам какво ще правя със закуските. Мюслито със сок е добре, но само то ще ми омръзне. Какво друго си хапвате за закуска без хляб?

# 209
bebo4ko, може да закусваш плодове, но колко ще ти държат сито незнам, бананите мисля че са най-засищащи, но ще те излъжа.
А защо не ядеш хляб? Никакъв ли, нито пълнозърнест, нито бял? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт