Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 297
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
от днес съм на този режим и се радвам ако успея да смъкна поне 5-6 килца . Реално искам да сваля повече - към 10-тина, но да не прекалявам с желнията. Режима на Папе ми е познат и съм го пробвала, но малко ми е трудно вечер да го спазвам.

До момента бях на режма 19/5 - интервално хранене. Въртя се в този режим от около 2-3 години и до миналата зима бях много доволна. Но тази година нещо не ми се получават нещата. Никога не съм била постоянно на този вид хранене, но от 2-3 месеца започнах да задържам, че даже и качвам.

отчета за днес: закуска - филия със сладко от къпини + 2 обикн. бсквити с течен шоколад.
                           обяд: сандвич ( 2 филии) със сирене и салам + 2 краставици
                           вечеря: още незнам  Mr. Green може би салата от моркови , салата от домати и краставици със сирене + някакво месо и чаша вино

Не съм много сигурна дали менюто ми отговаря точно на изискванията. Моля, споделете как ви се струва.

# 616
veti_d, добре дошла и успех!  smile3525

Менюто ти е добро, но морковите вечер са забранени. Папе специално ги споменава в книгата като зеленчук, съдържащ много въглехидрати.  Peace

# 617
Arielle, благодаря за топлото посрещане, както и за инфото за морковите.  Grinning

# 618
Добре дошла при нас veti_d    bouquet

До момента бях на режма 19/5 - интервално хранене. Въртя се в този режим от около 2-3 години и до миналата зима бях много доволна. Но тази година нещо не ми се получават нещата. Никога не съм била постоянно на този вид хранене, но от 2-3 месеца започнах да задържам, че даже и качвам.

Какъв е този режим, не съм чувала за него  newsm78

# 619
  • Кьолн
Здравейте и от мен! Аз бях прекъснала режима защото имах много нервни състояния и не ми беше до режим. Но от днес отново. желая много минуси на всички!

# 620
Добре дошла при нас veti_d    bouquet

Какъв е този режим, не съм чувала за него  newsm78
Режима е Фаст 5 , има и тема някъде тук, но я поизоставихме и се загуби из задните страници.
Ето това е сайта на автора на книгата за режима http://www.fast-5.com/ . От сайта след регистрация може да се свали книгата безплатно на Английски.

ето и последната ни тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=557298.0

Сега по същество  Simple Smile : 3-ти ден ми е днес , но на обяд ям повече въглехидрати. Вземам си сандвичи за работата - нямаме наблизо място за хранене. От вкъщи успявам само сандвич набързо да си спретна и така... Ще проверя за  резултати може би след седмица. За сега няма изменение - ама и аз пък искам веднага да се стопя  Laughing

# 621
Записвам се да следя.

# 622
  • Бургас
всички ли се отказаха или не им се пише  newsm78

# 623
Момичета, здравейте Hug
Реших да опитам този режи, дано ми помогне Praynig
Имам за сваляне около 15 кг. ooooh!
Искам да попитам  коя от вас по колко кг. свали и за колко време? Не търся бързи резултати, а само постоянни, без йо-йо ефект както ми се получи с Дюкан Sad
И друго да попитам: може ли зазкуска да се хапва вафла или солети? Те са си въглехидрати отвяскъде, че даже си пише и колко грама са (напр. в две морени има 60 гр. в-ти) и са удобен варианат за закуска без да мажеш филии Wink
Поздрави и благодаря предварително  bouquet

# 624
NEVERTHELESS, по-добре хапни една баничка, отколкото солети или вафли.По време на този режим, а и при всеки друг, junk food изобщо трябва да се избягват.
Когато аз бях на този режим, бях супер доволна.И след като родя пак ще го спазвам.Това е режим за цял живот и е правилен.Поне според мен.Всички останали диети рано или късно те връщат в изходна позиция Peace

# 625
ееее,Аня Hugкак съм изтървала това събитие Laughing
лека и приятна preggo
а за после не се притеснявай,знаеш как
колкото за вафли,морени,тутманици,мекици и ....,че са въглехидрати въглехидтати са,но дали са подходящи,здравословни,добри въглехидрати
според мен,не Naughtyднешно време
няма нищо истинско:
мазнини-транс,изкуствени подсладители,подобрители,консерванти
дори не ми се мисли с какво се хранят хората днешно време Sick
е,няма да умреш,ако хапнеш една морена в момент на силно желание,но ще огладнееш много бързо
като се сетя как изяждах десетина,едно време и си "дояждах" с кутия халва Embarassed Embarassed Embarassed
това последното е ,че те разбирам Mr. Green
ако не ти се ядат филии,направи си нещо за цялата седмица,но с истински продукти
внимавай с количеството вечер и с алкохола
успех

# 626
Nevertheless, по принцип може, но не бих препоръчала подобна закуска повече от веднъж седмично. Не само въглехидратите трябва да се гледат, но и мазнините не трябва да привишават 20 гр. на ядене, т.е. 60 гр. на ден. Другото е, че ще си стоиш гладна дълго време, защото ще караш на една вафла за 5 часа, а тя не може да те засити.

Баничка не може за закуска - в нея има сирене или извара, а тези са забранени.

# 627
Ух, и преди ми правехте забележка за баничките сутрин и изобщо редовния навик да смесвам протеин с въглехидрати Laughing Сутрин ми беше много трудно да ям овесените ядки без мляко Embarassed

tania6 много мило, че си ме спомняш Hug

# 628
Оо благодаря момичета!! И на мен ми е ясно, че вафлите и солетите не са най-полезната храна Wink днес понеже нямах сутринта хляб и затова боднах една морена, но от утре ще съм стриктна! Не се отчетохте кой колко и за какво време свали? благодаря ви мнооого ! Peace

# 629
не знам дали съм най-подходящата да ти говоря за резултати Thinking
аз не бях ,хм,"дебела",като дойдох тук
всъщност си бях добре :след бързо качване на килограми по различни причини(спиране на цигари,лекарски съвети за въглехидратно хранене заради холестерол близо до горна граница,менопауза) ги свалих също бързо с най-старата (и оригинална) протеинова диета
да,но в един момент попаднах на Дюкан и не знам защо реших ,че не съм направила коректно протеиновата диета ooooh!
груба грешка:голям проблем си направих с подсладители,трици и други
бях по-лека,но "надута"
с Папе малко килограми махнах,нещо като 4-5 Thinking,но в сантиметри,размер на дрехи и външен вид ooooh!
както казва моят мъж съм "на половина" от това,което бях Grinning
и свикнах да ям 3 пъти на ден
след това добавих и други идеи Wink
всеки е различен и не съм от хората,които сляпо изпълняват нещо
другите момичета имат по-впечатляващи резултати в килограми
Помня те,Аня и кажи си за успеха с Папе
аз никога не съм яла овесени ядки
бях по-скоро на оризови галети с бадемово масло,мммммм

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 21:39 от tania6

Общи условия

Активация на акаунт