Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 293
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Не се отчетохте кой колко и за какво време свали? благодаря ви мнооого ! Peace

Аз свалих 15 кила за 11 месеца. Щяха да са поне с едно кило повече, ама декември само сладко ядях и сега си плащам за това - не съм свалила нищо от края на ноември Sad (е поне не съм и качила, което си е някакво успокоение).

Сега реших, че от вчера до 28 февруари няма да ям нищо сладко, освен плодове и два три-пъти мед за закуска, за да си наваксам. Никога не съм се подлагала на такова изтезание, защото умирам за сладко, но от друга страна съм много любопитна колко ще сваля, ако успея да издържа. По принцип си похапвах сладко два-три пъти в седмицата.

Менюто за днес:

Закуска - едно Laugenbrötchen без нищо - най ми е вкусно така - и един плодов чай без захар

http://www.respacedgirl.com/wp-content/uploads/2012/02/laugenbroetchen_gr.jpg

Обяд:

Един кроасан с шунка и малко кашкавал, две мандарини и едно кафе с мляко

Вечеря:

200 гр пуешко филе и половин салата айсберг, поръсена с една лъжичка ленено семе

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 21:44 от Arielle

# 631
Браво Ариел! Супер резултат!   HugДейства ми мотивиращо, пък ще видим Wink днес закусих 2 филийки с мед и минимално масло.. На обяд пил. пържола със краставица и сега за вечеря филе със зелева салата Simple Smile Утре мисля закуската да ми е щолен, какво ще кажете за това?

# 632
 Thinkingвсички ли се отказаха или не им се пише?

# 633
Дано не са е отказали.Режимът е много хубав, неведнъж съм казвала.Ако можех и аз щях да го спазвам сега, но гледам да се храня 4-5 пъти на ден по малко.Иначе ми се забавя още повече метаболизмът.Но след като родя ще си продължа на Папе.Никой друг режим не ми допада.

# 634
Здравейте!
Преди време тази тема беше доста актуална. Гледам сега пак се пише в нея, което е хубаво. Аз имам за сваляне и последните две седмци все се чудя какво да правя защото съм пробвала доста от нещата и сякаш ми е трудно започването. През тази седмица карах на разделно. Но май днес малко оплесках нещата Embarassed
Папе наистина звучи много добре. Аз обичам да закусвам и ще взема да се присъединя към вас.
Ариел твоя резултат е страхотен- Браво  bouquet
Все още не са ми много ясни правилата, но бързо ще ги науча. Ще може ли по-опитните да напишат с по няколко реда примерни менюта за обяд и вечеря....то всъщност вечерята ми е почти ясна за разлика от обяда.
Надявам се, че ще пишете какво ядете за да черпя идеи от вас Peace

# 635
И аз нещо не мога да схвана , какво и колко да се яде на обяд, а се оглеждам в режима напоследък. За вечеря- месо и салата , ама обядите?  newsm78

# 636
Pinkito и на мен това малко ми е трудно....мисля, че може въглехидрати и белтъци. И за това обяда се нарича смесено хранене. Но ще се радвам много на примерни менюта от запознатите, че да се ориентирам утре в обеднате си почивка какво точно да търся да си купя - близо до работата ми има хранителен магазин с готвени яденета, и Била също ми е близо. Но какво да си търся? newsm78

# 637
Аз на обяд гледах да хапвам готвено. Не съм се съобразявала с количества и  норми, но след време  прекарано на режима и да искаш, не можеш да ядеш много.

Аз преди 2 години за 4 месеца свалих 12 кг.

# 638
Оооооо, аз от утре съм при вас девойки ... Joy  Тъкмо приключих с МЦ , че тогава се чувствам ,като тюлен.. Ще се премеря утре пак, ама си знам, че съм някъде между 64 и 65 кг. За сега искам 60  да стана, а после ще поискам още 2-3, не повече.... Blush Купих си страхотни екипи за фитнеса, сега обаче е въпроса да се занеса до там , и то не един път , а всеки път.когато трябва... hahaha
Ще се отчитам и ще си пиша менютата, и юе ви помоля за корекции, докато посвикна ,че 100% ще имам грешки в началото. Аз пак ще попрочета де.... Laughing

# 639
От днес съм с вас.
Харесва ми замисъла на храненията.
diancheto благодаря за разяснението. Твоето постижение ми е известно и сега използвам да те поздравя за успеха тогава  bouquet
Има ли някой с мен? Да идва да пише, че ми трябва компания и подкрепа.
Закуската днес я нямаше- знам, че е грешка. Но не успях да се организирам. Но пък обяда вече е ОК Peace

# 640
Аз съм с теб ! От днес, стартирам от 65 кила. Закусих 2 филий с малкомасло, нарязана краставица върху филийките ,няколко маслини безсолни и 1 листенце от най свейите марулки от вътрешната част. Много вкусно....Това става за закуска,нали ?
На обяд ще са яйца със салатка и за вечеря месо със салатка ,така добре ли е ?

# 641
добре,но добави още нещо за обяд
трябва да си добре нахранена,без да преяждаш
не ограничавай много порциите първите дни
трябва да издържиш 5 ч Laughing

# 642
Издържах ! Ама още съм гладна , май месцето, защото беше риба...и малко ... та сега ми се яде още нещо, но ще стискам зъби до утре ...Утре имам много  натоварен ден, че и важни дела за вършене, дано  се справя  с всичко, стискайте палци ! Още не съм планирала менюто, май ще са овесени ядки за закуска, дето не ги обичам хич , ама ..после не знам, но няма да се издъня-обещавам! Laughing

# 643
Привет. Присъединявам се към вас, макар много да не ми се вярва, че при толкова много ядене може да се отслабне. Режимът ми допада, защото включва всички групи храни, освен това има и закуска, която ми е трудно да издържа да не изям, предвид това, че бебето ме буди в пет сутринта, а и през нощта се случва будуване. Искам да сваля седем килограма.
вчера издържах без никакъв проблем, днес менюто е следното.
закуска овесени ядки с половин банан /банан може ли, че не съм сигурна, че всичко изчетох, разгледах отгоре отгоре/
обяд -ориз със зеленчуци и портокал
вечеря - две пресни чушки, пълнени с извара, копър и чесън
надявам се да ме ориентирате дали правилно съм осмислила режима
вчера се оказа, че проблем ми е това да се въздържа да опитвам готвеното за децата, а те се хранят четирикратно, както и общуването с храна на дребчо, периодично ме храни с неговите плодове -правех се че ям и скривах отстрани, иначе чувство на глад не изпитвам никакво, направо перфектен режим. Дано се и слабе

# 644
Добро утро от мен! Hug
Новите като мен- добре дошли. Относно съвети за храната- аз все още не съм наясно. Нека опитните коментират.
Дианчето и Таня6 знам, че сте с опит в режима и ще се радвам да се вкючвате със съвети и опит Hug
Вчера не успях да закуся, но пък обяда и вечерята бяха по план. Днес вече и със закуската съм ОК- кроасан с шоколад, банан и кафе със захар.
Валери мисля, че при правилно правене на режима е логично да има резултати.
Пинкито- какво обядва вчера?
Хайде аз после ще намина, че имам работа- режимен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт