Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
и аз се чудя дали да викам лекаря си на раждането, и ние сме доста притеснени с парите, а и искам нова количка да си взема, че със старата много страдах първия път.

# 106
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
СТЕЛИТО спокойно.Не всички си избират лекар.

# 107
Дни на отворени врати през април

Варна
МБАЛ "Света Анна-Варна" АД, бул. Цар Освободител 100
За записване: Силвия Русева, ст. акушерка – тел. 052/ 692 65 97
28 април, четвъртък 15:30 ч.

# 108
Благодаря.

# 109
  bouquet и от мен.

# 110
Навън пред родилното ли се събираме или направо горе се качваме?

# 111
Ехее 28 април, Зайче, ти ще ходиш ли? Аз тази дата съм си харесала за раждане, ама дали малкия ще чуе майка си незнам  hahaha, може да се засечем Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 112
Аз се записах,казаха направо горе на етажа.

# 113
Гери С. не няма да ходя,само в помощ на останалите поствам инфо  Hug
обаче ако знам,че ще си там може и да мина да ви честитя (защо не)  Hug

# 114
Някой ще сподели ли впечатленията си , понеже аз не успях да отида ?

# 115
МБАЛ "Света Анна-Варна" АД, бул. Цар Освободител 100
За записване: Силвия Русева, ст. акушерка – тел. 052/ 692 65 97
26 май, четвъртък 15:30 ч.

# 116
  • Варна
Здравейте,бъдещи и настоящи мами. Аз ще раждам в средата на май в Окръжна при д-р Славчев, секцио (2-ро).  Предишното ми беше пак там, но преди 8 год., та горе-долу съм наясно с обстановката.
Някой би ли споделил впечатления от т.нар. ВИП стаи? Интересува ме най-вече допускат ли посетители в стаята, дали си сама и дали стаята има баня. Благодаря Ви!
Също по отношение на упойките, аз искам спинална, но знам, че масово лекарите предлагат обща, предполагам обаче, че не е проблем за анестизиолога?

# 117
kristin@ ще мога да ти кажа след около 10 дни как е вип стаята,но знам че е с баня и тоалет отделно,допускат таткото и майка ти евентуално,но пак се мръщят де,разбира се че си сама.Отностно упойката или пълна или никаква  Peace

# 118
Родих в Окръжна преди 20-тина дена. 2те момичета в моята стая бяха с 2-ро секцио и със спинална упойка. Явно вече спиналните не са им такъв проблем в Окръжна.  Peace

# 119
  • Варна
kristin@ ще мога да ти кажа след около 10 дни как е вип стаята,но знам че е с баня и тоалет отделно,допускат таткото и майка ти евентуално,но пак се мръщят де,разбира се че си сама.Отностно упойката или пълна или никаква  Peace

Благодаря, зайче, моите очаквания за ВИП стаите са, че няма да има голяма разлика с обикновените стаи, единствено, че си сама и са далеч от пред / родилните зали. При първото ми секцио бях в стая почти до родилна зала и беше много стресиращо като шум. Това е и основната причина да мисля за ВИП-а.
А относно упойките, мисля, че няма да откажат спинална, но ще го уточня с лекаря др. път. Леко и безпроблемно раждане ти желая!

Мишела, благодаря за инфо-то!

Общи условия

Активация на акаунт