Моят съвет е - избрала си да раждаш в ОБ, така ли? Консултирай се с лекар , който работи там, сподели страховете си и заедно вземете най-доброто за теб и бебето решение. Лично аз препоръчвам д-р Скочев.

)))

)) Видяхме стаите и боксовете между тях където стоят бебчетата когато им правят тоалета, през ноща или просто когато майката иска да поспи. Също така и стаята с фотолампите за жълтеницата, както и няколко интензивни стаи за бебчетата. Показаха ни предродилна зала, родилна и следродилна. Имаше мами в следродилна и до тях плътно имаше акушерки, освен това ни обясниха че има акушерка на разположение през деня, която обеснява за кърменето. Аз си бях решила там да раждам и си затвърдих мнението
)
Имам един може би малко тъп въпрос относно дрешките за болницата. Как обличахте бебенцата? Само по камизолка достатъчно ли е (разбрах че акушерките искат само камизолки) или с нещо отдолу (боди), или нещо връхно отгоре? Първо бебе ще ми е и се притеснявам да не се "изложа", а пък от друга страна не ми се иска да нося хубави дрешки за там. Предварително благодаря.