Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
В епикризата на бебетата при изписване е посочено, че са предвидени два прегледа при дежурния педиатър на конкретни дати. Има ли мами, които са ходили на такива прегледи? Моля споделете мнение.
Педиатърката на детето помоли да отстраним грешно посочени данни (дати, цифри) по епикризата. Направиха корекцията в ОБ. На въпроса на мой близък (когото бях изпратила за тази цел) за допълнителните два прегледа, отговорът е бил: "Ако не искате, недейте да идвате".
Вие ходихте ли на такъв преглед или бяхте от тези, на които не им се ходи?

# 211
  • ВАРНА
Не съм водила детето на този / тези прегледи. Идея си нямам защо ги изискват Сигурно е нещо свързано със ЗК, клинични пътеки и т.н.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 08:28 от прасунчо

# 212
  • София
водих го на една от посочените дати и не повротих. Педиатърката само мрънкаше, че нямало условия за такива прегледи в ОБ и било хубаво да го заведа в частния й кабинет, за тази цел ми набута и визитка  Confused Не повторих  Naughty

# 213
Не съм водила детето на този / тези прегледи. Идея си нямам защо ги изискват Сигурно е нещо свързано със ЗК, клинични пътеки и т.н.
Да, точно така. По ЗК са предвидени 2 гинекологични прегледа при дежурни лекар в ОБ, а за детето- от техен педиатър.

# 214
  • Варна
водих го на една от посочените дати и не повротих. Педиатърката само мрънкаше, че нямало условия за такива прегледи в ОБ и било хубаво да го заведа в частния й кабинет, за тази цел ми набута и визитка  Confused Не повторих  Naughty
Нека да позная - Маринова?  Laughing Не ми отговаряй  Grinning

# 215
  • София

отговарям: д-р И. Стоянова  Confused т.е. явно не е само една, което е лошо  Rolling Eyes

# 216
Здравейте мами!
Бих искала да попитам -сега като е толкова топло отново или трябва да носим ританки и камизолки с дълъг ръкав за бебето или с е по -добре с къс? Питам защото една позната ражда скоро  и ми каза ,че се карат ако носиш бодита  с къси ръкави... благодаря ви предварително и още нещо много ли е горещо в стаите???

# 217
  • ВАРНА
Сутрин слънцето огрява и със сигурност е топло, а може би и горещо. Има щори на прозорците.
За дрехите акъл не мога да ти дам. Вземи бодита и с къс, и с дълъг ръкав и в крачка ще прецениш как да облечеш бебока. Стискам палци и скоро да гушкаш едно здраво розово бебе  Simple Smile

# 218
  • Варна
Аз родих на 5 юли и беше ужасна жега в стаите, а доколкото за дрехите вземи си да имаш и с къс и с дълъг ръкав. Все пак през деня ако е топло с късия, а нощем може да слагаш дългия. Ние през цялото време бяхме на отворен прозорец и през деня понякога сме стояли и с късия ръкав или с дългия без да я завивам с нищо. Обаче ти сама ще прецениш, че на мен ми я бяха претоплили на втория ден след банята и ми я донесоха по късо ръкавче.

# 219
  • not found

отговарям: д-р И. Стоянова  Confused т.е. явно не е само една, което е лошо  Rolling Eyes

д-р Стоянова е много добър специалист , не че има връзка , но да го споделя , много ми помагаше с ценни съвети , докато бях в ОБ .

# 220
И аз тук Simple Smile. Времето минава, а лекар нещо не мога да си харесам да ходя да си го "пазаря".

# 221
  • ВАРНА
И аз тук Simple Smile. Времето минава, а лекар нещо не мога да си харесам да ходя да си го "пазаря".

Горещо ти препоръчвам д-р Скочев  Simple Smile

# 222
  • София
д-р Стоянова е много добър специалист , не че има връзка , но да го споделя , много ми помагаше с ценни съвети , докато бях в ОБ .

професионалните й качества изобщо не ги поставям под съмнение, самата случка ми беше крайно неприятна.

д-р Скочев, д-р Славчев от мен, но има много инфо в нет-а, предполагам, че ще се ориентираш.

# 223
Има ли мами които ще ходят през юли на ден на отворените врати в окръжна болница Варна.аз се опитвам да се свържа на тел 052/6926597 но постоянно дава заето и немога да се запиша. Вие успяхте ли? Grinning

# 224
Има ли мами които ще ходят през юли на ден на отворените врати в окръжна болница Варна.аз се опитвам да се свържа на тел 052/6926597 но постоянно дава заето и немога да се запиша. Вие успяхте ли? Grinning
И аз дълго звънях на този номер, но дава заето и после изключва - предполагам, че има някакъв проблем със самия номер. Аз се записах на тел: ст. акушерка: 052 821/ 597 , 28-ми юли, 15:30ч - там съм Wink

Общи условия

Активация на акаунт