Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
И аз тук Simple Smile. Времето минава, а лекар нещо не мога да си харесам да ходя да си го "пазаря".

Горещо препоръчвам д-р Славчев!

# 226
Аз по принцип се надявам силно да мина по естетсвен начин раждането, А Славчев не е ли главно със секциота да се занимава ?

# 227
Раждах при него естествено.Нямаше клизми,атропини и други екстри.Уважи желанието ми да не лежа и да записваме тонове,а да се разхождам.
Светлинни години разлика от първото ми ужасно раждане пак в Окръжна,но при Папазов.

# 228
Здравейте и аз мисля да раждам в ОБ. Терминът ми е 07,08. Знаете ли дали са вдигнали цените за избор на лекар? До сега беше 250, но правителството качи тавана на 500 и се чудя дали и те са ги вдигнали. А моят лекар хич не говори за пари предварително.

# 229
  • ВАРНА
Или се разходи  до отделението и провери сама, или изчакай някоя бъдеща мама да отиде този месец на Отворените врати и да донесе актуална информация.

# 230
Аз питах миналата седмица, не знаеха, че има промяна и не са уведомени още за нови цени....дано не ги вдигнат.

# 231
да не би да вдигнаха нивото на обслужване ,че и цената  newsm78 аман само за банкомати ни имат....

# 232
Честито нови цени!! Снощи кат ми казаха веднага пратих мъжа ми до отделението да провери - защото термина ми е 1 август. И така говорим за нормално  раждане - избор на лекар 400 лв, избор на екип 500 лв.

# 233
  • ВАРНА
Щом на някой му се струва голяма тази сума , никой не го задължава да си избира нито лекар, нито екип.

# 234
  • Варна
Раждах при него естествено.Нямаше клизми,атропини и други екстри.Уважи желанието ми да не лежа и да записваме тонове,а да се разхождам.
Светлинни години разлика от първото ми ужасно раждане пак в Окръжна,но при Папазов.
Аз раждах на 5 юли и откакто ме приеха през ноща в 12.30 до 10.30 половин час преди да родя бях на крака и се разхождах из коридорите и предродилна, защото нито можех да седна, нито да легна от болките. Само като ме приеха ми направиха запис на тонове за 10 мин, нотогава все още бяха поносими болки, иначе след това само ме проверяваха права Simple Smile)) беше Георгиева на нощната смяна и Папазов на дневната, така че аз не съм имала проблеми с разхождането и нележането Simple Smile))

# 235
Преди 5г. бяха по друг начин нещата....
Пък и толкова часове няма как да ти записват тонове.

# 236
Лично аз съм много доволна от раждането си в Окръжна и от отношението към мен и бебчо! Родих на 21.07 с планово секцио при д-р Славчев. Днес, вече е цяла седмица от операцията и все едно не съм била оперирана, нямам белег от шева... не си личи къде съм рязана... След операцията д-р Славчев идваше да ме види всеки ден, самите акушерки също бяха много мили! Бях се наплашила, защото бях чела, че педиатрите и акушерките в неонатологично са дръпнати, но това в моя случай не се оказа така. Помагаха ми с грижите за бебчо, информираха ме винаги за състоянието му, наддава ли, как се държи вечер в бокса, показаха ми как да го кърмя и следиха дали наддава... Въобще аз съм с чудесни впечатления от ОБ и от отношението към мен. Моя съвет е ако имате възможност да си платите ВИП стая, доста по-комфортно е за самата родилка, а и е факт, че след секциото мъжа ми ме чакаше в стаята и беше до мен първите часове. Разказа ми за бебчо, който на 2-рия час ни доведоха да видя... Общо взето пожелавам раждане като моето Simple Smile на всички!

# 237
  • Варна
Кратунка, дай Боже пре всички да е така, че такива страхове са ме налегнали.....не е истина!
Аз също съм при д-р Славчев на ЖК от самото начало, със сигурност ще раждам при него, но все още не зная как точно ще раждам  newsm78. Не зная дали той поема ангажимент за обаждане по всяко време на денонощието, че ако бебчо тръгне през нощта.....
И това, че ВИП стоаите са само две ме тревожи - каква е вероятността точно когато раждам едната да е свободна...

# 238
  • ВАРНА
Кратунка , честита рожба! Нека расте здрава!

И това, че ВИП стоаите са само две ме тревожи - каква е вероятността точно когато раждам едната да е свободна...

50:50  Wink

# 239
Здравейте момичета  ,както  всяка от вас на които предстои този  важен момент от живота и аз съм  малко уплашена.Малко ме притеснява и факта че от  тези препоръки ,какво да си вземем за влизането + списъка от болницата  аз се плаша , че багажа ми е в  три големи торби smile3518.
Какъв точно  гинекологичен преглед се прави и прегледа със спекулум ли е (онова металното ).
Страх ме е и от клизмата боли ли ,боли ли като ти слагат катетъра.
Имам и друг въпрос ок носим си две бутилки спортни с минерална вода ,ами после вода от къде или като идват близки да ни видят ни носят??????????????????????????
Ако някой може да отговори и да успокои малко .На мен секциото ми е планувано за 8 Август при д-р Скочев (прекрасен  спокоен лекар ).

Общи условия

Активация на акаунт