Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане?
Какви са симптомите на хипогликемията?
Какво представлява гликираният хемоглобин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане?
Някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане, защото високото кръвно налягане може да бъде причинено от различни фактори, включително генетика, стрес, липса на физическа активност, неправилно хранене и други здравословни проблеми. Важно е да се консултирате с лекар, който да определи причината за високото кръвно налягане и да предпише подходящо лечение.
-
Какви са симптомите на хипогликемията?
-
Какво представлява гликираният хемоглобин?
Гликираният хемоглобин отразява качеството на контрол на кръвната захар за период от 4-8 седмици преди момента на изследването. Това изследване показва каква е средната стойност на кръвната захар за период от 4-6 седмици. Важно е за диабетиците, за да се оцени ефективността на контрола върху нивата на кръвната захар.
-
Какви са симптомите на хипогликемия и паническо разстройство (ПА)?
-
Какви са съветите за справяне с хипогликемия и панически атаки?

прибираме се заедно и така....събота и неделя, миличкият ми гледа все да ме изведе някъде на чист въздух....но все още имам моменти на самосъжаление, колко съм болна и какво ще ми се случи....а всъщност осъзнавам, че не ми се случва кой знае какво....много млади хора имат какви ли не по-сериозни здравословни проблеми, аз викам за някакво кръвно......започнах д апиша в такъв форум за здравословни проблеми, и там срещнах хора , които от деца имат високо кръвно и те ме уверяват, че няма страшно, ако се лекува и следи, че при някои хора е симптом на друго заболяване, което след като се открие и лекува кръвното изчезва....и така. Но пустия страх от наследството на мама не ме оставя да живея спокойно.
Днес съм и на фетална морфология, може и затова д асъм по-изнервена и тъжна...
напоследък съм добре, като изключим един период от 3-4 дни, в които ме боля непрекъснато глава и ми минаха какви ли не мисли...тумори, чудесии...

/ и тя се цупи, мрънка и ми го даде...

Но когато стигнах до кабинета на доц. Балев и той ми се усмихна на вратата се поуспокоих, а когато прегледът свърши и се оказа, че бебчо е жив и здрав и расте добре, ми мина напълно