Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 37 067
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Определено добре се справи Фатмето,но според мен избърза с разправията - реагира импулсивно и не се вслуша в Керим и Мерием,че трябва са поуспокоят и размислят...ама филм да става Peace

# 16
  • Пловдив

Ех, само нощни снимки - тъмни.
Да видим дали ще се случи нещо по-така в 26 серия.

# 17
  • Пловдив
Определено добре се справи Фатмето,но според мен избърза с разправията - реагира импулсивно и не се вслуша в Керим и Мерием,че трябва са поуспокоят и размислят...ама филм да става Peace
Ами Керим колко пъти и повтори - не бързай.
Ама Фатмето - не можела да носи такъв товар на гърба си.

# 18
Хайде хоп в новата тема! И още в началото на снимката с Мерием, така прегърнати в първия момент си ги представям Керим и Фатмагюл. Ей такава ситуация аз залагам засега само в сънищата на Керим. Като гледах отново и отново 25 серия нито при подаването на салфетката, нито при помагането на Рахми пред детската градина имаше допир. Пък и Фатмагюл беше в шок и не си даваше сметка за това. Да не разстройвам оптимистките.

# 19
  • Пловдив
Cruela мен лично това ме кара да гледам филма с такова настървение.
Надеждата, че въпреки истинската ситуация - насилието- и за миг аз не бих простила толкова лесно - но като в сериал - с надеждата това да се случи.
Да видя Керим как ще я накара да забрави. Все си мисля, че в един момент той ще се откаже и точно тогава Фатмето, виждайки, че го губи, ще преобърне нещата.

# 20
Cruela мен лично това ме кара да гледам филма с такова настървение.
Надеждата, че въпреки истинската ситуация - насилието- и за миг аз не бих простила толкова лесно - но като в сериал - с надеждата това да се случи.
Да видя Керим как ще я накара да забрави. Все си мисля, че в един момент той ще се откаже и точно тогава Фатмето, виждайки, че го губи, ще преобърне нещата.
Май и аз за това го харесвам толкова много. Съгласна съм, че може би трябва да се разделят за да разберат, че не могат един без друг. Напомня ми на "Мелодията на сърцето". Едва когато Джемил замина надалече, тя разбра че го обича.

# 21
# 22

Binzi ,  като никой от нас не помага качвай без тези изречения...Не мога да се сетя в Езел , кой превеждаше , знам кой вграждаше... Лакунка е готина , но вгражда , не превежда...!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Огромно благодаря, отново !!! newsm20 newsm51 newsm51

# 23
  • Пловдив

binzi - почвам. Тая вечер ще имаме какво да си говорим.

# 24

Binzi ,  като никой от нас не помага качвай без тези изречения...Не мога да се сетя в Езел , кой превеждаше , знам кой вграждаше... Лакунка е готина , но вгражда , не превежда...!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Огромно благодаря, отново !!! newsm20 newsm51 newsm51

аз се оправих по принцип обичам да превеждам  почти буквално а сега се наложи малко да перефразирам като запазвам значението на репликата разбира се

# 25
binzi,

Зареждам ги и започвам Peace

# 26

Поздравява ви с тази песничка знам че не всички сте любители на този тип музика

# 27
  • Враца
binzi  newsm20

# 28
  • Пловдив
Би ли сложила и линк - при мен не ще да се отвори.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт