Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 38 024
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

Време е вече да остане само по парфюм.

# 241
Toй Керим ако има щастието да се яви само по парфюм пред Фатмето,тя ще избяга  зад девет планини и 10 морета Grinning

# 242
Цитат
Време е вече да остане само по парфюм.
Марианче, тва твърдение е направо в сферата на научната фантастика все още.  Laughing Laughing Laughing

# 243
  • Пловдив

Тук от един друг филм - но парфюма се усеща.

# 244
Ей веднага извади един Енгин по гащи, Марианче, много си бърза. Grinning Grinning Grinning

# 245
То един път да пекне слънчицето, те ще ги разсъблекат, де на някой водоем, де в работилницата ще му стане топло, ще има според мен такива моменти, в които на Фатмето ще и пада ченето.  Grinning Grinning Grinning

# 246
Фатмето скача във водоема Керим скача да я спасява,ама видиш ли хлъзва се в калта и пада върху нея и във Фатмето зазвъняват камбани  #Crazy #Crazy

# 247
Фатмето скача във водоема Керим скача да я спасява,ама видиш ли хлъзва се в калта и пада върху нея и във Фатмето зазвъняват камбани  #Crazy #Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей тва треба да се види, култова сцена!!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 248
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей тва треба да се види, култова сцена!!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Eто ги ,но нещо не се виждат много ясно

# 249
е нееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Фатмето нещо много Хепи е излязла!  Joy Joy Joy Joy

# 250
Binzi,къде мога да гледам сериите с твой превод Embarassed

на 1ст има линк към моя профил с преведените епизоди

# 251
е нееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Фатмето нещо много Хепи е излязла!  Joy Joy Joy Joy

Ами сигурно е налапала кал и сега плюе затова е с отворена уста ,надали ще е от щастие по скоро от зор Confused

# 252
е нееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Фатмето нещо много Хепи е излязла!  Joy Joy Joy Joy

Ами сигурно е налапала кал и сега плюе затова е с отворена уста ,надали ще е от щастие по скоро от зор Confused
е що ся ми разваляш симпатичните фантазии, изникнали в лудата ми главица?  Joy Joy Joy Joy JoyВ моя сценарии се е ухилила, щото хем е докопала Керим , хем ще има извинение, че е нещастен слу4ей.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 253
Добър слънчев ден и от мен.
Тази възможност много ми допада Laughing Laughing Laughing

# 254
 Crazy Crazy Crazyмай порядъчно сън изтрещяла Whistling Whistling

Ами много розово ще стане,гери ,малко ми е рано на мен за това в моите фантазии,ако вземе и да се дави и Керим приложи уста в уста тогава ...............

Общи условия

Активация на акаунт