Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 37 111
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Прегръдката във втория фрагмент.

# 661
Ако нещо лошо се е случило, странно че Мерием не е наблизо.

# 662
  • Хасково

Ф: Кълна се, че искам да забравя, също. Но аз не съм в състояние да, аз не съм ... Искам да бъда нормален човек. Искам да вярвам. Искам да бъда в състояние да обича някого.

К: Аз никога няма да те оставя ... Никога!

Не знам дали е точно така От един форум преведено от  английски на български

# 663
  • Пловдив
Е, ами то не било лошо. Повече прилича на обяснение от нейна страна.

# 664
kassandra810107 благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet Бях се притеснила да не се е случило нещо с батко й.
Горката Фатма, направо ме разплака, особено като разбрах думите й. Иска да обича някого. Толкова е голяма болката й, че не може да обича. newsm45

# 665
  • Пловдив
Ами тя е в неговата стая. В 0,09 мин. се свлича до вратата.
Керим по тениска - секси. Ох, да видим.

# 666
  • Пловдив
Браво на сладурчетата - когато се говори - това е добре.
Но още 1-2 фрагмента няма да ни станат много.
Аз мисля, че тя обича, но не го съзнава. А Керим както винаги до нея.

# 667
Добрата новина е, че Керим е жив!!! Joy Joy Joy Joy
Майтапа на страна, но фрагмана е много хубав. Тя е в неговата стая. Той кога е имал време да се прибере и разсъблече. Станало е нещо след обяснението, а тва във фрагмана е след тва. Обаче наистина една прегръдка накрая на серията може да вмъкнат сега. Според мен той вече не трябва да се страхува да я докосва дори и случайно. С тва излияние, че иска да обича тя му дава зелено светлина според мен.
Оф много съм развълнуване. Имам чувството, че мога с часове да пиша само за фрагмана. Crazy Crazy Crazy Crazy

# 668
Здр...Само да знаете тук каква бурия се вихри! Аз съм в Пловдив на банкет с лаптопа ми.

# 669
Фатмето сякаш не отказва любовта му, а го моли, той да й помогне да обича отново.

Plamenna_
така се ходи вече на банкети - с лаптоп и мобилен телефон  Joy

# 670
  • Пловдив
Добре дошла в Пловдив. Бурята утихна вече. Къде сте на банкет.

# 671
27.bölüm tüyo
Kerim'in itirafı karşısında fgül şaşırmıştır.Fakat Kerim'e beklediğimizn dışında bir tepki vermeyecek konuşma sırasında.Ancak daha sonra Fgül'den beklemediğimiz bir adım gelecek Kerime karşı .Bu bir itiraf değil aslında .Aşk ilanı da değil .(içini dökecek kerime karşı)Bu Fgüle iyi gelecek .Bu adım fgülü başka adımlar atm...ası için de cesaretlendirecek hayatı ile ilgili(Kosova)
Още нещо, което ми звучи на Гугъл превода.

# 672
Фатмето сякаш не отказва любовта му, а го моли, той да й помогне да обича отново.

Май си много права Стефок, което е просто новината на вечерта!!! Party Party Party Party Party

Plamenna_ - ти си моя идол просто.  Hug Hug

# 673
27. FRAGMAN
FATMAGÜL KERIMIN BARAKISINDA YERE CÖKMÜŞ VE AGLIYO KERIMDE YATAGINDA OTURUYOR AGLIYO
Fatmagul: YEMIN EDERIM BENDE UNUTMAK ISTIYORUM OLMUYO OLMUYO BEN ARTIK NORMAL BI INSAN OLMAK ISTIYORUM BENDE YENIDEN GÜVENMEK ISTIYORUM YENIDEN SEVMEK ISTIYORUM
Kerim: BEN SENI HIC BIRAKMICAM HIC DİYOR...
Тва мисля, че е от фрагмана.

# 674
mariana51, в новотел Пловдив съм - ... Петербурк.
Пиша многоточие защото не запомних другото. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт