Имаме си НОВИНА, БОРЯНА роди се във АПРИЛската тайфа!!!!

• 81 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Хриси, ще разгледам с инетрес линковете.
А се сетих някак покрай твоя пост (но съвсем без връзка ) да препоръчам една страхотна книжка с приказки и игри - "Принцесешки истории"

# 601
Хриси, ще разгледам с инетрес линковете.
А се сетих някак покрай твоя пост (но съвсем без връзка ) да препоръчам една страхотна книжка с приказки и игри - "Принцесешки истории"

Супер, аз много си търся подобни книжки, благодаря ти:)

# 602
  • Варна
hrisi,хубава книга, дали я има преведена на български?

# 603
Ясмина, не за съжаление:(
Но "Твоето компетентно дете" на Йспер Юл е много подобна и я има от скоро на български.

# 604
Аз влизам с един малко по-различен въпрос: Кой къде ще празнува тази Нова Година????

# 605
  • Варна
Аз влизам с един малко по-различен въпрос: Кой къде ще празнува тази Нова Година????

Eмма, ние сме 3 семейства, 6 възрастни с 5 деца и много искаме да си намерим къща в радиус от 100км.....но удряме на камък-или са заети или не се дават Rolling Eyes А не ни се иска отново в къщи..някаква идея?

# 606
Haliotis, тази къща виждала ли си? Аз четох добри отзиви за нея(но е много вероятно и тя да е заета вече) :
http://www.house-rai.com/index.php?lang=bg

# 607
Ние все още неможе да се организираме с наще приятели и май  накрая пак ще си останем на домашно  Crossing Arms

# 608
  • Варна
Haliotis, тази къща виждала ли си? Аз четох добри отзиви за нея(но е много вероятно и тя да е заета вече) :
http://www.house-rai.com/index.php?lang=bg

Да, заета е Simple Smile Тя беше една от първите, на които се обадихме......... Rolling Eyes

# 609
  • София
Добър вечер  bowuu

Къде зачезнахте всички  newsm78 Я да се явите и да се поразпишете  Peace
Аз пък да ви се похваля преди няколко дни пазарувам в Пикадили и гледам познат мъж. Викам си - кой беше тоз?! Политик, депутат ... newsm78 То се оказа мъж Ласин  hahaha И то в компания на самата Ласи, Ема и Макса Simple Smile Емата направо голяма госпожица (поне в сравнение с моя синковец) - една висока ми се видя, с дълга коса ...абе голямо момиче! А Макса - за него думи нямам Heart Eyes Докато с майка му разменихме 1-2 думи и телефонни номера той обра гроздето от рафта  hahaha

Да не си мислите, че просто клюкарствам ?! Няма такова нещо ...разказът ми беше само преамбрюл (брех, че сложна дума, остава и да съм я уцелила) към едно спонтанно възникнало предложение - да се сберем на Софийско кафе (без специален повод) - я в някой мол, я в някой детски клуб. Предложния приемаме всякакви  Peace И викам, най-добре да е през уЙкенда, та да се съберем повечко хора? А? Какво ще кажете?

# 610
ВаняМ, аз съм твърдо ЗА  Mr. Green! Само кажете кога и къде  Rolling Eyes

# 611
И аз съм за, но не мога в събота, имам си рожденичка  Grinning
Емма,  Laughing

# 612
ВаняМ, аз съм твърдо ЗА  Mr. Green! Само кажете кога и къде  Rolling Eyes

Емма, ще притичаш до София за срещата или вече живееш там ?  Grinning

# 613
EEEEEEEEEEEEE какво ме направи ти, не живея там, ама колко са те 6-7 часа(в едната посока), в името на добре прекарани 1-2 такива  Mr. Green

# 614
EEEEEEEEEEEEE какво ме направи ти, не живея там, ама колко са те 6-7 часа(в едната посока), в името на добре прекарани 1-2 такива  Mr. Green

Откъде да знам Simple Smile))) Ти си човек на движението Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт