Имаме си НОВИНА, БОРЯНА роди се във АПРИЛската тайфа!!!!

• 81 234
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Какво ще кажете да ре-шедюлнем срещата за следобед в неделя тогава, та да се съберем повечко хора, а?

17:30 ОК ли ви е? (Да имаме време да подремнем следобед).

# 631
Аз съм ОК за 17,30...Ласи, щях да го предложа, както ти обещах, ама ти си ме изпреварила  Wink а вие с колко деца ще идвате? : )

# 632
Какво ще кажете да ре-шедюлнем срещата за следобед в неделя тогава, та да се съберем повечко хора, а?

17:30 ОК ли ви е? (Да имаме време да подремнем следобед).

И за мен не е проблем да е в 17,30.
а вие с колко деца ще идвате? : )
2 бр.  Mr. Green

# 633
  • Някъде на път....
Принципно и аз съм ок - само да сме здрави!  Peace

# 634
Ей, супер сте!

Щом има опция за 17.30ч - ще сме на линия. Хелън, ние ще сме с 2 броя деца, то няма как иначе.
Пък ти може да направиш светския дебют на мадмоазел Боряна и да ни я представиш - тамън да открием прилики и разлики с кака й Елица.

А бай дъ уей, къде точно в МОЛя да се видим?

# 635
Аз също не мога тази неделя, то не че не мога, ама имам РД и не върви да зарежа мъжа ми баш тогава, но съм ЗА идеята на  Ехмея да се видим и без деца.

Иначе имам и една новина, да не е включването само с това какво не мога  Grinning  EFP

# 636
  • Варна
Аз също не мога тази неделя, то не че не мога, ама имам РД и не върви да зарежа мъжа ми баш тогава, но съм ЗА идеята на  Ехмея да се видим и без деца.

Иначе имам и една новина, да не е включването само с това какво не мога  Grinning  EFP

nesinesi
, ЧЕСТИТОООООООООООООООО!!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала. Дай повече инфо де, не само с една иконка  Wink

# 637

Честитоооооо! Лека и безпроблемна бременност! Кога е термина? Знае ли се пола? Simple Smile

И аз съм ЗА без деца. Ако искате даже още за тази неделя срещата да е без тях?  Rolling Eyes

# 638
Аз пък да се вмъкна лекичко покрай организационните ви въпроси,като започна с най/голямата честитка за Хелънблонди:
ЧЕСТИТО, МИЛА ХЕЛЪН! МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ КАКТО ЗА МАЛКАТА БОРЯНА, ТАКА И ЗА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!  Hug

Новото при нас е,че аз и детето се върнахме в топлата Исп. и Калина вече трета седмица ходи на училище! В гадната Гер.( Mr. Green),се оказа,че като си запишеш детето на детска гр.,то тръгва чак през следващата и ние трябваше да чакаме до октомври 2012,за да ни огрее... Naughty Да,ама не!Минахме на план Б или по/точно В и така. Детето се адаптира добре в училище,доволна съм.Тук всичко ни е до болка познато,но пак е временно  Mr. Green Това е накратко.

Несинеси,лека бременност ти желая!  Hug

# 639
Ей, че хубави новини! Честито на Nesinesi - лека, приятна бременност и прекрасно, здраво бебе Hug.
Аз също съм ОК за 17:30, ще бъда пробабли с едно дете, може и две ( но ще преговарям да съм с едно  Wink ). Иначе съм ОК и за среща без деца, но не тази неделя.

Поздрави и усмивки Simple Smile

# 640
Несинеси, честито, мила !!!  Heart Eyes Лека бременост и леко раждане !!!  Hug

# 641
Честито Неси, лека и безпроблемна бременност Simple Smile
Аз няма да мога за срещата, и ние сме с пълна програма рд за уикенда-тамън 3 броя Laughing

# 642
Неси, честито мила!! Здраво и пухкаво бебче на финала! Hug Hug Кажи нещо повече, за кога е? Mr. Green Hug

Анабана, браво на вас, в крайна сметка е добре да се чувствате добре!  Hug

# 643
Ееееее, стрхооооотна новина!!! Неси, честито, мила!!! Много да се пазиш! Дано караш леееека и безпроблемна бременност и =/- 2 дни около термина да родиш здраво и прекрасно бебе!!! КОга ти е терминът??? Ама как само го вметна, така, между другото - я пиши, пиши! Ние най-много ще те мислим, да знаеш! Много повече от новите ......КИ 2012 Wink Hug Аз поне тук си се чувствам винаги  при свои!

Ееее, това само реве ви казвам. Не се сещам как беше при Елица, ама беше пролет и бях навън нон-стоп. Не знам как точно се издържа зимата, не знам какво иска. Май нямам много кърма последните дни (да не кажа хич - като полупълни торбички от прясно мляко са ми гърдите) - и това суче на час-два, а пък то няма нищо и онова си извива главата и ме гледа без да мига обвинително с големите си очи...та така. От друга страна пък повръща та днес се чудех - гладна ли е, преяжда ли...след като ви се подмазах, че си се чувствам като при свои, ще ми изтърпите тирадата за Боряна  Wink

Анабана, какво направи бе, жена? Не мога да ти хвана координтаите вече! Успех пак в Испания!!!

Тиафни, май няма да се приеме офертата ти още сега без деца  Wink аз ще съм поне с 1...еее, това засиня вече от рев...и така от 7 сутринта!

# 644
Хелън, ще прозвуча като активистка на Ла лече лига, но нали си знаеш за кърменето - колкото повече ,толкова повече... Laughing Според мен има една хубава промяна в новите отчетни е, че през първите 6-7 месеца на бебоците, че и повече, в отчетните пишат момичета от Ла лече лигата, относно въпроси на кърмене, и т.н. Аз доста въпроси съм ги питала, винаги са давали адекватни отговори.
Относно гърдите - с второто кърмене ми бяха доста по-меки в сравнение с първото кърмене! Но това не значи, че нямаш кърма. Щом Боярна повръща, едва ли е гладна плюс това. Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт