http://lionking-bg.com/
Тифани, заповядай сама де, таман ще пазиш децата

целууувки
Ехооооо гости на събирането приемате ли
и аз ще съм в София на 4 ти
ще е супер ако успея да се класирам за тази Софииска среща 
и аз ще съм в София на 4 ти
ще е супер ако успея да се класирам за тази Софииска среща
Само да сме здрави - ок съм за 4-ти, за 18.30 
До колкото разбрах залата юе бъде резервирана само за нас - ще имаме спокойствие и ще бъде приятно

и аз много се радвам 
Иван отиде да им даде капаро и ми каза, че трябвало да се обадя веднага, за да се уговорим за ктъринг. Аз им звъня в 13 без 10 (а работят до 13 днес) и им казвам, че съм говорила с другите майки и че не искаме кеъринг, че ще сме на свободна консумация - и мацката като започна по телефона - ама какво и е партито на вас - казвам, следКоледно, без конкретен повод - ама няма ли да е тематично, пиратско, приказно...Викам - не, просто ще се съберем и ще резервираме залата. Добре, въпреки че хубаво било да сме с кетъринг, тогава оставало само да кажа детското менщ какво ще е. Викам - ама вие сега за първи път ми казвате за детско меню. Задължително било. СТандартното - пица със сок - 5 лв...Та 3 пъти се обаждах и се карах с тях, за да откажа това детско меню, за което наистина не ме бяха предупредили (аз съм празнувала при тях и сега се сешам че и преди съм имала този проблем...но сега наистина никой нищо не ми каза за детско меню...И мацката ми виа - ОК, не сме ви предупредили, ама вие сега какво очаквате сега от мен?
Айде, Весела НГ!!! 

дано има повече кандидати тази година

На една маса посрещнахме Новата Година със сестрата на мъжа на Alokazia (простете, но не знам как се нарича - зълва, етърва ?!) и с колежка на Хелън 
Маги, аз като гледам на картата, уцелила си кръстовището
За същото говориш. Но на мен ми се струва, че можеш да продължиш по България в посока Бояна и на първата пряка вдясно да завиеш. Признавам си и аз, че не познавам този квартал. Пускам ти на ЛС телефона си.