А за телевизора питах лекарите, няма никакви ограничения към нищо. Само да я пазя да не падне пак, което е най-трудно
Ама повечето деца се удрят, аз съм безкрайно благодарна, че беше малкият дявол, това което видях там беше страшно.
А тя вече е на друга вълна- подготовката за РД, мислим и кръщене да правим в същият ден и ще е страшен купон. Само да сме живи и здрави
А тебе те видях, точно същият ден, като отивахме към Зоопарка и беше излязла отвън на магазинчето и пафкаше цигарка
Жани помня, че и вие имахте такива преживявания, само че не помня точно как беше станало с вас. Тази пързалка, от която падна Габито беше супер обезопасена и новичка, просто, тя се изпусна назад
Танче благодаря ти миличка. И ти ли си посещавала Пирогов, добре, че всичко е наред вече
Да поздравиш адашката ни 
Благодаря ви момичета, за подкрепващите думи и съчувствието, вие като майчета знаете как е с тия диви овнета
, в съседната група имало варицела, а в третата-скарлатина.....кое да си избера, какво ще ми препоръчате????

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА-МАРИЯ!!! ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО Й ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО !!!
)