Имаме си НОВИНА, БОРЯНА роди се във АПРИЛската тайфа!!!!

• 82 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Хелън, браво, супер раждане Simple Smile Браво и на лекарите, че са предусетили опасността на време и са се задействали. Ти къде роди? за имената, супер са и особено двете Боряна и Елица в комбинация Simple Smile Хайде, почивайте си с малката кукла  Hug

# 541
Аууууууууу, Хелън! Връх! Честито момиченце с прекрасно име! Да е много здрава, весела и игрива! Като четох как си родила, чак ми се прищя да потретя Wink ( тук малко преувеличих май). Целувки от нас Hug

# 542
  • Стара Загора
Ехаааа!!! Страхотна новина!

Честито Хелън! Да ви е жива и здрава Боряна, да ви носи много радост! Целувки и на малката какичка! Много се радвам, че и раждането е било толкова бързо и леко!
 Hug  bouquet

# 543
Хелииии  Hug   bouquet
Да ти е жива и здрава принцесата,прекрасно име сте и избрали.Еличка да е най-добрата как на света  Grinning

# 544
  • Варна
Хелънче, честита ви нова огромна радост в живота.   bouquet  bouquet  bouquet Да ви е жива и здрава, чаровна като кака и умна като мама. Бързо възстановяване. Чакаме снимкииииии! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 545
Ехааааааа! Честита радост, Хелън!   ylinfantДа ви е жива и здрава малката Боряна, наистина хубаво име сте избрали. А кака и Елица много да ти помага.
Разказът ти за бързо и лесно раждане много ме обнадежди. Дано след първото ми тридневно раждане, второто ми раждане ЖиЗ да не го усетя  Simple Smile

# 546
Ехааааааа! Честита радост, Хелън!   ylinfantДа ви е жива и здрава малката Боряна, наистина хубаво име сте избрали. А кака и Елица много да ти помага.
Разказът ти за бързо и лесно раждане много ме обнадежди. Дано след първото ми тридневно раждане, второто ми раждане ЖиЗ да не го усетя  Simple Smile
Ъъъъъъ ти по принцип ли говориш или......?

# 547
Bibobibo, хайде сега казвай новина има ли!? Party Hug

# 548
 Laughing Ама как двусмислено съм го написала само. По принцип си говоря, въпреки че вече много ми се иска. Толкова бебета се родиха около нас напоследък, че само като ги гушкам и ми се иска и на мен едно бебче. А и Дари само ме пита кога ще си имаме бебе. И само да преям малко и да ми се издуе корема и идва и ме пита Мамо, ти бебе ли ще имаш?
А и да знаете, първо на вас ще се похваля  Laughing

# 549
А и да знаете, първо на вас ще се похваля  Laughing
Абе те всички така казват, ама после се налага ВаняМ да им вади кирливите ризи от съседните форуми  Mr. Green

# 550
  • София
Нали помниш за гребена, Емма Flutter

# 551
  • Варна
Хелън,честита рожба! Чудесно име сте избрали! Да ви е жива,здрава и с много късмет в живота!
Аз пък да ви се оплача...Аз съм с бронхит,а Раличка е с начална пневмония. Sad

# 552
Didka82, много жалко, но си чувала за 'екстрите' на детската градина.....А иначе как е Раличка, добре ли й понася сред децата? А ти намери ли работа?

# 553
Хелънчеее, честита рожба миличка! Да е мила и прекрасна като майка си Heart Eyes Бързо възстановяване на теб и да имаш много сили (и нерви;) за двете принцеси! Сигурна съм, че най-сладкото предстои!
Как си иначе, как е Еличка?

# 554
Хелънче, честита рожба! Да ти е жива и здрава! Много сили и благодат ти желая!  bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт