Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 615
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мацки хайде на среща в събота на по кафе

Дайте за неделя моляяяя че да ддода и аз с гоблена и ако не ме научите на кръстечта те па на  Whistling
Ами хайде де - събота, неделя - давайте да решаваме кога и къде?

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Sunglasses аз като виден врачански музовир предлагам да се съберете и в събота и в неделя  Mr. Green

# 407
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много ми се иска да съм на среща, но пусто точно и в двата дни съм на работа..  Sad

# 408
Когато решите! Аз съм "ваканция"  Wink

Дж-то   Hug Hug Hug

# 409
  • Плевен
Появи се и пренабор на Maia Urban moment:

http://dump.ru/file/5149066

Ne mogada go svalia - dump-a ne me haresva  Sad

HugПратих ти го по пощата! Simple Smile

pepen, имаш ли опит с конци Анхор? Този номер, с който са дадени лицата на двойката толкова ли е тъмен наистина? Ами че те изглеждат ужасно така. newsm78

Ами не знам защо ти се вижда тъмно!На картинката също е тъмна!За опит Thinking, в момента нали шия птичия сезон на Анхор и съм доволна от подбора на цветовете/те са с Анхор/!Точно както на картинката ми става ушитото!Все пак реших да направя услуга на едни момичета и им конвертирах № от Анхор в ДМЦ !Бях доста учудена когато сравнявайки № от ДМЦ  който е даден като заместител нещо не пасва с този който го има в комплектовката !Доста се разминаваше !Благодарение на живия каталог успях да подбера № в ДМЦ 1х1 ! Ти с какви конци си решила да го шиеш?Аз едва ли скоро ще го почна ,чакат ме доста готови комплектовки  Whistling Mr. Green

# 410
  • Балчик
Аз сега започнах Тадж Махал, та едва след него мисля да шия този. Ще мис е да е с ДМЦ, не съм шила с Анхор и нямам нито едно чиле. Имам каталог на ДМЦ конците, но нямам анхор. На таблиците не се доверявам, иска ми се да си ги конвертирам аз. Но в магазина мисля няма да ме погледнат с добро око,ако искам да ми дадат въпросните чилета Анхор само за сравнение, без да ги купя.  newsm78

# 411
аз пристигам в неделя вечерта, но в понеделник пътувам за русе. ако там се организирате за кафе вечерно, идвам  Mr. Green в софия ще се появя по-късно и ако има желаещи ще се видим
здравче,  Hug и много стиснати палци от мен  Praynig

# 412
  • Атлантис, Галактика Пегас
В неделя след 20 часа мога да се видя с който иска където иска в София.  Peace

# 413
  • София
Ами назовете място и час и да видим кой как ще може,аз искам всички да видя  Mr. Green

# 414
  • София
В неделя е по-вероятно да успея  newsm78

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 23:03 от -=Деси=-

# 415
  • Плевен
Аз сега започнах Тадж Махал, та едва след него мисля да шия този. Ще мис е да е с ДМЦ, не съм шила с Анхор и нямам нито едно чиле. Имам каталог на ДМЦ конците, но нямам анхор. На таблиците не се доверявам, иска ми се да си ги конвертирам аз. Но в магазина мисля няма да ме погледнат с добро око,ако искам да ми дадат въпросните чилета Анхор само за сравнение, без да ги купя.  newsm78

HugСпоко!Ще измислим нещо!Ще погледна ключа на гоблена и ще сравня първо конците с тези които имам  в наличност от коплектованите гоблени с конци Анхор! PeaceПосле ще им намерим аналог в ДМЦ!За другите ще търсим мили продавачки да ни съдействат  Mr. Green!

# 416
Здравейте!

Исках да ви се похваля с готов гоблен, но май ще ви питам преди това.
Стигнах до контурния бод на виолетките (горното листенце на едната виолетка), обаче ми се струва все едно е насечено. Така си е по схема.  Tired
http://prikachi.com/images.php?images/726/3161726r.jpg
Така изглежда от близо:
http://prikachi.com/images.php?images/741/3161741j.jpg

На оригинала не изглежда така насечено.
http://prikachi.com/images.php?images/747/3161747b.jpg
От друга страна си трябва малко контур между листенцата. Да го правя ли, вие какво мислите?  newsm78

# 417
  • София
Еее, колко бързо ги избоцка!  Hug

Така нареченият "оригинал" е рисунка, може би просто не са могли да го докарат точно така в схемата, но на мен ми изглежда прекрасно както се е получило  Hug
На това листенце няма ли контур отгоре? Той би могъл да придаде малко обем  newsm78
Имаш предвид контур покрай по-голямото листо на "насеченото" цвете? Според мен - да, трябва да има  Hug

# 418
Мерси, Деси!  Hug

Да, имам предвид горното листо на горната отворена виолетка. Само на него почнах контура, за да видя как става. Някак ми седи не на място. Сега си мисля че имам 3 варианта
- да си направя контура както е по схема, насечен
- да се опитам да го заобля малко по свое усмотрение
- да го оставя без контур

Половинката дето не разбира от гоблени каза че изгледат супер като го питах за контура, ама защо съм била очертала това листо така.  Laughing

# 419
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Свършах куче!!! (възглавница - подарък ми на 8мартовска томбола от kiraa)

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 09:38 от vishenka

Общи условия

Активация на акаунт