Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 648
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • БГ
Еха-а-а , колко мно-о-о-о-го и все хубави новини!
Първо най-хубавата – Дъмперче – честито лентичка-благополучен завършек ти пожелавам!
vishenka – чудесни нещо си сътворила- поздравления!
Бадем -  лодките са много хубави – успешно завършване!
Pepi_r - много красиво великденско каренце, а гобленчетата за подарък са просто чудесни.Дано им се зарадват получателите
Lili2024 - Мечо Пух за детенце ли ли го шиеш?

=Деси= - нали знаеш ,че съм ти фен – отново зарадва очите ми с красоти – поне да им се порадваме

# 526
di ni за моето детенце го шия.следващата му поръчка е макуин Grinning Grinning Grinning ако някой може да ми помогне със схема и ключ ще съм много благодарна

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 13:15 от lili2024

# 527
# 528
  • Пловдив
-=Деси=- , много интересни неща си намерила.

di_ni , твоите рибки са станали чудесни, а лодките с рамките са грейнали.

И на Бадем лодките в тази кафява гама са невероятно красиви!

Браво и поздрави на всички ви, момичета!

# 529
  • София
Привет, най-накрая и от мен Party
Първо, Честита лентичка на Дж-то! Леко и спокойно бременеене Hug
Аз напредвам бавно, ама славно ето вижте .Качих и първия си рамкиран гоблен. Като гледам вашите гоблени колко са красиви и ми се иска да шия по-бързо и повече , но...  #Crazy .
Някоя от вас може ли да ми даде схема на рибката Немо, че моята кукла много я харесва и искам да я зарадвам. Не че разбира, по-скоро ще зарадвам себе си  Laughing .

# 530
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
   Момичета,според мен втората мадона не се шие с черно,а със златист цвят.
Нищо не пречи да се ушие и в зелено например. Просто този цвят ми дойде в главата.
Мисля, че втората мацка с кафеените зърна в рамката - нещо такова бе направила Пепен (дано не се бъркам но я свързвам с това и с още една интересна рамка на гоблен пак нейно производство)
Мама заек , добре ти се получава, не се притеснявай -  аз като вляза тук се "точа" на повече и повече гоблени и все се ядосвам че не мога да изляза в отпуск за да започна едно яко производство.
Снощи привърших подковата с детелините на сп.Настуня(благодаря за което на антониябг), като реших отгоре да напиша семейството и отдолу годината. Дано довечера имам време да го снимам за да го покажа.
Инат, от Милена стил ли са ти пратили конвектора табличка?
Дали някъде се продават каталози (дали е правилно) с цветовете на ДМС и Ариадна?

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 15:13 от ba4iiska

# 531
   Момичета,според мен втората мадона не се шие с черно,а със златист цвят.
Нищо не пречи да се ушие и в зелено например. Просто този цвят ми дойде в главата.
Според мен може да се ушие във всякакъв цвят. Ето например в зелено и вишнево

# 532
Здравейте, нова съм тук и се надявам да ми помогнете. Откакто видях котешките сезони направо ми останаха в очите. Бих се радвала ако някой ги сподели с мен и ако е възможно да не са РМ формат. Съжалявам, че няма картинка, но както казах съм нова и не знам как да кача. Надявам се вие да се сетите кои гоблени имам предвид. Предварително благодаря. Email: iv_pet.1989@abv.bg

# 533
ne sym se zagubila,syjalqvam 4e ne moga da pi6a na kirilica,no ot kakto kompa hodi na remont ne6to ne se polu4ava.

eto go i moq kon nai-setne s ostanki ot konci,ne sym spazvala nikakvi cvetove,no smqtam 4e se polu4i dobre samo deto cvetqta ne prili4at na makove
http://nrdd.multiply.com/photos/photo/11/9

blagodarq na ba4iyska za shemata

# 534

Аз пак със своите яйца   Embarassed

# 535

Завършената ми Тоскана

Вишенка , това въобще не ми е ясно как се прави , ама е готино Peace

# 536
  • ГОре на черешата...
Ина, страхотен е  bouquet!

# 537
# 538
момичета само един ден ви пропуснах и сега едва наваксвам.Показали сте много красиви неща,но няма да изброявам за да не пропусна някого и да го обидя.

ИнаТ, имам молба към теб ,ако можеш качи схемичка на мечето-момиче  дето е за абитуренти,че имам една абсолвентка и мисля да я зарадвам с нещо такова, освен другите неща.Предварително ти благодаря

# 539
  • София
Дърво на парите и Планина на парите в РМ формат с подбор ДМС.
Panna_I-584 three money.xsd:
http://dox.bg/files/dw?a=26cbe2bdf5

Panna I-535 Money mountain.xsd:
http://dox.bg/files/dw?a=3646f25df5
Момичета, моля Ви за помощ. Не мога да отворя файловете, може ли да ми помогнете?
Изтеглих си PCStitch 9 , но пак не мога да ги отворя.
Благодаря Ви, предварително

Общи условия

Активация на акаунт