Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 412
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Надписа на последния не означава "Тошко, мани я тая Криси"...

Joy Joy Joy Разсмя ме искрено! А гобленчето е много е свежо и сладурско!

...моите са все следсрочно  Laughing

И моите, и моите са така! Нооо.... когато един ден, живот и здраве, малката принцеса порасне малко, ще си наваксам  Crossing Arms

# 631
Да се похваля с моето момиченце с лейка вече готово и още неизпрано Simple Smile

http://freespoken.snimka.bg/tapestries/gobelin.573036

# 632
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Едно готово гобленче и вече рамкирано/ благодарение на antoniabg  за схемата/.  Тъй като го ших на по-голямо парче панама остана доста  и реших да вмъкна надпис - семейството ни и тази година.
  И тази сутрин дори го рамкирах и закачих на стената до Молитвата за дома.

Бадем, лодките са много стилни
Табакова, заедно с Оля внасяте доста Великденско настроение. Браво!

# 633
Здравейте, поздрави за показаните красоти. Един етап от мен:

# 634
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....

...моите са все следсрочно  Laughing

И моите, и моите са така! Нооо.... когато един ден, живот и здраве, малката принцеса порасне малко, ще си наваксам  Crossing Arms

видях ти лентичката и имам само един отогвор: Надай се!  Whistling без лоши чувства, опита показва, че с 4 годишен хич няма време за шиене  Hug Heart Eyes Hug

Ана стефанова, ей такова столче искам... на дворчето  Flutter

имам нещо ушито  Blush но е за подарък и няма да го изтипосам сега, ето малко хвалби за домашна употреба  Hug

# 635
  • София и там където не се пуши
И аз само междудругото имах ама много малко време за шиене много рядко. И сега пуберите като ме ядосват, чак сега след толкова години сядам. Сега като ушия гоблена, който в момента шия, имам намерение пак да почина. То впрочем, не е почивка, ама време си няма.

# 636
Аз шия най вече, когато другите спят  Simple Smile Завърнахме се от село, там по цял ден мързелувах с децата на двора, а вечер шиех. Ето и резултата - етапче от пролетния ми подарък от томболата:

Видях много красиви неща тук, не съм коментирала заради лимитирания нет на преносимия компютър  Mr. Green

# 637
Ана стефанова, много е красиво! Завиждам ти,че шиеш такава красота Wink

# 638
  • Плевен
 ShockedЛеле,какво правите бе момичета!Красота след красота гледам и не мога очи да сваля от тях #Crazy!Кого да похваля по-напред newsm78 ,че да не изпусна някой!Станоци,гоблени,великденски радости ,все хубостии!Супер сте ! smile3525 newsm51 newsm20

То и моите шивашки творения все около пипо се въртят  kyllmgДа знае милото що го чака на Великден! Grinning

Тези още не съм решила как да ги оформя  Thinking

# 639
Страхотни неща ,сте показали момичета.Аз шия от дъжд на вятър Joy.Все не ми остава време.

# 640
Eдно етапче и от мен (благодарение на ba4iiska, схемичката е от нея):

Супер красоти, много я обичат тази тема  Hug Hug Hug Hug Hug

# 641
http://www.gobleni-magazinbg.com/userfiles/productlargeimages/product_247.jpg

Ето това мисля да ушия за един познат роден в годината на Тигъра  Wink

Видях го в БГгоблени, ама се притеснявам да купя оттам , в оригинал на коя фирма е , знаете ли ?

Предпочитам да шия оригинални гоблени, ето сега довършвайки Испанската танцьорка на Ланарте забелязвам , че има останали конци за още един гоблен  Crazy

А показаните красоти ме оставят без думи, чета ви да знаете , нищо че не пиша  Mr. Green

# 642
И в моя Ланарте май има конци за още един гоблен.

# 643
  • Пловдив
pepen, Goody чудесни великденски неща!
letiziq , Anna Stefanova , ИнаТ приятни етапчета от нежни гоблени!

Аз влизам да помоля за малко помощ. Май ще шия тези орхидеи, обаче се оказа, че нямам ключ. Ако някой може да помогне. Благодаря предварително!

И ще нещо -според вас ще стоят ли добре на панама като тази?
http://ttab.snimka.bg/tapestries/gobleni.502429.22998651

# 644
  • Пловдив
Някой може ли да даде схема на  гоблена с индийката - Айшвария Рай - мис свят 1994?

Общи условия

Активация на акаунт