Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 663
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug

Когато конвертирам от РМ в PDF формат, някои от схемите ми излизат черно- бели, а други цветни newsm78 Къде трябва да натисна, за да ми излизат черно- бели?

Виж картинките.Влизаш в това меню (1 картинка), заградения чекбокс трябва да е празен (като на картинка 2).Ако чекбокса не е отментнат, схемите ще излизат чернобели.Ако е с отметка - цветни.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 08:00 от sissak

# 196
Sissak, приеми моите най-сърдечни пожелания за здраве, любов и много време за любимото ти хоби! Вчера от 9 ч нямах никакво време за компютър, а вие сте изписали толкова много и сте показали много красоти. Скоро и аз ще покажа.

# 197
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug

Когато конвертирам от РМ в PDF формат, някои от схемите ми излизат черно- бели, а други цветни newsm78 Къде трябва да натисна, за да ми излизат черно- бели?

Виж картинките.Влизаш в това меню (1 картинка), заградения чекбокс трябва да е празен (като на картинка 2).Ако чекбокса не е отментнат, схемите ще излизат чернобели.Ако е с отметка - цветни.

Опитах 12345678 пъти и не става!!!! Следвах инструкциите точно, ама не ,та не. Става въпрос за този гоблен Все цветна ми излиза схемата newsm78
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2855/647402756533850724130077 … CrVoKc5CTXuct.JPG

# 198
Биляна,
 а кой гоблен шиеш? На Солария имам предвид.
Със собственичката можеш да се свържеш много лесно ,ако в гоблените.орг пишеш нещо против фирмата ѝSimple Smile И там е регистрирана като потребител solaria.
А можеш и да и пишеш . Ето това е профила.

http://www.goblenite.org/member.php?u=84

Фирмата като цяло не е много контактна с клиенти. Невъзпитани служители и никаква информация или помощ.

meri1966,
 дай по-добре схемата, за да се види кой е проблема.

# 199
В магазин е абсурд, там 10 чилета ми изглеждат един и същи цвят.Просто трябва да се свържа някак с тях.

Биляна,  Heart Eyes можеш да си ги намериш в магазина, личат си. Отдалече и когато са плътно на чиле, а ти с единичен конец, ти се струва, че няма разлика, но можеш да го намериш. Майка ми нали ни уши тайната вечеря от Вачеви и останаха много конци ДМЦ без номер, обаче ги ползваме. Трябва да разлистиш конците от чилето малко (ще ти дадат ли?  Thinking Нямам предвид да го разплиташ и оплиташ  Laughing) и между неговите конци да сложиш твоя. Ако има разлика ще я видиш  Peace

П.С. На Милена също ми се е случвало - от някои конци бях на лимита да не ми достигне, а от други остана адски много  Crazy Виж, Вачевите ги сглобяват добре. Аз затова обичам аз да си ги комплектовам, винаги ми остава много, не се притеснявам и си прескачам смело  hahaha А и после ползвам останалите за други гоблени, между мен, майка ми и сестра ми постоянно прехвърчат конци  Joy

# 200
Излизат ти цветни и то в червено само някои от символите.Гледай долу в легендата.Двойно почукване с мишката върху всеки символ в червено.Отваря ти се меню.Отиваш на SIMBOL FORMAT (zзаградила съм го) .От падащото меню си избираш BLACK (виж картинката)

Това се прави поотделно за всеки символ в червено.

# 201
Извинете за невежеството ми, не съм много запозната с тази програма РМ.Имам схеми на гоблена гроздоберачката свалени от нета , които пробвах да разпечатам ама нищо не става.С тази програма РМ мога ли да ги направя четливи и ако да как?

# 202
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
А с каква програма трябва да се отворят файлове  тип ***.7z ?

# 203

Това е архивираща програма.Свободен софтуер.Можеш да прочетеш повече за нея, както и да я изтеглиш от тук:

http://7-zip.hit.bg/

Извинете за невежеството ми, не съм много запозната с тази програма РМ.Имам схеми на гоблена гроздоберачката свалени от нета , които пробвах да разпечатам ама нищо не става.С тази програма РМ мога ли да ги направя четливи и ако да как?

Чрез пренабор.Имам бегла представа и съм правила няколко малки пренабора, но не се ангажирам със съвети, защото не съм компетентна по темата.

Ако искаш дай картинка и някой може да ти прати по-четлива схема.

# 204
  • Пловдив

Архивираща програма, отваря се с Windows 7

# 205
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Благодаря, Сисак,did_tag . Отворих го.

# 206
Ето на тези гоблени схемите са нечетливи .Ако може някой да ми помогне да ги направи по четливи или ми прати други ще съм много благодарна Hug.
http://amasi.snimka.bg/experiment/gobleni.241894.22808646
http://amasi.snimka.bg/experiment/gobleni.241894.22808647

# 207
  • София
 Аз съм много ядосана на Солария и влизам да моля за помощ.Вече втори конец не ми достига. NaughtyПървият път се свързах с тях, сега не мога.На мейлът също не мога да се свържа.Не стига, че този гоблен ме мъчи с хилядите единични бодчета, а сега и конците са им малко.А пък от някои с които вече няма да шия, мога да направя още 3 гоблена.
 Някой скоро казваше, че мога да се свържа с дизайнерката на гоблените.Все мисля, че беше Деси????
 Дори и да бъркам, знаете ли как мога да разбера номерът на липсващият ми конец?В магазин е абсурд, там 10 чилета ми изглеждат един и същи цвят.Просто трябва да се свържа някак с тях.

Блонди, супер са! Heart Eyes

Аз си писах с нея на този адрес, но май го взех от сайта solaria@online.bg
Стоянка ми отговори още на следващия ден и беше страшно мила. Може би ако я няма в страната другите служителки не отговарят на имейли, просто не знам каква е причината

По-късно ще се връщам да ви чета, че сте изписали много странички

# 208
  • Benelux / Varna
Lady, разкошни са пеперудките:)
Mариета, няма какво да те притеснява,че започваш Дименшъна от средата- аз съм ги почвала оттам, а и не само аз - после тръгваш накъдето ти е удобно. Има хора които шият отгоре на долу и обратното, всичко е въпрос на удобство за теб самата. По принцип винаги започвам от средата дименшъна, за да ми е центриран правилно на панамата, а това е важно - особено ако е тонирана.
Блонди, радвам се да те видя и тук:) Незнаех,че гоблените ти са хоби:)

# 209
sissak, огромни благодарности smile3525

Общи условия

Активация на акаунт