Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 593
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!Чета ви отдавна и следя,когато имам възможност.За първи път си позволявам да пиша тук.Изумена съм какви красоти бродирате.Simple SmileИмам една огромна молба към вас.Търся гоблен схема на св.Теодор(мисля,че така се казва).Синът ми се казва Тодор и искам да му ушия една икона  и да я осветя в църква.Ще ви бъда много благодарна,ако някой може да ми помогне.Тъсрих из руските сайтове-но за съжалние не успявам да открия.Благодаря ви предварително.Ето няколко мои ушити гоблени-Мостара не съм го шила аз а майка ми. http://todoratanasov.snimka.bg/tapestries/gobleni-2.446361.all
Лек ден на всикчи!

# 226
  • Ловеч
Момичета гоблена на балерината с двата лебеда на коя фирма беше?

моята балерина е на Милена стил.

поздрави на всички за поредните красоти.

# 227
Не го намирам в техен каталог Crazy

# 228
  • UK/София

Аз продължавам одисеята си със Солария. #Cussing outНе е истина колко пари и нерви ми костват.Вчера уж ми дадоха номерата на недостигащите конци, днес отидох в магазина да си ги купя и се хванах за главата.Вместо телесен цвят са ми дали алено червено, другият също е коренно различен.Само дето бих 1ч. път до там.Прибрах се, пак се обадих и една леля ми вдигна скандал как не ми стигали конците. ShockedС драстични количества не ми стигат, не съм разшивала, шия докато не се изхаби.Да съм се обадила утре, можело да ми кажат номерата(ако са на кеф, доколкото разбрах).Бясна съм, остава ми още много малко, а съм с вързани ръце.Оплаках се. Sad

# 229
Здравейте момичета!Чета ви отдавна и следя,когато имам възможност.За първи път си позволявам да пиша тук.Изумена съм какви красоти бродирате.Simple SmileИмам една огромна молба към вас.Търся гоблен схема на св.Теодор(мисля,че така се казва).Синът ми се казва Тодор и искам да му ушия една икона  и да я осветя в църква.Ще ви бъда много благодарна,ако някой може да ми помогне.Тъсрих из руските сайтове-но за съжалние не успявам да открия.Благодаря ви предварително.Ето няколко мои ушити гоблени-Мостара не съм го шила аз а майка ми. http://todoratanasov.snimka.bg/tapestries/gobleni-2.446361.all
Лек ден на всикчи!

Имаш стахотни гоблени.Имам една молба ,може ли да качиш схемата маклуин( тази на която са и трите колички).Благодаря предварително!

# 230
Лек ден на всикчи!

Tomitooo, моят син е Теодор и аз също искам да му избоцкам нещо. Харесала съм керамичната икона от Преслав на Теодор Стратилат, видях, че в Гобленко я имат, другаде също съм виждала готова комплектовка,  не помня къде беше, но тази на Гобленко определено ми харесва повече, поне на снимката.
Досега не съм шила техен гоблен, има ли някой, който  е шил специално тази икона?

Поздравявам ви момичета за страхотните гоблени, които показвате!  bouquet Чета ви редовно и ви се възхищавам. Правите деня ми по-добър, благодаря ви! Hug  bouquet

# 231
ditka_sl благодаря ви!Незнам как се качват схемите тук,ако искате на пощата мога да ви ги изпратя.
Moon pie да мисля,че така се казваше Тедор Стратилат.Досега не съм шила икона и много не съм запозната.Благодаря ви!

# 232

За съжаление ключът на схемата е без номерата на конците-аз си го направих по моя преценка!:)

# 233
Здравейте момичета,
наминавам само да ви благодаря, за готовността и съпричастността към нашия базар.
Пускам темата, която съм отворила, за него. Искам да ви кажа, че Айнур е една от майките, която има прекрасно детенце с муковисцидоза и че тя много ни помага споделяйки идеята с вас.
Разгледах темите ви, вие творите чудеса, ще бъда щастлива, вашия труд да помогне на нас и нашите дечица!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.msg18198134#msg18198134

# 234
  • Варненска клюкарка

Моите лаленца цъфнаха! Това ми е първият гоблен с кръстат бод и не очаквах, че ще го подкарам с такава скорост, но истината е, че така се шие много бързо и лесно.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 17:51 от Беллора

# 235
Tomitooo много благодаря!  bouquet

# 236
  • София /Абсурдистан

Аз продължавам одисеята си със Солария. #Cussing outНе е истина колко пари и нерви ми костват.Вчера уж ми дадоха номерата на недостигащите конци, днес отидох в магазина да си ги купя и се хванах за главата.Вместо телесен цвят са ми дали алено червено, другият също е коренно различен.Само дето бих 1ч. път до там.Прибрах се, пак се обадих и една леля ми вдигна скандал как не ми стигали конците. ShockedС драстични количества не ми стигат, не съм разшивала, шия докато не се изхаби.Да съм се обадила утре, можело да ми кажат номерата(ако са на кеф, доколкото разбрах).Бясна съм, остава ми още много малко, а съм с вързани ръце.Оплаках се. Sad
Не може ли да си вземеш мостри от конците и с тях да отидеш в магазина да ти подберат недостигащите. Що се разправяш с разни ... хайде да не уточнявам какви Simple Smile
В българските комплектовки много често не достигат конците. Бутат си вътре колкото си решат и все нещо им има. На мен ми  се е случвало и на сгрешени схеми да попадам даже. А с какви свирепи стринки, работещи в системата съм се разправяла, не за описване Simple Smile И да им звъниш, и да им се оплакваш, ефект никакъв. Затова и от много години не купувам бг комплектовки. Все някакъв проблем има. Как пък веднъж не попаднах на такова чудо с Dimensions ...

# 237
Здравейте момичета. Отново поклон пред красотите, които творите  omm
Аз наминавам набързо да ви почерпя за рождения си ден

за съжаление не е правена от мен
а това е букета, с който ме събуди любимия човек

Хубав и слънчев ден пожелавам на всички

# 238
az7117 Честит рожден ден!
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.

# 239
  • София
Честит рожден ден, az7117! Пожелавам ти здраве и щастие  bouquet
Аз избрах гоблена, който ще шия за Кръстницата, дори вчера го започнах - "Мадона с младенеца", 11х13 см . Щом напредна ще покажа снимки Peace
Хубав пролетен ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт