Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 705
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
аз пристигам в неделя вечерта, но в понеделник пътувам за русе. ако там се организирате за кафе вечерно, идвам  Mr. Green

Дж-то кога ще дойдеш в Русе,аз съм за кафе,само някак трябва да организираме срещата.

# 466
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Това е последното - Панна Дърво на парите не съм го и изпрала дори тъй като досега бях в градината. Вчера се опитах да си подготвя и Планината на парите на Панна, но се оказа, че в схемата с един и същи знак е дадено да се шие  кръстче и полукръстче, така че утре го оправям, принтирам и почвам. Но това не означава, че стоя така - започнах едно малко гобленче - детелинка с подкова, което получих от тук от antoniabg

# 467
  • София

Това е последното - Панна Дърво на парите не съм го и изпрала дори тъй като досега бях в градината. Вчера се опитах да си подготвя и Планината на парите на Панна,
Здравей, страхотно е станало. Може ли да споделиш схемичката и на дървото и на планината, благодаря ти предварително.
Скоро ще покажа рамкирани големите и малките лалета на Ланарте в/у които работех през последните месеци. В момента се трудя в/у коледния подарък от томболата - понеже го обърках много тогава и сега си оправям грешките.
Поздравления за всички, невероятни красоти създавате.  bouquet

# 468
Да покажа завършения си сватбен гоблен

# 469
аууу този сватбеният е страхотен просто.
аз вече съм си в божурище  Heart Eyes със същият телефон съм си, ако някой реши да ме търси
joana-d, дай ми на ЛС телефона си и ще ти звънна като знам точно кога ще съм в русе, да се видим ако ти е удобно.

# 470
  • ГОре на черешата...
Дж-то, не мога да се стърпя - честита ти нова лентичка  bouquet!

# 471
  • София и там където не се пуши
Айнур, ама май на сватба ще ходиш.  newsm78, дали е това което ти пожелавам  newsm78

Страхотен гоблен.

# 472
  • София
Здравейте, аз съм начинаеща в шиенето и сега съм на финала на едни гобленче, но на края ми остана шиене със един конец Pearlescent effects E 5200 от DMC /бял сребрист с метално нишка/, който е много твърд и много трудно се шие с него, а и не става красиво. Много се разбрижда и омотава и ме знам какво да правя. Моля някой с опит да ми помогне дали има някаква специална техника на шиене?

# 473
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, аз съм начинаеща в шиенето и сега съм на финала на едни гобленче, но на края ми остана шиене със един конец Pearlescent effects E 5200 от DMC /бял сребрист с метално нишка/, който е много твърд и много трудно се шие с него, а и не става красиво. Много се разбрижда и омотава и ме знам какво да правя. Моля някой с опит да ми помогне дали има някаква специална техника на шиене?

това са указания от брошурката за ламетат, но свършиха работа за светещия конец, ще свършат работа и на теб  Hug
вържи конеца за иглата, така и двата ката ще вървят заедно; ший с по-къси конци; сложи гергеф и ший с бод отгоре и после отдолу. така става по-бавно, но ще е по-равно  Hug

# 474
Дж-то, благодаря ти  Hug
Дороти, да, на сватба ще ходя  Wink , на първия си братовчед  Laughing Дано им хареса  Blush

# 475
Дж-то, не мога да се стърпя - честита ти нова лентичка  bouquet!

Честито и от мен! Пожелавам ти най-прекрасните емоции, докато чакаш най-щастливото събитие!

# 476
Айнур, получил се е много нежен.Дано и младоженците имат такъв красив съвместен живот, като гоблена, който им подаряваш.

Аз се явявам с тази графика:

# 477
Момичета,някой има ли схемата на това?Много ми хареса!
http://radikal.ru/F/i058.radikal.ru/0904/35/731dd7d0412b.jpg.html

# 478
Здравейте момичета! Пролетта настъпва все по-осезаемо и вие сте се разбързали като пчелички с толкоз чевръсти пръсти #Crazy а някой дори и с три ръце  Laughing страхотни красоти сте показали! Браво на всички  Hug
ето и едно етапче от мен - благодарение на cveteto123
https://picasaweb.google.com/patelina/Gobleni#5591604691060493826
специално за половинката.

meri1966 виждам, че се чудиш все още за котенцата, много са сладки и на мен ми изглежда, че ще се получи по-добре със син фон. Та докато шия това гобленче за мъжа ми и си мислех, че комбинацията на сините конци в моя фон ще са подходящи и в твоя случай, разгледай снимките - въпреки, че не съм ушила много, но ако ти харесат ще ти дам номерата. ДМЦ са - номера: 3325, 813, 931.
Хубав ден на всички и лека седмица.   bouquet

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 10:04 от delfin4e

# 479
delfin4e, много ми харесаха сините конци newsm10

Общи условия

Активация на акаунт