Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 307
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте:)
Децата са по-добре! И двамата пият Аугометин  Sick и малко кашлят, но поне не вдигат температури и като цяло са по-добре. Анди още няма апетит, много малко хапва и е станал като комарче слабичък..
За ОДЗто,, че сме приети просто не мога да повярвам Wink Явно Андрей си е късметлия. Приет е на 2 желание в друг квартал, но свеки живее в съседния блок и ще го наглежда. Малко ми сви под лъжичката като си помисля, че може да тръгне още Юни месец, ноо като цяло вярвам, че много ще му хареса на градина. Той е много общителен и все търси контакт с деца..
Във Варна отвориха Джъмбо, много се радвам и ходих да зяпам в неделя. Харесах му на Андрей бански с Мики маус. Има много хубави неща евтинки и мисля да похарча доста парички там:)
Мим, честито и на вас за градината! Къде ше ходи Ели?За среща на плажа може и да се пробвам, но трябва с мъжа ми да дойда, че сама с двамата няма да се оправя, пък и ми е далечко инче звучи добре..
А бе Андрей нещо го мързи да ходи,, напоследък все иска да го нося и незнам дали е отпаднал от болестта още или просто го мързи. Ама и в количка не иска да седи..иска да го носим!

# 571
  • Варна.....
babyblue забравила съм Андрей 2008г. ли е роден? Защото на мен направо ми отказаха да вземат документи, т. като системата щяла да изплюе ЕГН с 2009?
Ралче, Преслав от доста време се храни с малка лъжичка.
Тоби, та колко деца казваш имаш? Дали пък не е стоножка твоето чадо?
А къде е това Джъмбо във Варна? И какво му е по- различното от другите магазини? И само аз ли като вляза в детски магазин не мога да избера нищо, че от всичко има у дома /като включим и наследството естествено/?

# 572
  • Варна
Джъмбото е във Владиславово, ние сме приети там - градината е на 10м от блока ми:) Много съм щастлива. Ели също не иска да върви, не иска и в количка.....

А за плажа - Тайс, малката също бяга на различни страни, НО два пъти ходихме там - ами няма мърдане по 2 часа - давам и лопатки, кофички и тя играе с пясъка, а и там има детски кът и пързалки, НО аз изгорях в неделя...та трябва да се ходи след 18ч вече....

# 573
  • Ловеч
Тези с лентичка  между пръстите не ще да ги види ,не дава даже да му ги обуя-явно не са удобни ,така че само с проба.Иначе за последните сандалки -тези с чорапките Laughing не се стърпях-имаше такива миналото лято .Носи ги нонстоп и не мръднаха -идеални са за плаж -бързо съхнат и са много леки.Марката е BEPPI-цена 19 лв,новата колекция към 24 лв.
tais -за сега едно ,ако можеше поне още две,дрехи ,играчки и обувки мнооооооого.
Ивко не иска да ходи ако не са му удобни обувките  и особенно когато е бос по сандали,но моне си казва -Не удобно мамо Wink

# 574
  • София
Бейбиблу, много се радвам, че се оправят дечицата Hug HugМного целувки на двамата PeaceХа честито ви ОДЗ newsm68 Дано късметът никога не напуска Анди, че и вие покрай него да намазвате Wink
По повод яслите, беше много смешно, защото Преслав  и Самуела и двамата можеха да кандидатстват само за ясла Grinning Естествено тя не е приета Laughing
Преслав свиква с яслата-сега плаче само сутрин, като види баща си, защото той го кара и крещи:"Чао, татии, само мамаааа", но облече ли го, драмата престава Simple SmileДоволна съм. Днес занесохме сладки Rolling Eyes и надути балони за предстоящия празник. Това ни поискаха, но обсъждахме с други мами-защо сладки, а не плодове, например newsm78
От няколко дена Самуелка яде картофче, голяма е скица-една лъжичка я премята из устата си няколко минути Grinning, ама да ви кажа му се яде на това дребното, само като ме види да се храня и започва да следи всяко движение на приборите с поглед, не й липсва апетит Grinning
Аз имам малко проблеми с едната гърда и сега ходя на процедури (благодаря на Усмихнато за препоръките и съдействието), надявам се да се оправят нещата скоро Sunglasses
Бъдете живи, здрави и много усмихнати Hug Hug

# 575
ралче, Катерина успешно се справя и с малка и с голяма вилица, супи и млека си яде сама с лъжица, дори и с ножа знае какво да прави...но тя се храни сама още от 10месечна...мисля, че колкото по-рано им се даде да се опитват толкова по-бързо съответно се научават...иначе сега пък като е по-голяма по-бързо ще се научи...не мисля, че ще се нарани...

за сандалите, чакам си едни на адидас от спортдепо утре да пристигнат...и по повод детски празник съм на най-гадния си изпит в историята на следването ми...с пищови съм заредила телефона, пък дано го вземем...

иначе утре от 9 до 13ч ще съм в южния парк с момичетата от НАПК...

# 576
# 577
# 578

Честит празник! Весело и безгрижно детство на всички дечица!  Hug

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 05:15 от Patilina

# 579
Тъкмо се бях засилила да купувам едни джапанки с лента между пръстите и се отказах  Whistling. Явно ще трябва да се пробва. Айде кажете ми откъде да му намеря читави, хубави и евтини сандали?  Rolling Eyes Взех му едни на Елефантен от Дайхман, но не ми харесват на външен вид  Crazy. И всичко, което намирам и ми харесва е над 60 кинта, а не ми се дават толкова пари...  Rolling Eyes

И честит празник на всички деца - малки и големи  Laughing   bouquet

# 580
  • София
Сис, кой номер носи Кало?

# 581
# 582
  • Ловеч
щях да ти пратя от нашите ,ама сте 3 номера по-малки newsm78 Mr. Green

# 583
Честит празник на всички дечица! Да са живи и здрави, много да папкат и да слушкат, да са весели и щастливи!
Безоблачно детство и весел празник! Grinning Hug

При нас в Лидл пускат периодично детски дрешки и обувки. От там купих на Ивайла 2 чифта сандалки и два чифта кроксове.

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 16:55 от yagodka

# 584
промоция на адидас има в спорт депо за 39,20лв...много са готини...Катерина е с 25 и 1/3 хахаха...

Честит празник на всички деца...и пораснали и непораснали...

Общи условия

Активация на акаунт