Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 312
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Сис съседите са неизкореними, щото и те дойдоха с нас преди 2-3 години. Обаче съседното място се продава. Съседно - дели ни несъществуваща ограда и там сме насадили био зеленчуковата си градина. Банално - домати, тиквички, картофи, билки, грах, такива работи. Гледам да запълвам пространството, че да не пустее земята. А, мила ми Мила, био градинка в апартамента е супер - в Лагера имах люти чушки, които хем бяха красиви, хем ставаха за ядене, макар че не ям люто, ама се намираха приятели да им се зарадват.  Heart Eyes Билчиците са си класика и то много практична.  Heart Eyes

# 556
Кокос, колкото хаотично пиша, толкова хаотично ми е и в главата и в живота...и според майка ми и детето, затова и е такова-щуро, неподредено, емоционално и т.н...ама пък ми е весело, та знае ли се...от малка никога не съм обичала да подреждам...правех го рядко, но пък за сметка на това и в най-големия хаос, знам кое, къде се намира...

Ланг, къде живееш... аз затова си харесвам квартала...верно, че малко циганите ни са в повече, ама то вече къде не са...близо сме о центъра, има блокове на три-четири места само(и за мой огормен късмет живея в блок  Mr. Green), спокойно ни е...и е много готино...аз от тук не бих се махнала...

Сис, виж ми профила и от там всички публикации...от самото начало съ писала така...така, че ще е от някъде преи това...

ей сега се сетих...преди форумите се подвизавах много в скайп...то като си няма работа човек...та от там ще да е било...

# 557
  • Ловеч
ЕЕЕЕ засрамете се два дена нито ред -после жените били клюкарки  Laughing Laughing Laughing
Аз няма с какво да се похваля,освен че заваля и ,че купих поредният чифт сандалки на джуджето.
А то милото е спало 4 часа с баба си -довечера ще ги пращам на дискотека ,няма кой да ги търпи да щуреят до сред нощ Naughty

# 558
  • Ловеч
Брях Shocked ни глас ,ни стон newsm78

# 559
  • Варна
Тук съм.... Laughing
Утре е "томболата" за ДГ във Варна - стискайте палци, че не ми се мисли, ако не я приемат...

Мъжа ми е още на работа...за първи път откакто Ели се е родила, я къпя и приспивам сама:) Е, успях...сега си сипвам ракийка!!!

# 560
Опа съм  Mr. Green Наздраве !
Сватя стискам палци за ДГ  Praynig . Дано вие имате късмет, щото нас не ни огря  Whistling Трябва да се хуквам и да обикалям частните ДГ  Tired А пък ни се падна много кофти номер - бяхме втори под чертата на първо класиране, този преди нас се отказа, и в момента, в който се освободиха места цъфнаха някакви десетточковци от не знам къде  #Cussing out В момента сме на почетното трето място в листа на чакащите при 0 обявени свободни места  Whistling Здраве да е  Mr. Green Яд ме е само, че номера му е нисък, щото примерно ако беше на 80та позиция отадвна да съм забравила и да не се занимавам, а сега проверявам през пет минути  ooooh!
Лека  Hug

# 561
Ето ме и мен Grinning Все още съм на родна земя. Много работа ми се отвори- лекари, зъболекари, на майка ми помагам да си оформи док. за пенсия и за капак и ремонт правя. По цял ден търча из града с корема, детето и майка ми. Но да не си помисли някой, че не намирам време и за забавления- по всички въртележки, детски центрове, магазини и фешън кафета вече познават Анджито Grinning А в Неделя бяхме на аквапарк- е, няма такъв кеф!
Това е от мен, шкембака расте, аз не хубавея усилено, но се чувствам прекрасно от това че имам бебче в корема! И отсега се точа как като родя ще се стегна и ще стана супер мацка Heart Eyes

Късмет с градините на Бубса и Мим!

# 562
  • Варна.....
Мим, Бубс, стискам палци за вас  Hug
Радостчо, почива все пак. Не се претоварвай.
Тоби, напече  Mr. Green

# 563
  • Ловеч
Тук още вали Twisted Evilсигурно защото прекалих със бройката на сандалите-6чифта hahaha

# 564
  • София
Прати един насам, че на моя няма кой да му купи  Rolling Eyes
На Мим честито(щот видях,че са приети)...А комшийката сама си е за бой, но това е тема на друг разговор Mr. Green
Мойте мангалчета вчера откриха плажния сезон. Само адски съжалих, че няма с какво да документирам. бяхме на гости на една приятелка, която беше извадила басейн. Той басейна се беше покрит, но Жожо(новото партизанско име) реши да види какво има под покривалото...И стана тя каквато стана. Почна да цапа с ръце. После го преджапа бързешком. От там и приятелчето му, после батковците. И гледаш как в 8.30 вечерта 4 деца се кискат като луди, мокри до кости...Наложи се баща им да дойде и да ги натоварим в колата, че днес щяха да са на легло...
Радостчо, ние снимки на тоз корем няма ли да видим  Rolling Eyes
Айде много ви здраве сега - гмурвам се да поработя  Mr. Green

# 565
  • Ловеч
Дони,избери си Crazy

Мим Честито!Повод за пийване и пазаруване Mr. Green

# 566
  • София
тия със сините чорапки Simple Smile))

# 567
  • София
Привет!
Нещо днес ми е многоооо недоспало, сигурно от времето Tired
Мим- Честито!
Ники- и на вас честито Simple Smile, как са бебко и Андрей, оправиха ли се от гадния вирус?
Радостчо- радвам се, че се чувсвам добре Hug
Тоби - подсети ме, че само да дадат заплати и аз трябва да обзведа дребната със сандали, а и сега се сетох, че утре е 1 юни и трябва да кажа на свекито да й купи нещо за празника.
И да попитам нещо, нали все пак се водим отчетна тема Mr. Green, давате ли на вашите да ядат с виличка, че ЙоЙо много напира вече да яде с нея, ама аз нещо не смея да й дам, все ме страх да е се убоде Rolling Eyes

# 568
  • Русе
И да попитам нещо, нали все пак се водим отчетна тема Mr. Green, давате ли на вашите да ядат с виличка, че ЙоЙо много напира вече да яде с нея, ама аз нещо не смея да й дам, все ме страх да е се убоде Rolling Eyes

Карина обича да хапва краставиците от салатата на баща си именно с вилица. Не се бодат, така беше казала педи. Виж, с ножове не давам да борави  Wink
Мим, честито класиране! ( Доника каза)  Бубс, на теб стискам палци.
Сандали купихме 2 чифта. Толкова бързо им растат крачетата и такава цифра са обувките, че не мисля да купувам повече за сега. Трябва, обаче малко летни дрешки да купя - къси гащи, клинчета, тениски, бански ( да не забравяме). А на плаж с какво ги водите - джапанки, сандали или..боси? Аз за сега й купувам само затворени сандали, а за плажа се чудя - има едни джапанки м-у пръстите като сандал..

# 569
Рали, яде си с вилица, когато има желание и интерес. С голяма вилица само, ако някой го храни. Иначе си има детска пластмасова и с нея самичък се справя. Може с такава да я пробваш, ако те е страх от голямата. Пък и да се убоде, няма да си пробие устата Wink

Люби, за морето съм взела кроксове (имитация по-скоро). Засега това са единствените летни сандали. До други още не съм стигнала  Embarassed А и детето си иска АдиГас-а (разбирайте маратонките Адидас)  Laughing

Тоби, идвам и мен да ме гледаш и да ми купуваш толкова чифтове обувки  Mr. Green

А почерпката от приетите на градина къде е?  Laughing След това ще честитя Wink За виртуална почерпка говоря Wink
На кандидатстващите - успех в борбата!

Общи условия

Активация на акаунт