Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 313
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Ловеч
Откакто спрях да гледам новини се чувствам прекрасно!Преди седмица случайно попаднах на новините в 22 и там съобщиха за случая за който Надето писа и направо не можах да мигна ooooh!
Радосчо четох някъде, че бременните могат да ползват хомеопатични ,но Усмихнатото е по-навътре тя ще каже Naughty
ИИИИИ Честита мома stork-girl!

# 541
Ей, Радостчо, пропуснах и аз да ти честитя розовата пола  Laughing  Heart Eyes. Ха дано си остане полА де, че до края май не е баш ясно, въпреки новите ни технологии Wink.
За хомеопатични - да, могат да се ползват от бременни, но трябва да е след интервю с хомеопат, който изписва едно-единствено лекарство, а не няколко по разни схеми  Peace.

И аз се радвам, че не ми остава време за новини. То само ужасии и простотии...

Гери, ще ги поздравя, ако ги видя отново Wink.

Кало почти заряза "не"-то, но пък последният му хит е "не чувам", казано с усмивка, дяволит поглед и отричащ жест с главата  Crazy

# 542
  • Варна.....
Таис - за певицата ли става въпрос newsm78 Този народ съвсем е изтрещял Shocked
Да, за певица става въпрос.

Смайлинг, от Атинянката Таис идва (т.е. не е с й). Хетера на Ал.Македонски  Mr. Green Книгата ми беше като настолна като бях момиче.

А Преслав към не чувам прибавя и запушване на ушите с пръстчета  Mr. Green

# 543
Бях сигурна, че от "Атинянката Таис".

Не ми говорете за емиграция.....

И наистина, колкото и да се опитваш да си любезен и весел, все ще се появи киселчок ...

# 544
Хм, не ми звучи като място, което ще посетя newsm78

А за новините и ужасиите, аз направо по едно време от много гледане на новини взех да се притеснявам как ще оцелеем като си дойдем до БГ-то. LaughingТо не че само тук се случват, но като почнат едни обири, убийства, катастрофи и направо лошо да ти стане. Така да ме е яд, такава китна, малка държавица, с толкова ресурси и потенциал....що така се получи.
Но пък като ме хване носталгията, гледам новини 2-3 дена и ме поотпуска. Heart Eyes

# 545
  • Варна
Наздраве от мен!!! Ели вече нани, а е и здрава /пу-пу/! А аз съм на бираааа Laughing

На Радостчо - честита мома:))))
Сиси, чакам си координатите  Crossing Arms А за емиграцията...аз от много време се замислям, ама с малко дете не може да се тръгне ей така. Ние имахме идея за Холандия, ама сега нещо много стегнато стана там. Варианта беше мъжа ми да отиде няколко месеца преди нас - да намери работа, квартира и после ние...засега сме в застой, аз искам повече от него....не мога да трая почти нищо българско, освен семейството и приятелите си - нито новините, дето масово психясват хората/слушахте ли вчера по колко самоубийства има на ден  Shocked/, нито мизерията, а най-малко пък хората. много жалко, но факт!

Айде пак да повторя - дзън!

Варненки - на плажа на Пико има много хубав детски кът в пясъка - сядаш, пиеш бира и детето се забавлява. Предлагам среща!!!

# 546
Smailing...от супер много време пиша с много точие...кефи ме...не помня защо и как го реших да го правя...но това е май откакто пиша по форумите...

отивам да се боря с едно чудовище за съм и после ще пиша пак...:*

преди малко си прегледах постовете от началото ми във форума...от тогава пиша с многоточие...ей ако знаете колко хубави емоции минаха през мен...минах през всички етапи, влизнаето ми във форума, бременността, деня когато съм разбрала, че е момиче и раждането и първите дни...много мило ми стана...и всички вие до мен...независимо, че сме се карали и спорили...поне винаги сме били заедно...

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 02:07 от lorini

# 547
  • София
Добрютру в тоз работен ден #Puppy dog Хич не ми се работи, но това е друг въпрос...
Благодаря ви ви за подкрепата Hug Аз приемам нещата спокойно. В смисъл претръпнала съм след шока миналата година за Хриси. Сега за Гого просто си го знаех Sad Хриси дори имаше много повече признаци, но осъществявахме някакъв контакт, докато с Гого такъв няма. Има де, но когато той реши. вчера ми се обади психиатърката, че иска да го види за последно, преди да напише епикризата.
Много майки приемат това състояние като едва ли не свършека на света...Аз за сега гледам ведро на нещата. Каквото такова.
По обед се гласим за турнира на Бате. Очаквам голям сеир - група фърфалаци в екипи тичащи след топка. казват, че имало и бая рев Mr. Green
Радостче, честити розови гащи Hug
Опс, шефовете дойдоха Rolling Eyes

# 548
  • Русе
Хелоу!
И аз се водя работна. Много кофти с 1 почивен ден.
Чак ме мързи да пиша. Дони, хайде, приятен турнир! Покрай болестите на Карина изтърваме всички празненства в яслата, Пфу!
Хайде, приятен ви съботен ден! За неработните - времето е тъкмо за разходки.  1swing

# 549
Мим, сори, ама малко по-сложно се оказа това с координатите... Надявам се тия дни да ги взема..

Лорини, аз пък си мислех, че от сравнително скоро е това с многоточието - в началото не го ползваше навсякъде като че ли  Thinking. Но тъй де - полюбопитствах просто  Wink

Аз днес също трябваше да съм на работа. Обаче шефовете организираха празник по повод първи юни и тия дето сме с деца намазахме  Mr. Green. И сега съм си вкъщи и се опитвам да работя, щото пък - естествено - точно по почивните дни изскача работата, но едно малко паразитче ми пречи. И ще видим дали ще свърша нещо  Rolling Eyes

# 550
  • Варна.....
Смайлинг, на коя докторка търсиш координати? Може и да ги имам. Иначе бих препоръчала нашата хомеопатка- Капинчева.

Мим, къде е това Пико? Пък и май не ми се препуска по плажа в догонване на Преслав.

# 551
Кат' сте рекли емиграция - ние "емигрирахме", но на село. Честно! Хем си дома, хем не си. В смисъл хем ти е познато, близко, родно, обаче си създаваме микросвят лека-полека. Сега следват малко клишета: ми не е като в града, ама пък и Софето е на 1 ръка. По-спокойно е (много), по-тихо, без милиардите съседи и лични драми, на които човек става дори неволен свидетел. Е, пак е родна картинка, но всеки се старае да поддържа поне около себе си. Има много какво да се желае, но стъпка по стъпка ще стане - като има афинитет към това. Пък и идват избори - оправят тротоарите, метат, мият, дет се вика опит да замажат очите на хората, ама не с лошо  Mr. Green По-честинко избори - по-добър облик на населеното място! Т'ва може като лозунг да го издигна.
За себе си знам, че няма значение къде живея, животът е навсякъде един и същ - работа, дом, "свободно" време и пак същата въртележка. Единственият критерий е на сърцето да му е широко. Друго няма. Хората и тук и там са човеци, с всичко присъщо на човешкия род. Не вярвам, че някой е по-добър или по-лош или по-възпитан или по-хуманен на етнически или регионален принцип. Все една стока. Манталитетите се поразминават, но всеки от нас има по една, две и повече отговорности, да възпита по-добри хора, за по-добро общество.

И сега да не реши някой, че рекламирам България. И аз мечтая да живея сред идеално окосени тревни площи, да мога да правя баналния си сутрешен крос, без да се страхувам, че ще ме нападнат кучета, да не ми се налага толкова често реглаж на предница и да не забивам нос в настилката в следене на кучешки фъшкии. Постижимо е, но не в нашия живот. Може би на децата ни или на внуците... Или съм твърде голям оптимист  Mr. Green

Поздрави!

# 552
Мдаааа, новини и аз не гледам, вестници не чета. По тази причина не знам такива интересни неща като убита певица, някакво земетресение или кой за какви избори се бори. Вярно поне измиха улиците и по това може да се разбере, че идват избори  Laughing

Емигриране не знам дали искам. Ходила съм, видяла съм, харесали са ми някои неща, други не. Засега си стоя на д-то в БГ с надежди, че всичко ще бъде наред.
А откога чакам хората да се научат да си хвърлят боклука разделно... Или поне да не си хвърлят общия боклук в контейнерите за хартия и пластмаса примерно само защото е 2 крачки по-близо този. Поне в случай, че реша да събирам разделно да има полза от цялото нещо.

А началото на "бек то нейчър" (това с бг букви не е много красиво, но ме разбрахте) съм го сложила с частна екологична градина на терасата на апартамента  hahaha Скоро ще имам био магданоз, копър, а след малко повече време и чери домати  Mr. Green

Лорини си пише с многоточия, без главни букви и хаотично от край време  Grinning Мария, просто не искам да знам какво ти е в главата Wink Хаотично изглежда (не че в моята е много подредено)  Mr. Green Мъка е малко за четящите, но се свиква  Peace

Ровех си преди малко за някаква рецепта и пак влязох да надникна в темата за менюто на децата над 1 год. За пореден път се удивих (че и завидях) колко разнообразно и полезно се хранят някои на фона на други. За днес менюто на Виктор и особено обедното е пълна скърб - банан, царевица на пара и купичка череши. Не знам как оцелява с толкова незасищаща храна Simple Smile Поне сутринта подложи с елда със сирене и шоколад (който сам вече си намира и се самообслужва)  Crazy

# 553
Тук.

Мразя да отработвам  Sick, нито има работа като хората, нито е спокойно, че да не си даваш зор.

Хем ми се пишеше, хем ме домързя, ато ми дойде пак муза, ще си излея мислите, за да ги споделя с вас.

# 554
Таис ( Sunglasses), там е работата - че не помня имената им  Laughing.

Мила, днес Калоян е на една топка от милинка  Embarassed. Цял ден само това е ял, а е ящно дете  Rolling Eyes. Сега спи, пък аз му готвя пиле с ориз, че като се събуди ще отвори лъвска гладна уста, подозирам  Laughing. Но пък миналото лято караше на краставици със сирене, та явно в жегите просто не му се яде. За сметка на това - 2 пъти днес изкара преработена храна  Mr. Green.

Ланг, много хубаво си го написала. Аз също съзнавам, че няма място, за което да кажеш - ето тук всичко е перфектно. Още повече, че хората сме такава порода, че дори и нещо да ни е перфектно в началото, винаги ще му намерим кусур. За мен тъжното и болното е, че всъщност много си обичам родината, много милея за нея, както се казваше в едно стихотворение.. Но в същото време все повече ме отвращават разни неща... Е, днес поне ни окосиха тревата зад блока. Ако вземат да окосят и тази на детската площадка, би било добре. И са изрязали асфалта по една улица, по други - също постоянно правят нещо - наистина си личи, че избори идат  Mr. Green.
Та, Ланг, няма ли как да изгоните съседите и да дойдем на тяхно място?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт