Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
tobito...честит празник...аз мъже не подарявам, щото съм алчна и бих си ги взела за мен  Mr. Green...на теб здраве, весело лято на морето и дай малко мотивация за 5те кила захар...аз само ще ви кажа, че дрехите от миналото лято не ми стават...всичко ми е тясно...и уж ще почвам и да свалям, ама да видим как и кога...

# 526
  • Ловеч
lorini - Мотивът ми беше същият проблем-отвъртях едни любовни дръжкии свят да ти се завие и нищо от миналото лято не ми ставаше.Най -накрая реших ,че след като можах да посрещна предизвикателството да родя дете , ще мога да се справя и с това.Никога не съм имала проблем с кг ,ядях каквото и когато искам-явно годинките си казват думата.Пробвах с Витаслим- резултат стоях си на 60 кг-спрях го и станах 63-Доника е мноооого виновна с нейните рецепти ,ама пак я обичам HugИнат му е майката +Лунна диетка всяка седмица,иначе без хляб и,тестени изкушения и сладко.Притесних се ,че стана много бързо,но апетита ми намаля сега остава да ги задържа  Wink.

# 527
tobito честит рожден ден и тук! "Мъжове" не пращам от роднинска солидарност  Mr. Green
Абе как ги правите тия номера с бързото отслабване - на мен ми трябваха около 9-10 месеца здрав глад за да сваля 11те килограма, които ми бяха останали от бременността - няма такава мъка ви казвам  ooooh!

# 528
  • Варна.....
Тобич, Честит Рожден ден и от мен!!!   happy bd (нищо не идва умно като пожелание, но утре ако го измисля ще добавя!)
Лелееее, какви мъже, пък аз днес цял ден с моят пътувах  Crossing Arms

Коприв, ай да е честито на астралният ми близнак!!! ИИИ да не чувам за инат, а за последователност  Mr. Green
Дони, сигурна съм че правиш най- доброто за твоето дете, така както само една майка може да го почувства!!  Heart Eyes
Ралче, айде скоро да се оплакваш от липса на свекърва наоколо  Laughing
Бейби блу, щом сте били на лекар и имате лечение не се притеснявай, просто дай време на мъника да се пребори.
Божеее, какви родители, децата им и чужди езици вече говорят,  Mr. Green, а моето...... Български.

Още щях да пиша, ама заспивам на клавиатурата. Кой беше от Никопол? Че да не го обидя след днешното си пътуване до там   Shocked

# 529
  • Ловеч
Пу  не съм от Никопол Rolling Eyes
За диетата  -само ябълки -никакъв секс. Mr. GreenСекса изтощава и те кара да ядеш и ти причинява и др. неудобства preggo Ако след морската ми одисея съм се закръглила,значи наистина секса е вреден Naughty
Наздраве на дружинката!

# 530
За диетата  -само ябълки -никакъв секс. Mr. Green
Без мене в тая диета  Mr. Green По-добре дИбела да ме изпратите за оня свят  Whistling Виж обратния равиант, повече ми допада - и без това не обичам особено ябълки  Mr. Green

# 531
Люби, то не са едно и две неща, които ме карат толкова сериозно да се замисля. Ама да видим колко ще е сериозно наистина и какво ще го измислим... Основно много ме тормози отношението на хората - преди това ми беше аргумент срещу емигрантството - как в чужбина винаги ще си чужденец, каквото и да правиш и колкото и време да живееш там. Но пък се замислих - тук съм си местна, но какво отношение получавам - влизам в магазина и нито "добър ден", нито нищо, дори ме гледат сякаш закуската им съм изяла  ooooh!. Еми мерси, предпочитам да се държат добре с мен, макар и да е лицемерно. А то всъщност не е и напълно лицемерно.. Като бачках в един детски магазин в САЩ ни караха задължително да сме усмихнати. Е, като си спал по 3 часа в денонощието за последните няколко седмици, ти е малко трудно да си усмихнат, но си го налагаш. И след няма и 10 минути усмивката вече не е изкуствена, настроението ти е приповдигнато, чувстваш се супер и доволен. А тук... преди известно време се скарах на един съсед, че си разхожда овчарката без повод (бях гушнала спящия Калоян и кучето дойде да ни души - знам, че кучето е кротко и добро, но се уплаших..). Оня като отвори една уста да ме овиква - селянка съм била, не знам си каква съм била  Shocked. Просто останах без думи.. Едната колежка ми обяснява как на плажната ивица край тяхната каравана изливат бетон... ама баш на плажа, върху пясъка... една друга ми разказа за една организация с добри цели... как всъщност и там е печалбарство... не че в чужбина ги няма тези неща, далеч съм от тази мисъл.. но поне дребните проблеми като високата до кръста трева на детската площадка, като кучетата, пикаещи в дворовете на детските градини, като мръсните полянки, на които трябва да ни е приятно и като мръсните ни улици, разпадащите се блокове, детските ни градини, здравната ни система, заради която и пари и връзки да имаш, пак ще си умреш от бездействието на т.нар. лекари.... тези неща са по-добре уредени... не навсякъде и не на сто процента вероятно... но така.. Айде стига, че сигурно ви развалих настроението от сутринта  Rolling Eyes

Лорини, ти пък къде си надебеляла?  newsm78

Предимството на дребните и бавнорастящи деца е, че почти всички дрехи от миналото лято им стават  Mr. Green. Което значи, че нито ще се харчат много пари за нови дрехи, нито ще се чудя откъде да намеря време и по магазини да ходя  bowuu.

Пък за кг. - на мен ми бяха нужни 5-6 месеца, за да сваля 10 кила. Никакви диети, никакви лишения - просто се върнах на работа  Mr. Green. Стана супер лесно, с нормално темпо - бързо отслабване в никакъв случай не исках, колкото и да не си харесвах слонския вид. Е, по кантар имам да свалям още 4-5 кила, но пък всички дрехи ми стават, включително и тези, които и малко преди бременността ми бяха тесни  Grinning. Сега остава пак така без усилия да се стегна, ама май много искам, а?  Mr. Green  Flutter

# 532
Първо започвам с моята новина- Анджито май ще си има сестричка Grinning
Гледахме я снощи, всичко изглежда супер, 410 грама и много шава!

Тобито, честит рожден ден! Бъди здрава и мноооого щастлива  bouquet

Дони, ти си с много здрави нерви, да знаеш. Как ги издържаш тези подмятания? А иначе браво, че положението с малкия е под контрол!

Аз се свързах с детската ендокриноложка- най-ранния й свободен час е за 2.04, т.е. няма да има време за изследвания, но поне ще се консултирам и евентуално ще ги направим там. 

Сиси, аз заминах при милото, и уж за малко-6 месеца на студентска бригада. А тогава беше много трудно с визите....и после решихме да си удължим визите и да поостанем малко. И така, малко,  по малко, та до днес. Но наистина, като си идвам, първото което ми прави впечатление е колко са кисели всички. Даже в магазина до нас, хем се познаваме и пак гледат кисело.
А живота в чужбина, верно разширява ти кръгозора, но и там си има неприятни неща. Мен, в Англия най ме тормози наличието на всякаква боклучава твар. В БГ поне циганина знае, че си е циганин, а там хем ги има разни мръсни и миризливи, хем са с права. Държа да кажа, че не съм за дискриминацията и не деля хората етнически, а по културно- хигиенни норми.

Момичета, кажете лек за сенна хрема, но да става за бременни.

# 533
  • Русе
Сиси, за жалост си много права ( не е правилно, но звучи добре като словосъчетание). Не съм живяла до сега в чужбинско, дори родния град не съм напускала, но съм чувала/чела. Миналото лято свалих 10 кг без диети ( просто не мога да пазя), но пък ходих на фитнес почти всеки ден по час и половина. И това на обед, докато дребното спи, а сутрин и вечер - разходки.  Mr. Green
Радостче, честити розови гащи.  Heart Eyes Важното е, че бебето е добре. А кога ти беше терминът?
Тайс, и какво за Никопол?  Laughing Пусто любопитство..
Хайде, приятен ден, че отивам да ма'ам една мешана скара  Simple Smile Много диетично, нали?

# 534
  • Варна.....
[
Тайс, и какво за Никопол?  Laughing Пусто любопитство..

Само след като установя липса на пристрастни в темата към този град  Mr. Green

# 535
[
Тайс, и какво за Никопол?  Laughing Пусто любопитство..

Само след като установя липса на пристрастни в темата към този град  Mr. Green

Щяха да се обадят, ако имаше Heart Eyes И мен ме загложди любопитството Laughing

Под домашен арест съм! Аптекаря не ми даде никакво лекарство за сенната хрема и в момента, в който си покажа носа навън почвам да кихам като зъл дух, и очите ми сълзят, и носа, направо съм като ходещ контрацептив Joy

# 536
Съмняваме ,че този вирус е български , защото го водя в съботите   в БГ детска градина , та може някое детенце току що пристигнало от БГ да  е донесло вируса . Почти вскички комшийки си водят децата  в същата градина и всички са болни . Аман вече !
Нат, разби ме с този български вирус  Joy Joy Joy лоши,лоши български вируси   Hug
Сиси, да я поздравиш от нас тази госпожичка (за протокола Петя е 80 см и 9,1 кг, ха сега внесох смут в редиците!). И да, ще имам нужда отекспертен съвет за отбиването...нещо явно не съм достатъчно твърда. Според мен трудно ще се откаже само, това е все едно аз да се откажа от шоколад....мммм..неееееее.
Иначе Петя вече е голямо момиче...дори вече обсъждаме сериозни теми-хаха. Преди около 2 месеца ме попита защо няма пишка, а Тики имал (Тики е нейно приятелче,което всъщност се казва Вики  Joy). Обясних и и после около седмица трябваше да назоваваме всеки който се сети, има или няма...много се беше заинтригувала нещо, добре че го забрави вече  Joy
Оффф Дони, никой не слушай..прави това,което инстинкта ти показва. Ти си герой Simple Smile А на мен Хриси ми е слабост още от бременеенето  Hug
Хаха, Кокос и Петя  научи от мен една моя любима дума...но е по гадна от Nooo... думата е Sheat...знам, че съм виновна,но като шофирам не се сдържам  Embarassed
Моми, добре сме с Петете, а твоите красавци изкъсо ги следя в FB Simple Smile Качвай повече снимки, нищо, че нямам време да коментирам  Hug
За килограмите..Усмихнатото свалила 10 кг от както е на работа, хммм  аз пък откакто се върнах на работа качих 6 кг (за 6 месеца)..не съм за пред хора  #Cussing out
Радостче, честити розови гащи  Hug

# 537
  • Варна.....
[
Тайс, и какво за Никопол?  Laughing Пусто любопитство..

Само след като установя липса на пристрастни в темата към този град  Mr. Green

Щяха да се обадят, ако имаше Heart Eyes И мен ме загложди любопитството Laughing

Казвам накратко- не че живея в мегаполис или пък съм голяма гражданка, Но там се върнах около 150г. назад. Сякаш времето е спряло в този град.
Новината на месеца е убийство, извършено преди две седмици, като част от населението разполага със снимков материал в телефона си, който предоставя на незаинтересовани лица като мен без поискване. Както и обстоен разказ на личната и семейна история след преследване из улиците на града.  Снимките забележете са направени, след като се отива до мястото на което убитата жена е хвърлена, което е трудно достъпно!
За администрацията и "съда" няма да говоря, за да незасегна "колегите" които работят там.
Още мога да пиша, но ми е направо обидно,че наши съграждани живеят в такава мизерия и посредственост.
Благодарна съм, че съм родена и имам възможността да живея в град като Варна.

Смайлинг, аз също често и задълбочено се замислям за емиграция. Но пък с моята професия това би означавало да уча още доста години.

# 538
Е след този пост на Тайс определено не ми е нужно някой да ме убеждава, че е кофти да живееш тук... Тайс, и аз ще трябва да уча (не знам колко години точно, но...), щото поприще искам да сменям... но пък и да не сменям, пак ще почна от нулата.. Но да ти кажа, май ще е по-ниската цена...

П.П. Абе все се чудя как да те пиша - Тайс или Таис?  Rolling Eyes
И другото, за което се чудя - Лорини, защо напоследък все пишеш с многоточие  Rolling Eyes  Laughing

# 539
  • София
Таис - за певицата ли става въпрос newsm78 Този народ съвсем е изтрещял Shocked

Общи условия

Активация на акаунт