Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 346
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Бубс, гоня Милен и го взимам това добро момче  Mr. Green
Добро, добро, колко да е добро - половината шампанско изляло  Joy Joy Joy

# 496
Тайс-че, ЧРД!
Бъди здрава, усмихната и много щастлива. Наздраве!!!

Моят мъж също празнува днес, да ми е жив и здрав, друго не искам. Аааа, искам, да не е толкова инат  Mr. Green

# 497
  • Ловеч
Ами ,Наздраве кат сте рекли!Тайс от мен този ,млад ,гол  и готви Laughingили поне се прави.

Лили да ти е жив , здрав и послушен мъжа!
По повод гардерба на Катерина преброих 27 тениски  ,а потниците и късите гащи  се отказах-зави ми се свят Mr. GreenПопрекалявам,но и никой не ме спира Rolling Eyes

# 498
  • София
таис,толкоз мъже-ша са озориш;р Да идвам на помощ...Все пак приятел в нужда се познава. Аре НАЗДРАВЕ
Копривикс, жив и здрав да ти е Лучков Simple Smile

# 499
Тайс- Честит рожден ден!!! Жива, здрава и многооо щастлива да си винаги...  bouquet
Еййй какво стана...то са мъже, то е пиене...тцтцтцтцтцтцтц Joy Joy
Виждам че летните емоции са ви хванали. Mr. Green Ние открихме сезона днес. Ей това морето е като наркорик. Laughing Уж си викам отивам за малко (1,2 часа), само веднъж седмично, нооо... как седна на шезлонга не ми се става вече Embarassed как се прибера вкъщи пак ми се връща на плажа. Крис може да ме търси само ако е в опасност живота му. Mr. Green Не знам вас, но мен плажа ме прави голям парцал... Embarassed

# 500
  • Ловеч
Добро утро !
Хайде да почерпя и аз Wink

# 501
Опаааа , здрастиииииииии  Simple Smile

Тайс , Ч Р Д , душко ! Те по- горе са ме изпреварили , то мъже  , то пиене .....,друго освен здраве  и да носиш на мъже  и на пиене не ми остана да ти пожелая  Wink

Тобито  ,кажи що черпиш ,че да знаем какви картинки да ти " пожелаваме " Wink

Сега  и при нас положението  е болно . Явно този вирус с високата температура върлува навсякъде . Миналата неделя започна с висока темп. за няколко дни , после премина на сополи и кашлица без темп . Тази неделя пак вдигна температура и до днес все още вдига . Не съм го водила на доктор , щото нищо друго  му няма , беснее като луд . Но ако продължи така ще трябва да го заведа да видим зъб ли  е   вирус  ли е   Rolling Eyes
Съмняваме ,че този вирус е български , защото го водя в съботите   в БГ детска градина , та може някое детенце току що пристигнало от БГ да  е донесло вируса . Почти вскички комшийки си водят децата  в същата градина и всички са болни . Аман вече !

На гърне на го слагам и  не искам , време е да се учи вече направо на чинията. Пишка  в тоалетната , когато е гол  , за акането - да стои  и да клечи там няма време  , що да си губи времето там , като през това време може да  направи поредната беля . Та с две думи с тоалетната сме до никъде .

За говоренето - вече ме побърква , бърбори постоянно . На  микс от човешки и  на бебешки  LaughingНо аз си  му разбирам. Въпроси не задава , опааа излъгах  Rolling Eyes Единствения въпрос, който задава е    ": Мамо  , може ли ....." Повтаря и се опитва да разказва преживяното , тук -там хващам някоя дума .

Хайде стига толкоз ,  че много ми стана .

Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig

# 502
  • Ловеч
Имам Рожден ден Laughing
Приемам поздравления под формата на мъже(нали съм още мома hahaha)и пиене,яденето както вече знаете съм го спряла- 5 пакета захар (Дай Боже всекиму)

# 503
Ми тогава ти пожелавам тази картинка :

Да си жива и здрава и много щастива !   bouquet  bouquet  bouquet

# 504
  • Ловеч
natali81 Joyнаправо ме разби-за всеки ден от седмицата по-един,в неделя почивка Mr. Green

# 505
Неда, честит рожден ден! Като си рекла, че искаш мъже, избери си от тези  Laughing

Ако пък случайно откажеш тортата им, да те почерпя с нещо от твоята диета  Grinning

Успех с килограмите захар! Може и бизнес да завъдиш скоро време с толкова захар  Wink

# 506
Аз мъже няма да търся сега, те са ви показали достатъчно (ей, ама май повечето жени тук са на само ябълкова диета  Mr. Green).

Тайс, Тоби, честити ви рождени дни! Бъдете здрави, щастливи, обичани и слаби  Laughing  Hug  bouquet

Лили, честито и на твоя мъж! Айде и от мен едно пожелание да не е толкова инат  Mr. Green.

Болните да оздравяват   bouquet. Мен вчера ме привикаха да си взема дечкото по-рано от яслата, че бил с "много сериозен конюнктивит" - казано с тон, подобаващ на изключително важна особа, чието мнение не подлежи на съмнения. Е, имаше си гурели, бяха и зачервени очите (сигурно заради това онзи ден беше вдигал Т). Снощи дадохме 2 пъти от хомеопатичното му лекарство и тази сутрин гурели нямаше  Grinning. Едното му оче е още леко зачервено, но ще се оправи. Все пак днес е на бабина ясла Simple Smile. Утре пак на другата, пък в събота ще прави керамични фигури  Crazy - от офиса ни организират детско парти по случай първи юни и ще видим дали и какви ще ги сътворим Laughing.

# 507
  • София
Аз пък и пожелавам Кума ша и стана, ако се налага Joy И и е време за сестричка вече мисля аз  Mr. Green
Мда, да не чувам за болни повече Crossing Arms
Аз в събота съм на "турнит" по футбол в обедната почивка. Никой не е съобразил, че събота е работен ден и хиляда гимнастики кой ще го заведе футболиста до Студентски град.
Вчера беше и последния преглед на дребен. Становище другата седмица. И да, опасенията ми са били верни, но сме взели мерки на време Rolling Eyes Личало си, че с детето се работи, както и че той поддава на обучение

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 09:52 от Доника

# 508
Дони, за малкото ли иде реч?  Embarassed И кои по-точно опасения са се оказали верни (че то едно ли беше Rolling Eyes)? Но пък новината си е хубава де:
..., но сме взели мерки на време Rolling Eyes Личало си, че с детето се работи, както и че той поддава на обучение

Дано все така поддава и дано бързо се повлияе в най-добрата възможна посока  Grinning   bouquet

На Гери пропуснах да кажа - вчера в квартала видяхме една госпожица - същия калибър като Петя и също на толкова годинки  Heart Eyes. Не знам това дали те успокоява, но поне не сте самички  Wink  Hug

# 509
  • София
Тоби- Честито и от мен!Желая ти най-напред здраве, много щастливи моменти, много усмивки, радостни емоции, осъществени мечти и успехи във всички начинания  bouquet
Mr. Green Heart Eyes
Лили- Честито и на съпруга ти, да е здрав и да има много успехи в живота  bouquet
Лорини- и ЙоЙо има много летни неща, онзи ден ги наизвадих да видя кое й става, от нейното братовчедче има страшно много роклички, потничета, блузки, и то кое от кео по-шарени и цветни, за всеки ден да сменя по 2 пъти Mr. Green Опитах се да отбера нещо за моята приятелка с момченцето, ами не можах, всичко е момичешко Crazy
натали- радвам се, че се разписа, одавна не беше писала- дано скоро се оправя Алекс
Бейби- надявам се и Андрей скоро да се оправи, явно наистина този вирус върлува навсякъде Tired

Общи условия

Активация на акаунт