Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна.....
Много далече бееее.... тоз шипченски проход...  Rolling Eyes

Сакън Naughty Рано им е. Покрай нервите за няма месец съм -4кила захар  Mr. Green

Grinning Да го разбирам ли това, че все пак имат шансове за трети чифт ръце, които да им грабят играчките?  Mr. Green
Като пораснат по-големи, че да не оставаме сами с баща им  Laughing Ама трябват гаранции за женско...
Иначе Тримата братя и златната ябълка, а? В ролята на ламята- Доника  Mr. Green

п.п. Ако откриеш гаранцията, свиркай, може  и аз да се навия.

А по повод терзанията ти- не се обвинявай, ама си поплачи. Аз също все съм на работа, извън града и т.н.
На 24 май Алекс ме пита- Този път няма да си на работа или в София нали?

# 601
  • Ловеч
Много ви здраве и Наздраве от мен!
Дони за момиченце ще трябва да смениш рецептата-демек мъжа Mr. GreenИ ти е време за почивка щото ще се усложниш и в Наречен ще ти откажат WinkПоздравления за килата захар ,Аз вече - 5,само че ми е трудно да нося количката и на Ико 16 кг дупенцееееее.
А казах ли ,че тук постоянно вали -едни порои ,едно чудо.

# 602
Дони, тази диагноза сега като ви я поставиха и какво  newsm78 Ми ти и ти сама можеш да си го определиш това, че има трудности с речевата част. Ама не е ли по-важно не самото констатиране на нещо очевидно, а оправяне на нещата  Thinking

Пък домашни любимци и ние си имаме  Mr. Green От любимите ми! ХЛЕБАРКИТЕ  Sick ! Толкова да ги ненавиждам и да не ги понасям... Взех им едно прахче от аптеката, дано ги изгони или поне да намали драстично числеността им. Иначе се изнасям  Laughing

Ох това махането на памперса било ужасна работа  Sick Уж от скоро сме без, ама вече яко ми писна от наакани и напикани дрехи. Като за начало добре тръгна, в яслата си стои сух, дори нощем почти винаги е сух. Обаче заиграе ли се, забравя или казва вече като е пишнал малко и айде пак преобличай. Или пък изправя го да пишка, намокри се, защото не може да стои мирно и все нещо тропа и шава. За акото не искам и да казвам, че държи да е в гащите, а на мен ми се повдига само при мисълта за това.....  Sick По-бетер от бременна съм станала (да не решите сега, че съм  Laughing ). Едва трая миризми и от всичко ми се гади и повръща.

# 603
  • София
Дони, , душице, я да излизаш от тая дупка Hug HugМного ти се е събрало просто, нормално е, да ти избиват бушоните, нооооооооо стига ти толкова, трябва ти само малко почивка и силна храна Wink
Ей, Кокос, браво на вас за памперсите, да разбирам ли, че скоро и мен това ме чака-пране и гадене Grinning
Ние пък от два дни мъчим Преслав да отказва бибата Rolling Eyes Rolling Eyes, голям зор, реве вечер, не може да заспи. То на мен не ми пречеше, ама една от лелките в яслата, като каза, че там заспивал без нея и така и не пожела да ми я върне, е да, ама заради тая глупава биба ще си развалим семейството #Crazyедин през друг реват с бебето, накрая ние с мъжа ми се караме-да ни пита човек защо, ама то в такава атмосфера на ревльовци си е леко изнервящо Rolling Eyes
Още е с памперс той, макар, че си казва понякога Embarassed, друг път след като е свършена работата, но едно по едно нещата, баво и полека и това ще стане Laughing
Усмихнато, другата седмица имам още 5 продедури, бяха ми писали всичко на всичко 5, ама ги убедих, че няма да са ми достатъчни и така се разбрахме за 10 Sunglasses Ще ти пиша по-натам за резултата Hug
Какво реши за чепиците на Калата?Целувам ви Heart Eyes
Алооооооо, бременилките, какво е това затишие, как са тумбачетата?
О, забравих да ви се похваля, дунда вече яде (силно казано) пюренце от картофче-много е смешна, плюе, маже се, парави балончета, сега си представам с морковчето каква ще е веселба Sunglasses
Изчезвам, че вика лакомията  bouquet

# 604
Упс! Тука съм  Tired Д ами се чуди човек що вися по нощите  Whistling Ама съм захванала един сериал...
Сис писах ти  Hug
Дони не виждам какво те притеснява в тази диагноза чак толкова ... Доколкото знам ти се беше настроила за нещо доста по-сериозно, а това което е диагностицирано не е толкова страшно  Hug Внимание му трябва на детето ... Много, много внимание... Както и на всички деца, между другото. А на теб ти трябва много търпение за да се справиш със ситуацията.
А иначе за слуховете и кой какво видял, мога да кажа само, че човек вижда и чува само онова, което му изнася. И да, и себе си визирам с това твърдение. Въпреки това, освен ако не съм твърде притисната от обстоятелствата не бих оставила Делян в яслата в квартала.
Мони  Hug Аз пък ако моят синковец държи толкова на бибата не бих му я вземала принудително - защо да нервя и него и себе си, пък и фемилито  newsm78 . Друг е въпросът, че не ставам за майка и надали това е правилното решение Sunglasses
За памперсите - не виждам светлина в тунела  ooooh! Явно ще минем от най-големия размер за деца, на най-малкия за възрастни. Като види гърне и реве. Здраве да е  Peace
Лека  Hug

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 02:05 от bubSSSSSSS

# 605
Мони, пробвай да му изрежеш върха на биберона. Влиза въздух като засмучат и не им е приятно. Моя комшийка така много бързо и безболезнено отучи бебето си от биберон. Той сам го захвърлил...
Дони, не е приятно да чуеш каква да е диагноза, но ти имаш опит с баткото и с търпение и работа с детето всичко ще се нареди!  Hug Наистина ти трябва една почивка, ама и без деца да е.....
охх, с памперсите сме до никъде....чак ме е срам, ноооо мисля скоро да го махам и каквото стане! Blush

# 606
  • Русе
Пък домашни любимци и ние си имаме  Mr. Green От любимите ми! ХЛЕБАРКИТЕ  Sick ! Толкова да ги ненавиждам и да не ги понасям... Взех им едно прахче от аптеката, дано ги изгони или поне да намали драстично числеността им. Иначе се изнасям  Laughing
Уф, и при нас така. Не знам от топлото ли се активизираха толкова, но такова чудо не е било.  Sick Чак от на Кари гардероба изкачат, а там няма никаква храна. Вчера питах на аптеката и ми казаха, че имат само някаква силно отровна пудра, дето нямала противоотрова и ме дошубя за дребното. Мама ми донесе един Райд и ще понапръскаме на по-недостъпните места. Дано поне намалеят.  Praynig
За пампата - при нас май е безнадеждно, но ще я мъча и това лято. Поне и на яслата да я пробват - мисля, че там няма да маркира наред, както прави  у нас. Мъж ми казва, че е като куче. Ама те поне стискат и като излязат на разходка -тогава вършат работата.  Mr. Green
Поне от бибата се оттървахме като беше на 1г. 10м. Мъка 2-3 вечери и после - край. Трябва само да не се поддава човек. Иначе бързо става. И ние се изпокарахме тогава, че Венци искаше да спи, но устояхме.
Днес накупихме малко летни дрешки. Голяма жега е тук.

# 607
  • София

Комшу, тази диагноза се пише, защото е малък за другата  Wink Иначе казаха ми препоръки, логопед до дупка и това е на първо време.
За бибата - ами вреди си вече...И на захапка и тн. Жожо слава Богу я отказа около РДто и не се и сеща вече. Виж памперса е друга работа - поне до бала Mr. Green Вече е на 6ца. След това да минавам освен на С за възрастни Rolling Eyes Имам и още основания за биерона(щото пие с мляко все още и не мога да го откажа  :roll:0, ама не мога сега да пиша, че голямата досада ме дърпа - искал и той да пише

# 608
  • Ловеч
За бибата -отказа я отдавна -а млякото давам с един накрайник от яка гума(на Авент)-щото дъвче бибите със зъби и  ги  къса.Пфуууу докато ги отучим от бибите ,ще лапнат цигарите Mr. Green
За диагнозата на Жожо -абе сериозна работа ми се вижда,търпение и доста средства трябват.Важното е терапията да има ефект-нали ще го правим журналист ,след години като остареем ще го гледаме в Панорама Wink

# 609
Комшу, тази диагноза се пише, защото е малък за другата  Wink
Не съм съгласна с това, а знаеш, че имам някакви минимални познания в областта . Не си го навивай  Peace Нищо му няма на детето, престани с навивките - четете книжки, говорете повече, не го оставяйте без някой да му дудне на главата. То логопеда си е логопед, но и семейството е ключов фактор. Гарантирам ти, че точно след две години ще си забравила за тези притеснения  Hug
П.П. И стига вече го мъкна по доктори. То и мен ако меводят толкова, често и аз ще се отуча да говоря, както ги обичам.
А за бибата - на Делян на времето вземах ортодонтски. Няма проблем със захапката. Отказа я някъде миналата година по това време, без никакъв проблем - метна я на едно куче и до там беше  Shocked Пита два -три пъти и му припонях, какво е направил с нея, и това беше.
Аз за това и за памперса не съм се загрижила, защото от опита ми до сега мога да кажа, че за всяко нещи си идва времето. И в повечето случаи то не  съвпада с нашите желания  Peace

# 610
  • София
Комшу, да праим трампа Mr. Green Пък на близо сме - ще си ги виждаме от време на време...Аз говоря, но няма кой да ме чуе...И с бой пробвах - не става  Embarassed
 cheers че съм пукнала от жега - стопих им лагерите в Северния...и нито един от двата броя не е спал на обяд smile3515 smile3514 #Silly

# 611
Здр на всички.
Следобедното спане и при нас е проблем.
Бубс, сега пробвам да махна памперса като купих слипове с колите за маса пари  ooooh!, той си ги подреди и каза, че не му харесват  #Crazy - аз ако дам за мен толкова пари за гащи ще трябва да ходя да изкарвам пари с тях, а тоз' нашия  Crazy .......

Дони, какво правят на този логопед, вие в къщи не можете ли да го правите?

Напоследък ни е хванала "кризата на 2 годишните" - непрекъснато тръшкане, реване и своеволия.... на всичкото отгоре - стрептокок в носа+гъбички в гърлото = свеки у дома за неопределено време  #2gunfire.
Давам антибиотик, сиропи и н на брой всякакви глупости, в резултат на което половината заплата замина, а вчера кашля без спир от обяд до сутринта - тичай до спешното и въпреки урбазона, чак към на разсъмване спре да кашля  ooooh! ....
Да ви кажа, не знам на какво се дължи, ама напоследък нямам сили за нищо ....... не намирам време за себе си, изнервена съм и не се очертава скоро да се оправят нещата. Къщата ми вечено разхвърляна, пране до безкрай, все не мога да се организирам да изчистя основно, ужас......

Колкото до неспането следобяд - ей сега заспа в колата на път за морската  #Cussing out, не знам кога ще се събуди, ама вероятно ще е посред нощите щото ще иска да яде, а аз ще искам да спя...........
Аз пък още му давам вода от шишето вечер с биберон. Да не ми олива леглото навсякъде - повече си играе с него де.
Хайде наздраве, че и на мен ми се допи, а като знам и че трябва да мисля нещо за ядене  Crazy ...

# 612
Хаха, тъкмо влизам да се оплача как не съм спала, щото това дребното тъъъъкмо като си лягах реши, че ще става  Crazy. Пък и последните 3 нощи ми кашля нон-стоп и не можем да спим също..  ooooh! Та тъй де, хванало ги е нещо тия нашите  Laughing

Днес големи нерви.. тръгнахме уж да караме колелета (Кало на столчето да се вози).. и уж на някаква лека пътека. Да, ама друг път. Едни баири, едни камъни.. Карах точно 5 минути, заболя ме коляно, изнервих се, щото ми е високо колелото и т.н.  Laughing. Добре, че имаше полянка с чешмичка - Кало се изкъпа порядъчно  Mr. Green, Митко си кара колело, пък аз се попекох на слънчице  Heart Eyes. И тръгнахме да си ходим, ама Митко забрави да сложи в колата столчето за колелото на Кало и каската му  ooooh!. Че и не се сетихме бързо - разходихме се напред-назад, ходихме да ядем, абе загубихме си времето и тъъъкмо да се прибираме, се светнахме за забравените вещи. И айде от Люлин до Бояна... пак.. но пък късмет - бяха си там, прибрахме си ги и много се зарадвахме!  Grinning

Мони, аз по същия начин бях опитала - в яслата спял без биба и бях решила, че може и вкъщи така. Да, ама не. То едни ревове, едни чудесии  ooooh!. Ми дадох си му я - също като Бубс си ценя спокойствието  Peace. Е, известно време след това - може би около месец - два най-много, тъкмо обмислях и аз да режа връхчето, когато почнахме да "забравяме" бибата вечерта - беше опит просто - понякога сработваше, по-често пак си настояваше за нея и му я давах. В един момент спря да пита или по-успешно отблъсквах въпросите и всичко си мина и замина много лесно и без никакъв стрес. Та, и аз (пак като Бубс  Mr. Green), от скромния ми опит стигнах до извода, че когато - тогава. Така разсъждавам и за памперсите. Изключително много ги мразя вече и искам да ги махнем - спарват му дупето, да не говорим и колко пари даваме за тях  ooooh!. Обаче като не ще - няма как да го насиля (а и не искам) и просто чакам. Тия дни си каза няколко пъти - и за пишкане, и за акане, върши си работата в гърнето, та не знам, може би ще успеем през лятото да ги махнем  newsm78. Но определено той ще (по)каже кога е готов  Peace.

Бубси, трябва да измисля как точно да се видим, щото днес пак търсихме обувки - дори бос ходи, защото на чешмата на поляната си изкъпа и обувките и беше като циганче днес - босо и полу-голо  Mr. Green  hahaha, ама така е, като си няма втори чифт сандали  Blush. Но днес бяхме в едно Хипо за тия сандали на ФП.. е, нямаше пак 23-ти номер  #Cussing out. Това ли е най-вървежният номер детски сандали, не ми е ясно пък?!  Crossing Arms Пък Чипо никъде не мога да намеря, освен в оня Люлински магазин, където нямаше нищо  Crossing Arms. Б*** и обувките  Crossing Arms

Пуууууу, ферман  Rolling Eyes

Мони, а онзи начин на цедене пробва ли го? Иначе браво, че си ги убедила за процедурите! Обаче верно като ми тръгне на един проблем, се изреждат по няколко майки с него - много е забавно  Laughing (оня ден пратих една друга мама на такива процедури)  Hug

# 613
  • София
Елена, миличкият Марти Hug Hug
Уф, голяма напаст са тия гадинки хлебарките #Crazy
Като гледам, май и вие сте на това мнение за бибата, днес точно бях решила да му я давам (вече трета вечер заспива без нея) и той заспа в колата. Не знам, какво да направя, но мисля все пак да му я дам, нека сам да се откаже, защото тя му е верен приятел, като нещо не му е на кеф, като се удари, или иска спокойствиевика:"Нанииииииии", засмуква я малко, после сам я пуска, реших го, ще му я дам и както ме съветвате може да резна връхчето, то ще си покаже Sunglasses

Мони, а онзи начин на цедене пробва ли го? Иначе браво, че си ги убедила за процедурите! Обаче верно като ми тръгне на един проблем, се изреждат по няколко майки с него - много е забавно  Laughing (оня ден пратих една друга мама на такива процедури)  Hug

Дааа, опиатах го и ме спаси LaughingМного големи буци се бяха появили и викам си, както ми писа:Мечка страх, мен не страх!"Не знам дали го правих правилно, не успях да изкарам нищо различно оъ мляко (кръв, или нещо с по-различна консистенция), но пък буците се разкараха GrinningСеага съм ок, само дето забелязах, че не само че не се маха единият блистер, а се е появил и втори (доста по-малък е, но го има) #CrazyПак ще се пробвам, защото ще гледаме на майка ми кучето и отиваме в тях малко, докато ги няма, та там ме чака една вана и мисля да се възползвам Heart Eyes
Супер, че сте намерили нещата, където сте ги оставили LaughingГолеми премеждия сте имали, колоездачите Rolling EyesЦелувки на Калата и дано да му миава бързо кашлицата Hug :hug

Да ви кажа, не знам на какво се дължи, ама напоследък нямам сили за нищо ....... не намирам време за себе си, изнервена съм и не се очертава скоро да се оправят нещата. Къщата ми вечено разхвърляна, пране до безкрай, все не мога да се организирам да изчистя основно, ужас......
Е същата работа съм и аз, много точно го описа GrinningАко разбереш на какво се дължи, кажи Joy
Дони, Hug Hug

# 614
  • Варна.....
Бибата ние я "забравихме" на Балчик през зимата.
Но пие млякото си вечер от шише, а понякога иска и вода или сок от шише /ако е много жаден, че не се улива толкова/.
Спи с памперс, през деня е без. Замислям се за махане и по време на сън, ама не ми се занимава да ставам вечер и т.н.
Похвалих ли се, че сефтосахме плажа? Два пъти! /единият за Доника/. Голяяям кеф, особено като се появи и другого родителско тяло вчера се размазах максимално- книжка, кафенце....
Тобич, не става със смяната на мъжа- пробвах, пак мъжко  Mr. Green
На мен пък следобедното заспиване изобщо не ми е проблем, само да легна и съм заспала  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт