Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 302
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник на всички деца - настоящи и порастнали!!!
За сандалите - аз също поръчах от Спорт депо "Адидас", но не улучих номера - май за догодина ще му станат  ooooh! След това се разходих по магазините, и му взех на "Фишер прайс" - много лекички, платнени отвън, а вътре са с ортопедична стелка от естествена кожа. Препоръчвам  Peace Взех му и едни "Крокс"-чета, въпреки, че не се надявах, че ще ги носи, но той пък си ги хареса и явно са му удобни - за 15 лева, от "Дайхман". Освен това и още едни подобни на "Адидас"-а, но с по -мека подметка, на някаква бразилска фирма "Райдер" или нещо подобно - също са добри. миналата година пак му вземах такива, и определено си ги носеше без проблем.
Делян носи 24.
Сис имам едни необувани от миналата година - водят се 22, но май си отговарят на 23. Мини да се видим и ще пробвате  Hug
Уф, за избраното ОДЗ, отново сме паднали до 5то място... От къде се вземат толкова десетточковци бееееееееееееееее, и неприети при това  Tired
Комшу, сега видях... Що да съм си виновна?!? Че не искам детето ми да посещава детско заведение, което на мен лично не ми допада?!? Да, има и доста доволни от яслата в квартала, но аз си имам своите доводи, поради които не желая детето ми да я посещава - като тръгнеш от храната им, която за нищо не става, и стигнеш до болните деца с антибиотик в торбички, които ги допускат в яслата... Честно казано, предпочитам да си давам 500-600 лева за частна детска градина. Но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него  Peace.

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 22:57 от bubSSSSSSS

# 586

Честит празник на всички дечица!Живи и здрави да са ни и много да ни слушкат...  bouquet
Мислех много неща да пиша, но ме е хванал мързела. Simple Smile Да чиститя празника на мъниците ни обаче не можех да пропусна...  bouquet

# 587
  • София
Честит първи юни на прекрасните ни дечица и на всички, които носим Embarassed детското в себе си Hug Hug Hug Много щастливи и усмихнати  bouquet  bouquet

# 588
Бубс, ей сега отвори повод за едно Орландовско питие  Mr. Green. Иначе на Райдер и аз ги харесвам  Peace. Миналата година имахме едни сандали, но с открити пръсти и тази година, понеже е по-палав вече, не искам такива - не му стига дето все с разни рани ходи  ooooh!. Но това му бяха любимите сандали тогава и вкъщи като си бяхме все ми ги носеше да му ги обувам  Laughing. Може пък за плажа вместо чехъл такова да му взема  Rolling Eyes.
Бубс, а Фишър Прайс-ките на каква цена са?

# 589
  • Русе
За кроксовете бях малко предубедена, но за плажа може и такива да й взема. Едните й сандали са №25, другите - 26, маратонките - 27. Значи средно аритметично 26  Laughing
Нещо друго щях да пиша, но забравих.

# 590
  • София
Аз дете с антибиотик за 3 години там не съм видяла...На слухове не вярвам Peace

Комшу, сега видях... Що да съм си виновна?!? Че не искам детето ми да посещава детско заведение, което на мен лично не ми допада?!? Да, има и доста доволни от яслата в квартала, но аз си имам своите доводи, поради които не желая детето ми да я посещава - като тръгнеш от храната им, която за нищо не става, и стигнеш до болните деца с антибиотик в торбички, които ги допускат в яслата... Честно казано, предпочитам да си давам 500-600 лева за частна детска градина. Но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него  Peace.

# 591
babyblue забравила съм Андрей 2008г. ли е роден? Защото на мен направо ми отказаха да вземат документи, т. като системата щяла да изплюе ЕГН с 2009?

Андрей е роден на 25.01.2009 и кандидатстваме за яслена група. иначе за градина се подават документи в годината, в която децата навършват 3 год- т.е януарчетата тръгват на градина най-рано на 3.5 год. , но за мен е много късно, защото ако се наложи бабите да поемат Дани и аз да се върна на работа  Андрей трябва да е на градина!Такива поне са ми намеренията, пък ще видим..
За сандалите- аз купих 27 номер на Н2О, но са му много неудобни и големи и ще търся други.

# 592
  • Варна.....
babyblue забравила съм Андрей 2008г. ли е роден? Защото на мен направо ми отказаха да вземат документи, т. като системата щяла да изплюе ЕГН с 2009?

Андрей е роден на 25.01.2009 и кандидатстваме за яслена група. иначе за градина се подават документи в годината, в която децата навършват 3 год- т.е януарчетата тръгват на градина най-рано на 3.5 год. , но за мен е много късно, защото ако се наложи бабите да поемат Дани и аз да се върна на работа  Андрей трябва да е на градина!Такива поне са ми намеренията, пък ще видим..
За сандалите- аз купих 27 номер на Н2О, но са му много неудобни и големи и ще търся други.
Стана ми ясно.
Люби, кроксовете са уникално удобни- но не тези пазарските, а оригиналните.

# 593
А откъде оригинални?
Бубси, абе забравих аз да разпитам за сандалетките - отворени, затворени, цена...  Flutter
Ама я ми прати телефона си, че аз май го нямам  newsm78. И ще говорим  Peace  Laughing

# 594
  • Варна.....
А откъде оригинални?
Бубси, абе забравих аз да разпитам за сандалетките - отворени, затворени, цена...  Flutter
Ама я ми прати телефона си, че аз май го нямам  newsm78. И ще говорим  Peace  Laughing

Смайлинг, миналата година от спортсдайрект ги взех- тази още не са пуснали. Май тойс също имат, а Бубс писа, че от Дайхман е купила за Делян.

# 595
  • София
Абе в Китай  всичките в един завод са правени...Зависи си от детето. На Хриси са му много удобни, на малкия -не. Аз лично също не ги понасям. Въпрос на навик.
Днес получих епикризата - Разстройство на експресивната и рецептивна реч, като след 6 месеца трябва да идем отново.
Тия дни съм в някаква фаза - не мога да спя, разсеяна съм, реве ми се...Не мога да се понасям Rolling Eyes Онзи ден съм плакала например, че в градината имаше тържество, а аз не можах да отида - нали доста отсъствах покрай ходениятата с Гого. Проблема беше, че и свеки не искаше да иде и ми стана криво, че детето ще търси някой дали го гледа. А е бил голям концерт (свеки след мрънкане все пак отиде) - 2 часа. Нашия бил облечен в носия, танцувал.
На 1-ви пък в яслата е имало тържество, но в нашата ясла родители не присъстват, за да не плачат децата. Жожо е бил облечен и гримиран като коте. Видях му част от мустаците, като се прибрах от работа. И ми стана приятно, че все пак са го включили и него в празника. Е, последните 10 минути му се дотичало и си бягал човека - една от лелите и тя с него.
И на края да ви се оплача - имаме домашни любимци - бълхи #Cussing out От  някъде сме си ги довлекли и няма оправия. вчера пръскахме на всякъде и дано са измрели м......а им, защото Гого е целия изпохапан - той явно е най-вкусния, понеже главно него ядат. Иде ми да му сложа каишка като на кученце против бълхи hahaha
И след като си казах мъките - много ви здраве  Hug

# 596
Дони, а казаха ли ти причина за тази диагноза? Защото на мен това разстройство не ми говори кой знае какво.. в смисъл, че би ми се искало да знам причината, за да я отстраня...  Rolling Eyes

И честити ви домашни любимци - ама вие вместо да ги храните, ги трепете - аааа, що за отношение към горките животинки?!  Naughty  Laughing

Таис, тенк ю, душо за инфото.

За сандалите - вчера ходихме да търсим на Чипо, че четох разни добри мнения за тях. Е в магазина им в Люлин нямаше нито един модел от нашия номер!  ooooh! Много ми харесаха едни сивкаво-бежовки - съвсем неутрални и подхождащи на всичко  Laughing, обаче имаше 22 и 24... 22 му станаха все пак, но не посмях да ги купя, че не бяха съвсем както трябва... Ама сега ги мисля и умувам откъде да ги намеря  Laughing  ooooh!. Ще се разходя довечера и до Хипо-то да видя какво предлагат там..

Дони, предполагам, че си в тази фаза, защото се утрепа да ходиш по лекари за децата.. притеснение си е и сега, когато имаш диагноза, все е някакъв край на този процес (нищо, че е начало на друг) и сигурно си се поотпуснала малко и всичко, което си усещала в изминалите седмици и месеци сега почва да излиза навън.. Не знам де, не съм психолог  Laughing, но съдейки по себе си и хората около мен, стигам до този извод.. И щом ти се реве - нареви се, ще ти олекне  Hug
А другата ми теория е, че Хриси и Жожо ще имат братче/сестриче  Mr. Green

# 597
  • София

А другата ми теория е, че Хриси и Жожо ще имат братче/сестриче  Mr. Green[/b][/color]
Сакън Naughty Рано им е. Покрай нервите за няма месец съм -4кила захар  Mr. Green
Ами не са изяснени причините за диагнозата. И Хриси беше с такава. Докторката каза, че е похвално, че толкова рано сме тръгнали по специалисти, а не сме чакала, както чаках с Хриси. Именно това ни е и насочило, понеже вече сме с опит...
Чипо гледах в Галаксито на Шипченски проход Wink

# 598
Много далече бееее.... тоз шипченски проход...  Rolling Eyes

Сакън Naughty Рано им е. Покрай нервите за няма месец съм -4кила захар  Mr. Green

Grinning Да го разбирам ли това, че все пак имат шансове за трети чифт ръце, които да им грабят играчките?  Mr. Green

# 599
  • София
Много далече бееее.... тоз шипченски проход...  Rolling Eyes

Сакън Naughty Рано им е. Покрай нервите за няма месец съм -4кила захар  Mr. Green

Grinning Да го разбирам ли това, че все пак имат шансове за трети чифт ръце, които да им грабят играчките?  Mr. Green
Като пораснат по-големи, че да не оставаме сами с баща им  Laughing Ама трябват гаранции за женско...

Общи условия

Активация на акаунт