Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 290
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Таисчеhug Това се казва добро другарче Hug Днес ще работя по-спокойно, катознам, че съм имала "една баня" Joy

Тобич, не става със смяната на мъжа- пробвах, пак мъжко  Mr. Green
На мен пък следобедното заспиване изобщо не ми е проблем, само да легна и съм заспала  hahaha

Значи викаш да не се лъжа, че смяната ще помогне  Joy Бе и аз заспивам лесно, ама чавето - тц
Мони, ти пак ли проблеми с гърдите, бе мила Sad Оправяй се Hug
Та за бибата. Моя наркоман  пие всичко от биба. Не че не може от чаша - може, но каквото остане бива старателно излято и замазано по пода #Cussing out Обаче....от тази биба езика му е като обложен, почти няма чувствителност и от там дори и малкото издавани звуци са задни. Говори като дърт пушач дарт Вейдър Mr. Green Затова съм решила - ако иска мляко - от нормална чаша. Временно е с накрайник. Вчера първо ми протестира. Захвърли чашата на земята театрално. Казах му ако ще - това е положението. Видя, че аз съм шефа и какво да прави - изпи си млякото с накрайника  hahaha

# 616
  • Варна
Ние също сефтосахме плажа с къпане - докато се усетя и в събота Елия беше до кръста във водата - а на мен ми се вижда студена...

Залъгалка не ползва от многооо време, не помня точно, НО и ние си пием вечер млякото от биберон. Два дена седя по гащи:) Ами детето просто кляка и пишка....хубаво, ама през дрехите  Grinning Но съм решила да я мъча да седи по гащи, аз само дрехи сменям:)

Хубав ден, момичета, отивам да я вземам, да папкаме и да спинкаме, а ако не е мнго силно слънцето после отиваме на "моецето" - само там иска да ходи:)

# 617
  • Русе
Хубав ден, момичета, отивам да я вземам, да папкаме и да спинкаме, а ако не е мнго силно слънцето после отиваме на "моецето" - само там иска да ходи:)
Искам и аз на моеце, пък!  Sunglasses
Ох, домързя ме да пиша, а и нямам много за разказване..

# 618
  • София
Здравейте и от мен,
Нямах време да пиша събота и неделя, че и давата дни си бях свободна /нали понякога се налага да работя почивните дни/ и искахд а отделя повече време за домакинска работа и на ЙоЙо.
Тя биба така и не ползва, на 6 месеца я вадеше като й я давах и я гледаше странно, до 8 месеца окончателно я беше отказала. Вода пие от шише със сламка, опитва и от нормална чаша, ама се улива порядъчно Mr. Green, млякото вечер сама си го отказа преид няколко месеца, сега вечеря с нас на масата, каквото ядем и ние- напоследък е във фаза "Йонка ма", тоест Йоанка всикчко да се опитва да прави сама- обличане, обучване, събличане, хранене- някои неща са успешни, други не толкова, но аз я поощрявам и така казвам и на свекито да прави, което не може сама, леко само да й помогне и да я оставя да се пробва. За пампата- ако я подканим ние, сяда пишка, става и си вдига гащичките- памперс сама, и така може да няма никакъв фал в тях- ама ако зависи сама да каже- не иска Tired, това важи и за акането- скрива се под масата, свършва работата и после и идва и казва: "има малко ако май Mr. Green", Сега говоря със свекито поне вкъщи да я оставя вече по нормални гащички, че е много топло, да не й се спарва дупето, пък се надявам, че ще започне и да си казва сама...а за акането, усещам, че се изнервям, като го направи и ще започна да й се карам, като това определено е по-лошия вариант, затова я оставям да й говори баща й- той по съумява да запази спокоен тон и да й обясни Mr. Green Иначе гледах онзи ден, че и последният кътник е избил и сега са налични всички Crazy
Мони- дано скоро се оправиш с тези проблеми с гърдите Hug
Усмихнато- скоро да минава кашлицата на Кало
Елена- и аз се чувствам така като теб, все съм уморена, все съм изнервена, сутрин колкото и да не ми се иска пия двойно кафе, иначе заспивам още в 10 ч. Tired.
Хлебарки и ние си отглеждаме #Cussing out, не мога да ги понасям, мъжа ми купи някакво за пръскане от ветеринарен магазин, уж помогна, ама като е отворена цяла нощ вратата на балкона и те си влизат от там Crossing Arms Аз и затова все още държа кутията от стерилизатора, за на ЙоЙо купичките и шишетата, поне тях да не ги лазят.
и последно да се оплача- вчера докато сме пили кафе с моята приятелка и бебето й, някакъв некадърник им ударил колата, както е паркирана отзад, в резултат на което, тя се удря и в колата отпред, та сега е смачкана и отзад и отпред Tired

# 619
  • Ловеч
Давайте заявки ,че утре тръгвам за морето и трябва да знам колко да се къпем с Ивко Laughing
Ще намеря време да Ви хвърлям по едно око ,че и бебета ще има,дай Боже и още!
Имам толкова много работа ,че чак ме мързи и си дремя тук,но се надявам следобед да се активизирам.
За хлебарки и подобни -вуйчо ми си взе от онези машинки които се включват в мрежата и върши страхотна работа.За  бълхи - във ветеринарните аптеки има един препарат  който се разрежда с вода  и се пръска навсякъде ,ама не помня как се казва.Райд и подобни много миришат  Naughty
Оправих Ви в живота  Mr. Green и отивам да простирам.И ме мързиииииииии ....

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 17:12 от tobito

# 620
Дони, важното е наистина, че рано сте установили какъв е проблема и сега ще работите за неговото разрешаване. И аз като Бубс си мисля, че трябва повече дуднене, повтаряне до дупка, четене на книжки. Дори докато си играе вкъщи можеш да му пускаш приказки и песнички за фон. Много напрежение ти се е насъбрало, нужно ти е малко спокойствие и  почивка!  Hug
Мони, да се оправят проблемите с гърдите! Много сладко описваш как хапва малката пюренце, сигурно е голяма сладурана!
Елена, Усмихнатото, да се минава бързо кашлицата!  Hug
Морските, да топнете дупе и за нас!  Hug

Ивайла пие от чаша всичко. Заспива с биберон задължително. Отразило се  е на захапката определено, горните предни зъбки са издадени малко напред и прилича на зайче, ама хич не знам как ще го махаме. С памперс е. Гърнето още не знае точно за какво служи, само седи около минута и става, та и това започва да се превръща в проблем, щото баща й постоянно повтаря, че вече е голяма.
Баткото го тресе пубертета вече и яко ми лази по нервите...
Още не са установили къде е оная смъртоносната бактерия и не смея да купя никакви зеленчуци, които не минават топлинна обработка, та посред лято караме на туршии вместо салати, който ги яде, де.  Sad

# 621
Хлебарчестият въпрос - моите родители (София) и родителите на мъжа ми (Плевен) се отърваха от хлебарките с препарат против колорадски бръмбар. 1,5 - 2 год ще стане от как напръскаха и няма и помен. Съвсем няма, не преувеличавам, но за съседите не знам  Mr. Green Препаратът се казваше Регент или поне започваше с Р, но от доста време не се продава. В агроаптеките. Струваше 1лв!!!!! Вероятно има заместител все пак, щото тоя колорадски бръмбар трябва да се мори все някак. Хлебарката е от същото семейство като колорадския бръмбар, но явно още не е мутирала срещу това вещество, защото както знаете те са неизтребими  #Cussing out Иначе другият лек е да живееш в къща - хлебарки няма. Гаранция!

Абе с тая пуста бактерия направо ми вгорчиха лятото. Докато се появи дом. продукция трябва да карам на топлинно преработени. Дори ме хваща параноя и за плодове и за всичко, но аз вярвам в световната конспирация, както и в какви ли не конспирации, така че никак не ми е лесен животът Crazy

# 622
Ехо, ето ме и мен обратно в Английско Grinning

Останах без нет няколко дена и се стреснах да не съм изтървала клюката Grinning

Разнообразихме се, починахме си, посвършихме и някоя работа, и ей ни обратно, че татито вече много се беше позатъжил. Беше си като на почивка- по цял ден по кафета и разходки, всеки ден нещо различно се случваше, а сега пак на еднообразния островитянски климат, но пък ще си го разнообразяваме както можем.

Новото при нас е че Анджелика си спи в нейната стая от три дена. Баща й ни изненада- мене с бял ябълков телефон, а нея с чисто нова лилава стая и направо и преместихме леглото и тя си спи там. А пък на нас какво ни е хубаво да си имаме наша стая...направо се кефя всеки път щом се сетя- сложих си обратно нощното шкафче, лампа и сега мога да си чета в леглото....кеф!

Я ме светнете за зеленчуците, ако се белят пак ли е рисковано? Преминава ли тази бактерия навътре или е само по повърхността?

За памперсите- Анджито още си е със, но въобще не ми дреме, когато е готова тогава.

Дони, много ти се насъбра на тебе HugДано сега направите едно моренце и да се поотпуснеш малко!

Мони, да се оправяш Hug

# 623
# 624
  • Варна.....
Писах, писах и незнайно как го затрих.
Ай` Дони, не остана, ей го `де е петък  Mr. Green /пък  аз пак ще се постарая да се натопя вместо теб, а и Ягодка се включи в списъка на чакащите. Чак се притеснявам кога ще остане време зе мен си да ходя на плаж  Mr. Green/
Ягодке, покажи малкото Страубъри де, сезон му е все пак!!
Ланг, на сауна си води зарзавата  Mr. Green
Тия дни като порових повърхностно в нета открих, че подобна "епидемия" е имало и преди години. Май е време за една задължителна ваксина, а?? Коя ли фармацевтична компания ще се облажи от Е.-коли- то??
Радостчо, порадвай се на спокойствието, че няма да е задълго   bouquet

Отивам да ставам мършав котарак  Mr. Green

# 625
Ехх размечтахме се всички за моренце и почивка  Sunglasses Таис, много ще има да се къпеш заради нас, така че всеки ден да си на плажа!   Laughing И за мен да не пропуснеш Wink

Ние се захванахме с хомеопатия с Вики след като от зимата кашля без да е спирал. От една седмица положението просто изведнъж се подобри и дори тези дни изобщо не е кашлял! Пу-пу дано остане така. Аз се бях смазала вече от вечните му боледувания и вечна ужасяваща давеща кашлица нощно време, която просто те стряска и изтръгва от сън с мисълта "Поема ли си дъх вече?" Последните нощи дори съм спала без такива ексцесии!
Дано се задържи тази тенденция  Praynig
И на всички болни пожелавам здраве!

Уф как си мечтая за едно коктейлче нейде на хубаво място... Някой с оферта? Simple Smile

# 626
Западен парк, довечера?  Mr. Green Само дето коктейлчето ще го изпуснем, предвид че трябва да търчим след дребосъците, ама поне ще е на хубаво място  Mr. Green

Радвам се, че лечението вече дава ефект!  Grinning

# 627
Ще уговарям и двамата мъже за там и ще се чуем Wink Дано имаме сделка, че с теб все не ни върви да се видим  hahaha

# 628
  • София
Ехооооо, красавици, как сте?
Какво се побърка това време, навън е вали и няма и намерение да спира, затворих всички прозорци, но ми се сътрува, че ще ги счупи Rolling Eyes
Кокос. супер за хомеопатията HugАйде дано да се е накашлял Вики завинаги Peace
Усмихнато, за Южния ако решите, ме бройте и мен Hug
Ехх размечтахме се всички за моренце и почивка  Sunglasses Таис, много ще има да се къпеш заради нас, така че всеки ден да си на плажа!   Laughing И за мен да не пропуснеш Wink
newsm10
Радостчо, добре си се завърнала Hug
Ралче, Дони Hug Hug Hug
Тоби, да си прекарате страхотно на моренцето Hug
Таис, , браво за пампарсите и за морето раво Grinning
Лангче, много ми се стори интересно за колорадският бръмбър и хлебарките Peace
Ягодка, сериозно ли мислиш, че е от биберона се е променила захапката Rolling Eyes
В тази връзка Според вас редно ли е да заведа Преслав на зъболекар, заради липсващия резец отдолу, или не е проблем newsm78
И друго ме вълнува-племенницата ми има глисти, а днес бяха вкъщи-играха с Преславчо, хапнахме, видяхме се, но ав замислям, че не е много безопасно, инкубационният период е 20 дни все пак, на нея са и дали вече едно хапче, но това нищо не значи ConfusedПо ваше мнение има ли повод за притеснение Blush
Иначе аз с моите проблеми се оправям, много е деликатна още работата-един ден има много бучки и ужасно боли, на другия-сякаш не е било Rolling Eyes
Ох, още исках да пиша, ама се събуди дребната и иска да яде-айде, изчезвам, целувам ви Heart Eyes Heart Eyes

# 629
Мони, за зъбчето - няма смисъл. То или има зародиш, или няма. Пък установяването, че няма, се прави с рентген - дали ще го облъчваш заради едното млечно зъбче? Пък и ако се установи, че няма зародиш - нищо не следва - това са млечни зъби и общо взето е все тая дали ще има или не  Mr. Green. И не е знак, че няма да има постоянно зъбче там  Peace. Това го знам, щото съм разпитвала разни зъбарковци, че и на Кало му липсва един втори резец (та не си го измислям де Wink). Иначе на него му остават вторите кътници, демек 4 зъба плюс този резец - тъкмо ще ги извади и ще трябва да почва да ги сменя  Laughing.

За глистите не знам - даже не знаех, че е заразно.. И как се предава всъщност?  newsm78
Пък за гърдите - знаеш си как да действаш, а ако нещо се зачудиш - имаш ми телефона Wink

И тук му е моментът да похваля господин Кокосов - вчера му връчихме двете хлапета, той си игра с тях, занимава ги и ние с госпожа Кокосова най-сетне можахме да се видим малко по-нормално и да си побъбрим без много-много да търчим след дребосъците  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт