. Помня, че съвсем скоро всички мрънкахме, че дечковците са още с памперси и тъкмо се бях успокоила.. Сега пък всички се фукате, че вече сте без памперси 
А де, и аз това казвам - като с магическа пръчка стана, или колкото и клиширано да звучи - явно е дошъл момента и е била готова. Както до преди десетина дни изобщо не й пукаше, че е наакана и напикана, вбесявах се, че е момиченце все пак, а не я бърка да си стои с акото на дупето, на въпросите ми има ли пиш се правеше на разсеяна, а дори и напълнила вече памперса, отричаше като партизанин, така 2 дни, слагайки я на гърне, взе да стиска до следващото слагане, а на 3-я ден започва да казва. Нищо по-различно не съм правила.
Патилина, колко хубаво си го казала - когато даваш досатътчно любов, страшно няма
. Така е, без значение е възрастта според мен, и в двата варианта плючове и минуси, колкото искаш. Важното е да се чувстваш досаттъчно уверен и спокоен и да се стараеш да правиш най-доброто за детето си.И Александрина май клони към левичарите. Проявява предпочитание към работата с лявата ръка, ще видим как ще е занапред. Самата аз бях левичар, но в първи клас майка ми положи доста усилия да ме " оттучи". Сега пиша с дясната, макар че мога и с лявата, но рисувам, режа, когато правя сладкиши бъркам само с лявата.
За пазаруването - чудесно й се отдава
- знае кое къде е в супера, ходи, взема си каквото реши и пъха в кошницата - най-вече Харибо мечета, кисело мляко аз купувам Боженци, но тя иска " На баба", ами вземаме и от двете 
DNP, добре дошла и от мен

Тук всичко си казваме - като в изповедалня. Та казваш каката на 5 ще стане - значи е колкото моя батко 
Почвам да обмислям трансфери 

, съответно закъснях за работа, ама поне не ми тежеше на съвестта, че не съм я прегърнала и тя цял ден го е мислила/, опитвам се да си открадвам време и да тренирам и то деня литнал.
, ЙоЙо по този показател май все още изостава, все говоря със свекито да я оставя вкъщи по гащи и тя след това забравя, и си й слага памперс- гащите, като я сложиш да пишка, пишка, ама тя сама да каже- по скоро не, с акането също - в гащите и под масата
, като ви чета, си мисля, че трябва вече поне вкъщи да я оставяме по гащички, да вземе да свикне да си казва за пишкането
, при мен не го прави този номер, ама при баба си, явно да. Иначе тя си служи по-добре с дясната ръка и по-често посяга с нея, но аз съм решила, че с лявата да посяга, няма да я спирам
, помня, когато аз бях първи клас, нарочно ме караха да си слагам ляавата ръка зад гърба, за да се науча да пиша с дясната, а на мен ми идваше да пиша с нея
(точно със същата физиономия като на емотикончето
Дано ти поолекне в работата 
Милия Марио, айде да минава, че горкото сладкишче се измъчи
, но пазаруването с него е удоволствие -знае какво иска и го слага в кошницата-казва:Вземем ........., и все са неща, които познава и наистина обича, ако му кажа, нещо да остави го връща (в повечето случаи де)